Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

28 Οκτωβρίου 1940

ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΤΟΥ "Εθνικού Κορμού"
 Σσσσσστ. Το χαφιεδότσουρμο ησυχάζει, γιατί αύριο, όλοι αυτοί οι άνθρωποι του υποκόσμου, οι κοινοί εγκληματίες του κοινού ποινικού Δικαίου, έχουν να ξυπνήσουν πρωί. Εχουν να πάνε να παραστούν πίσω από τα κάγκελα, στην βεβήλωση της Εθνικής Επετείου του ΟΧΙ της 28 Οκτωβρίου, αποκλείοντας τους Ελληνες που ελευθέρωσαν την Ελλάδα & τους απογόνους τους. Θα πάνε να βεβηλώσουν μεταξύ των άλλων & την μνήμη του Πατέρα μου, παρακολουθώντας παρέλαση προσκυνημένων Ενόπλων Δυνάμεων. Λοιπόν να θυμήσουμε τι γιορτάζουμε αύριο. Αυτούς γιορτάζουμε αύριο.


 Αυτοί λευτέρωσαν την Ελλάδα & έχυσαν το αίμα τους & απαιτούν από εμάς τα παιδιά τους, να πούμε ΟΧΙ στους προσκυνημένους, ΟΧΙ στο χαφιεδότσουρμο που θα παραστήσει τον "Εθνικό κορμό", ΟΧΙ στα κάγκελα & τις προσκλήσεις. Δεν έχουμε ανάγκη από τις δικές τους κατάπτυστες προσκλήσεις. Γιατί έχουμε πρόσκληση από τους ίδιους τους πατεράδες μας & τις μανάδες μας, που αγωνίστηκαν για την Λευτεριά της Πατρίδας. Ανάγκη από πρόσκληση έχουν οι απόγονοι των μαυραγοριτών, των δοσίλογων, των Γερμανοτσολιάδων, των κουκουλοφόρων. Αυτοί είναι & οι σημερινοί βολεμένοι.
Εμείς όσοι είμαστε τα παιδιά εκείνων των Ηρώων του 40, καλούμαστε να Λευτερώσουμε πάλι σήμερα την Ελλάδα μας από το σύγχρονο χαφιεδότσουρμο του υποκόσμου. Ζήτω η Ελλάδα. Θάνατος στους Προδότες, τους χαφιέδες, τους προσκυνημένους ρουφιάνους.
ΟΧΙ στους χαφιέδες παλατιανούς της καμαρίλας. Καλή Λευτεριά.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου