Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Κλίση για κατάταξη

Οι μάσκες έπεσαν Γενική Επιστράτευση
Οι μάσκες έπεσαν ολοκληρωτικά. Το μυστήριο της ανομίας πλέον δεν είναι μυστήριο, καθώς το κακό ενεργείται πλέον απροκάλυπτα & χωρίς τα στοιχειώδη προσχήματα & παραμένει ατιμώρητο. Το χειρότερο είναι ότι, προσποιείται δήθεν το σωστό. Η Μασονική ρύση "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα", έχει γίνει καθημερινή εφαρμογή.
Ολες οι δυνάμεις που δεν βλέπουμε ακόμη, οι περισσότεροι, Αγγελοι & Δαίμονες βρίσκονται στην Γη & καλούν προς κατάταξη τους πάντες, στον πόλεμο που θα ακολουθήσει.
Σε αυτόν τον Πόλεμο δεν υπάρχει δυνατότητα ουδετερότητας, ούτε πατήματα σε δύο βάρκες.
Καλούμαστε λοιπόν όλοι νε επιλέξουμε σε ποιό στρατόπεδο θα καταταχθούμε.
Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο μεγάλος διαχωρισμός της ήρας από τα άχυρα.
Τώρα οι Δίκαιοι θα γίνουν ακόμη ποιό δίκαιοι & οι άδικοι θα αδικούν περισσότερο.
Το στρατόπεδο του σκότους φαίνεται να υπερέχει αριθμητικά. Γι αυτό & η Μεγάλη Αποστασία.
Το στρατόπεδο του κακού, υπόσχεται πλούτο, δύναμη, δόξα, & όλα τα καλά.
Φαίνεται να υπερέχει & οπλικά καθώς χρησιμοποιεί το ψεύδος & την πλάνη. Το μεγάλο υπερόπλο τους όμως που θα ρίξουν σύντομα & γενικευμένα στην μάχη, & το οποίο χρησιμοποιούν σήμερα επιλεκτικά, είναι αυτό της Επιστημονικής Μαγείας, που περιλαμβάνει μεθόδους της Τεχνολογίας σε συνδυασμό με την κλασσική Μαγεία & τις επικλήσεις.
Από την άλλη μεριά, υπάρχει η Αλήθεια του Τριαδικού Θεού, όπως μας την παρουσίασε ο Χριστός του, προαναγγέλοντας & την τελική έκβαση της μάχης αυτής, με το φρικτό τέλος του σκότους & των συναφών του παρενεργειών.
Επιστημονική Μαγεία- Εξωγήινοι.
Στο σημείο αυτό & με αφορμή τα όσα περί εξωγήινης ζωής ακούγονται, σε συνδυασμό με τα σημεία & τέρατα εξ΄ουρανού, που έχουν προαναγγελθεί να πούμε ότι. Πρόκειται για άλλη μιά διαστρεβλωμένη αλήθεια, καθώς στα λόγια του Χριστού αναφέρεται ότι στην Βασιλεία του Θεού υπάρχουν πολλές μονές, (τόποι διαμονής) & επιβεβαιώνοντας λέει ότι εάν δεν υπήρχαν δεν θα σας το έλεγα. Εκεί λοιπόν λέει πάω να σας ετοιμάσω τόπο, με δεδομένο ότι μιλάμε για υλική υπόσταση ανθρώπων, αλλά & του Θεού αφού ο ίδιος ο Χριστός υπάρχει με σάρκα & οστά.
Και αλλού αναφέρει, ότι έχει & άλλα ποίμνια που τον περιμένουν.
Σε ένα άπειρο Σύμπαν, όπου είναι ανεξερεύνητο, ακούγεται λογικό να υπάρχουν & άλλα μέρη, όπου υπάρχει ζωή. Ομως την κουβέντα την έκοψε στον Νικόδημο, όταν του είπε, ότι αφού δεν καταλαβαίνετε τα επίγηα πως να σας εξηγήσω τα επουράνια. Ετσι λοιπόν το ζήτημα αυτό καθίσταται Θεολογούμενο & επισφαλές.
Η επιστημονική γνώση, η οποία αποτελεί εξερεύνηση της γνώσης του Θεού & σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκρούεται με αυτήν, δεν έχει ασφαλείς πληροφορίες περί του θέματος, & βέβαια είναι ανεξάρτητη από τις όποιες συνωμοσιολογικές δοξασίες, & τις όποιες δυνατότητες της τεχνολογίας για παρουσίαση ολογραφικών εικόνων & εικονικής πραγματικότητας.
Εχοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψη, καλούμαστε να καταταγούμε στο στρατόπεδο της επιλογής μας. Η τελευταία μάχη είναι μπροστά μας.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου