Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

To σχέδιο Βαρουφάκη υλοποιεί το χάραγμα

Στην ουσία μας αποκάλυψε αυτό που ήδη γίνεται,....& θα γίνει.
Ανάμεσα σε όσα είπε ο Βαρουφάκης για το plane B ήταν & η αντιγραφή του ΤΑΧΙS ώστε να χακαριστούν τα ΑΦΜ των φορολογουμένων, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε συνεργασία με το Κράτος για χρεώσεις & πιστώσεις, δηλαδή σαν ένα δεύτερο Τραπεζικό σύστημα.
Προσέχοντας ακριβώς τα όσα είπε, να επισημάνουμε ότι τα είχαν όλα έτοιμα & περίμεναν το πράσινο φως του Πρωθυπουργού για να λειτουργήσουν. Αρα το TAXIS χακαρίστηκε, άρα μπορεί να λειτουργήσει ανά πάσα στιγμή.
Στην ουσία μας είπε αυτό το οποίο ήδη γίνεται εν αγνοία μας & το οποίο θα λειτουργήσει σε λίγο εν γνώσει μας, όταν οι Τράπεζες θα έχουν ήδη καταστραφεί παντελώς. Μόνο που τότε δεν θα είναι δυνατή η έκδοση καρτών & δεν θα λειτουργούν οι υπάρχουσες κάρτες, αφού θα έχουν καταστεί άχρηστες & όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Τότε λοιπόν θα χρειαστεί ένα ψηφιακό πορτοφόλι με πιν το ανθρώπινο DNA, που δεν είναι άλλο από ένα μικροτσίπ ή άλλο εμφυτεύσιμο ψηφιακό αποθηκευτικό μέσον. Και ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
Να λοιπόν πως θα αρπαχτεί η εξουσία από τον Ηγέτη, & θα εκτελεστεί ενώπιόν του από τον Ελληνα τον εκ της γης αναβαίνοντα. Μεγαλοφυές όντως.

http://www.thepressproject.gr/article/79605/Ti-eipe-sta-alitheia-o-Gianis-Baroufakis-gia-to-xakarisma-ton-AFM 
Ιάκωβος Τίγκας

1 σχόλιο:

  1. Άμεσα και απόλυτα, όλες οι συναλλαγές, από κερί ως και καράβι, με φοροκαρτομηχανή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή