Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Kαταγγελίες Δικαστών κατά της Διοίκησης

Στο πλευρό των αδικημένων δηλώνουν οι Δικαστές
Στο πλευρό των αδικημένων που έχουν υποστεί τις συνέπειες από την εφαρμογή των μνημονίων, αυθαιρεσίες της Διοίκησης & την άρνηση εφαρμογής Δικαστικών αποφάσεων, δηλώνει η Ενωση Δικαστών & Εισαγγελέων, σε Πανδικαστική συγκέντρωση με θέμα: "προσπάθεια απαξίωσης και υποβάθμισης του θεσμού της Δικαιοσύνης και του θεσμικού ρόλου των δικαστικών λειτουργών".
Με σκληρή γλώσσα οι Δικαστές, μίλησαν για την έλειψη του Κράτους Δικαίου, & την τεχνιτή απαξίωση των Δικαστών στα μάτια των πολιτών, από την Κυβέρνηση. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της κ. Θάνου: " Προστατεύουμε με τις αποφάσεις μας τα ατομικά και εργασιακά δικαιώματα των πολιτών όταν αυτοί προσφεύγουν στα Δικαστήρια για να ζητήσουν προστασία και μπορούν να είναι βέβαιοι ότι αυτό θα εξακολουθήσουμε να πράττουμε και στο μέλλον» είπε η κ. Θάνου και αναφέρθηκε σε δικαστικές αποφάσεις - σταθμό σε μια προσπάθεια να υπερασπίσει την …τιμή των δικαστών που δέχονται επιθέσεις ότι «λειτουργούν προς το συμφέρον τους » λέγοντας χαρακτηριστικά  «Εμείς οι δικαστές εκδίδουμε αποφάσεις στην διαδικασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και μειώνονται οι δόσεις στις τράπεζες.
Εμείς οι δικαστές με αποφάσεις μας από τον α βαθμό έως τον Άρειο Πάγο κηρύξαμε αντισυνταγματικό το «χαράτσι» της ΔΕΗ.
Εμείς οι δικαστές αναστέλλουμε τις αποφάσεις της Διοίκησης για απολύσεις των συμβασιούχων
Εμείς οι δικαστές κηρύξαμε αντισυνταγματικές τις μειώσεις των μισθών των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας"
Βέβαια η κ. Θάνου, θα πρέπει να συμπεριλάβει & ορισμένους συναδέλφους τους, οι οποίοι θέλω να πιστεύω ότι είναι λιγοστοί, που ανά την Επικράτεια βάζουν πλάτη, στις ανομίες της Διοίκησης, είτε με κωλυσιεργίες, είτε με συγκαλύψεις.
Το γεγονός της Δημόσιας τοποθέτησης των Δικαστικών λειτουργών & της Πανδικαστικής τους συγκέντρωσης για το θέμα αυτό, δίνει ελπίδες για το αύριο της Πατρίδας μας, αφού πολλοί είναι εκείνοι υπάλληλοι, πολίτες αλλά & Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν στραφεί ενάντια στις αυθαιρεσίες της Διοίκησης & ζητούν Δικαστική Προστασία. 
Είναι πλέον σαφές ότι οι πράξεις της Καμαρίλας των παλατιανών, χρειάζονται εγκάθετους για να τις εφαρμόσουν επειδή είναι παράνομες.
Δείτε εδώ περισσότερα.
http://www.kontranews.gr/koinonia/item/23639-kataggelies-fwtia-dikastes
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου