Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Οταν καίγεται το σπίτι του διπλανού.

Η Ελλάδα κινδυνεύει
 Η ύπουλη εξάπλωση των παρανοϊκών φονιάδων, κατασκευάσματα της Παγκόσμιας ελίτ, & οι χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει, θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, από τους Αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Σε μιά Χώρα ξέφραγο αμπέλι, με διαλυμένους όλους τους θεσμούς, με εξαθλιωμένους τους πολίτες της, με αφοπλισμένες τις ομάδες πολιτοφυλάκων & με κατευθυνόμενες συστημικές τρομοκρατικές οργανώσεις τύπου Μαζιώτη, εύχομαι να μη δούμε ποδόσφαιρο στα μεγάλα αστικά κέντρα με κεφάλια Ελλήνων.
Η λαθραία είσοδος όπλων & ανθρώπων, η οργάνωση ψυχανώμαλων φονιάδων που ονειρεύονται χαλιφάτα, οι συζητήσεις που ήδη ακούγονται επίσημα, αποτελούν ορατό κίνδυνο ανάπτυξης της πανούκλας τους μέσα στην Ελλάδα.
Μηχανισμοί αντιμετώπισής τους δεν υπάρχουν, εάν φτιάξουν πυρήνες. Η Ελληνική Αστυνομία δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τον βαρύ οπλισμό τους, σε αντάρτικο πόλεων, ούτε τις διαθέσεις καμικάζι που έχουν. Μέσα στις πόλεις, ο Στρατός είναι ανίσχυρος, τουλάχιστον μέχρι να οργανωθεί κατάλληλα.
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε την άμεση ανάγκη ανάληψης του ελέγχου από τις Ενοπλες Δυνάμεις της Χώρας, την ανασυγκρότησής της & την αποκατάσταση των θεσμών & της Δημοκρατίας πριν να είναι πολύ αργά.

 Αξιον σημείωσης είναι το γεγονός ότι στους χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει, δεν περιλαμβάνουν την Ιταλία & την Κεντρική & Βόρεια Ευρώπη. Δεν τους χρειάζονται, ίσως γιατί αυτούς τους θεωρούν "σωσμένους".
Στην Ελλάδα κυρίως χρειάζεται ο "σωτήρας", που προσπαθούν από εδώ να αναδείξουν με κάθε τρόπο & σύντομα. Στο χέρι μας είναι να μην τους το επιτρέψουμε.
Σώστε λοιπόν την Ελλάδα Ελληνες Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, για να μην χρειαστεί να την σώσει "ο σωτήρας", μέσα από επιδρομή των ανισσόροπων φονιάδων.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου