Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Από Ολγα & Τάνυα Γεριτσίδου


Αγαπητέ κ. Κασιμάτη,

Όπως είναι γνωστό κατά την διάρκεια συμμετοχής σας στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" στο κανάλι Kontra προβήκατε στις εξής δηλώσεις όπως έχει αναδημοσιευθεί σε πολλά άρθρα στο διαδίκτυο :

1. Δηλώσατε (ορθά κατά την γνώμη μας) ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας παραβίασε το Σύνταγμα διότι συναίνεσε πολλάκις σε κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος από την πλευρά των κυβερνήσεων κατά την εφαρμογή των Μνημονιακών πολιτικών.

2. Χαρακτηρίσατε (ορθά κατά την γνώμη μας) την εκτέλεση τους και τις ίδιες τις δανειακές συμβάσεις αντισυνταγματικές και αντίθετες στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και στις βασικές αρχές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Κυριαρχίας του Κράτους.

3. Τονίσατε (ορθά κατά την γνώμη μας) ότι έπρεπε ο Κ. Παπούλιας να αρνηθεί να υπογράψει τις συμβάσεις και τα διατάγματα και /ή να παραιτηθεί για να μπλοκάρει όλες τις διαδικασίες.

4. Κυριότερα δηλώσατε (και πάλι ορθώς κατά την γνώμη μας) ότι όλες οι πράξεις της κυβέρνησης αλλά κυρίως οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στηρίζονται σε άκυρες κατά το Διεθνές και κατά το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και κατά το Σύνταγμα συμβάσεις, διότι δεν πέρασαν από την Βουλή και παραβιάζουν τις βασικές αρχές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και της Κυριαρχίας του Κράτους.

Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, και όπως ήδη έχουμε συζητήσει και θα συνεχίσουμε να συζητούμε στην εκπομπή μας "Ενώπιον του Ελληνικού Λαού" που εκπέμπεται εβδομαδιαίως από το διαδικτυακό κανάλι Vmedia, στην χρονική στιγμή που βρισκόμαστε ανάγκη έχουμε πράξεων και όχι μόνο δηλώσεων, και ιδιαιτέρως από άτομα που κρατούν ή επιχαίρουν συγκεκριμένης θέσεως στους ακαδημαϊκούς και όχι μόνο κύκλους της πολιτικής σκηνής της Ελλάδος, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν αφήσει το βάρος της αντίστασης, το βάρος της προάσπισης του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στους απλούς Πολίτες που ήδη διώκονται, μαστίζονται και φιμώνονται και εν τέλει εξολοθρεύονται από αυτές ακριβώς τις παράνομες και αντιανθρωπιστικές κυβερνητικές ενέργειες. Και ναι μεν οι απλοί Έλληνες Πολίτες, όπως εμείς οι υπογράφουσες την παρούσα, πράττουμε το καθήκον αυτό όπως το Σύνταγμα επιτάσσει, είναι ώρα δε εμπράκτως να το αναλάβει συν ημών και ο κύκλος των επωνύμων Πολιτών που δηλώνουν ότι συντάσσονται με τον Ελληνικό Λαό ενάντια στην λαίλαπα και μάστιγα των Μνημονίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Εμείς δηλαδή οι απλοί Έλληνες Πολίτες εδώ και τέσσερα τουλάχιστον χρόνια, και ιδιαιτέρως εμείς οι υπογράφουσες προσωπικά από το 2007, έχουμε προβεί σε υπεράνθρωπες πράξεις, ενέργειες και προσπάθειες χωρίς καμμία έμπρακτη και ουσιαστική αρωγή από τους κατέχοντες επιφανείς και/ή κρατικές ακαδημαϊκές και πολιτικές θέσεις.

Πρέπει λοιπόν τώρα έστω και ετεροχρονισμένα να προβείτε πλέον στις ενέργειες και πράξεις που επιτάσσουν οι ανωτέρω δηλώσεις σας σε συνδυασμό με την Συνταγματική Επιταγή προς κάθε Έλληνα Πολίτη για την προάσπιση του Συντάγματος και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δεδομένων λοιπόν όλων των ανωτέρω σας προτρέπουμε και σας καλούμε επισήμως να δράσετε επί των δηλώσεων σας :

Α. με κάθε ένδικο μέσο εντός της Χώρας ή εκτός της Χώρας προς την επίσημη απόρριψη των πράξεων της κυβέρνησης, των συμβάσεων και κάθε άλλης σχετικής ΠΝΠ, κλπ ως άκυρες βάσει και της πείρας και της τεχνογνωσίας και της σταδιοδρομίας σας που μπορούν να σας επιτρέψουν αποτελεσματικότερη πρόσβαση,

Β. να προωθήσετε τις ανωτέρω καταγγελίες σας, συμπεριλαμβανομένων και των διαπιστώσεων σας στην ομιλία σας του Απριλίου 2011, στον εισαγγελέα του ΔΠΔΧ για να συμπεριληφθούν στον φάκελο της υποθέσεως με αριθμό πρωτοκόλλου OTP - CR 47/12 που αφορά την πρώτη μήνυση - προσφυγή μας στο ΔΠΔΧ κατά των Μνημονιακών κυβερνήσεων για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης εις βάρος του Ελληνικού Λαού (βλέπε το πλήρες κείμενο εδώ : http://humansupport.gr/gr_icc.php). Υπόθεση η οποία στις 2/2/2012 προσυπογράφηκε από τον Ελληνικό Λαό κατά εκατοντάδες χιλιάδες e-mail με συνοδευτικές προσφυγές προς το ΔΠΔΧ. Η οποία προσφυγή για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται επί πλέον στοιχεία τα οποία εσείς λόγω της θέσεως σας στην πολιτική σκηνή από το 1973 μπορείτε να προσκομίσετε ή να φροντίσετε να αποσταλλούν στον εισαγγελέα του ΔΠΔΧ ώστε πλέον να επέλθει νόμιμη ανατροπή και ταυτόχρονη δίωξη των υπευθύνων.
Δεδομένου ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δυστυχώς ουδόλως ανεξάρτητη είναι και δεν διευκολύνει ούτε επισπεύδει την συλλογή στοιχείων από Έλληνες Πολίτες όταν οι υπηρεσίες του Κράτους δεν τα χορηγούν και δεδομένου ότι έχετε την δυνατότητα και την τεχνογνωσία να τα συλλέξετε ή να ζητήσετε την συλλογή τους αρμοδίως θεωρούμε ότι πλέον επιβάλλεται να δράσετε για την προστασία του Ελληνικού Λαού από ακριβώς τις συνθήκες και το καθεστώς το οποίο με τις ανωτέρω σας δηλώσεις καταδείξατε.
Τέλος, ως άτομο που συμβάλλατε στην παρούσα μορφή του Συντάγματος της Ελλάδος θέλουμε επίσης να σας καλέσουμε να απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις είτε εγγράφως (και θα αναγνώσουμε καθ' ολοκληρίαν τις απαντήσεις σας στην εκπομπή μας, δημοσιεύοντας τες επίσης με κάθε πρόσφορο τρόπο) είτε προφορικά στην εκπομπή μας με ζωντανή συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να μάθουν :

* Δεδομένης της ακυρότητας του συνόλου σχεδόν των ενεργειών των Μνημονιακών κυβερνήσεων πώς μπορούμε ως Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός να σταματήσουμε ΑΜΕΣΑ την εφαρμογή των ;

* Τί πρέπει να γίνει σε διεθνές επίπεδο για την επαναφορά της νομιμότητας τουλάχιστον στην προ των Μνημονιακών συμβάσεων εποχή ;

* Πώς θα αποζημιωθεί ο Ελληνικός Λαός για τα εγκλήματα εις βάρος του ώστε να επανέλθουν και να αποκατασταθούν πλήρως τα Ανθρώπινα του Δικαιώματα ;

* Πώς θα αναλάβει τις ευθύνες του (δεδομένης της τεράστιας καταστροφής που έχουν υποστεί οι Έλληνες εξ αιτίας του) σε αστικό και ποινικό επίπεδο ο Κ. Παπούλιας ;

* Πώς θα απαγορευθεί σε κάθε κυβέρνηση τωρινή και μελλοντική να συνεχίσει την εφαρμογή των ακύρων συμβάσεων ;

* Πώς θα προστατευθεί η ψήφος του Ελληνικού Λαού από το κατά συρροή έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων καθ' ολοκληρίαν που έχουν διαπράξει οι Μνημονιακές κυβερνήσεις και που πιθανώς να διαπράξουν και οι επόμενες ;

Αναμένουμε τις πράξεις, τις απαντήσεις και την τοποθέτηση σας άμεσα διότι κάθε ημέρα που περνάει κοστίζει στον Ελληνικό Λαό και στην Ελλάδα ανθρώπινες ζωές και όχι μόνο.


Όλγα Γ. Γεριτσίδου Τάνυα-Μαρία Γεριτσίδου

Εκπαιδευτική Ψυχολόγος Ψυχοπαιδαγωγός και Εκδότης
Ελληνίδα Πολίτης Ελληνίδα Πολίτης

Ενώπιον του Ελληνικού Λαού,
για τον Ελληνικό Λαό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου