Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Η αντιπαράθεση είναι μεταξύ ιδιοτελών & ανιδιοτελών

Ακυρο & επιβλαβές το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.  Να το ανακαλέσει άμεσα.
 Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, όπου το ΔΝΤ με έκθεσή του παραδέχεται ότι το χρέος είναι επωνίδιστο, & μη βιώσιμο, αλλά & την παρέμβαση του ΟΗΕ που στηλίτευσε αυστηρά την όλη διαδικασία κατατρομοκράτησης με υπογραφή των ειδικών εμπειρογνωμόνων Alfred de Zayas και Virginia Dandan, επί πλέον προηγούμενης παρέμβασης από τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ Juan Pablo Bohoslavsky ο οποίος κατηγόρησε πραξικοπηματικές πράξεις στην Τρόϊκα και τους εξωτερικούς παράγοντες που τους όρισε ως “κράτη, διακυβερνητικούς οργανισμούς ή πιστωτές” μιλώντας ανοιχτά για χάλκευση της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελλάδος η οποία δεν φέρει καμμία ευθύνη για την χρηματοπιστωτική κρίση 2007-2008 η οποία αποτελεί την βασική αιτία για την σημερινή κατάσταση στην Χώρα.
 Η κατατρομοκράτηση αλλά και η απαίτηση να ψηφίσουν βάσει άλλου ερωτήματος από αυτό που υπάρχει στο ψηφοδέλτιο (επί της παραμονής της Ελλάδος στην ευρωζώνη και όχι επί των διαπραγματεύσεων με την Τρόϊκα) αποτελεί παράβαση του Ποινικού Κώδικα περί ελευθέρων εκλογών, εκβιασμό εκλογέων, υφαρπαγή ψήφου και νόθευση εκλογικού αποτελέσματος μέσω παραπλανήσεως εκλογέων.
Η αντιπαράθεση είναι σαφής, μεταξύ ιδιοτελών & ανιδιοτελών. 
Ολοι αυτοί που υποστηρίζουν το Ναί, έχουν τα χαρακτηριστικά, της ιδιοτέλειας, του ραγιαδισμού & του φόβου. Σε αυτούς & τους οδηγούς τους οφείλεται το σημερινό κατάντημα της Πατρίδας μας. 
Σε κάθε περίπτωση με τους ιδιοτελείς έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς & σύντομα θα τους κλείσουμε.
Γι αυτό λοιπόν την κρίσημη τούτη ώρα οφείλουμε ένα μεγάλο & ενιαίο ΟΧΙ στην Πατρίδα & πρωτίστως στον Θεό. 
Και βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε την Ευρώπη & τα συστήματά της.
Καλή Λευτεριά.
Ιάκωβος Τίγκας
Διαβάστε το άρθρο της Ολγας & Τάνυας Γεριτσίδου εδώ:
http://crimesagainstgreeks.com/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%85%CE%B2%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου