Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ελευθερώστε την Ελλάδα

Τα ψέμματα τελείωσαν. Δεν έχετε πλέον καμία δικαιολογία.
 Οι Ενοπλες Δυνάμεις της Χώρας έχουν πλέον τον λόγο. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή με ένα προσχηματικό κοινοβουλευτικό Πολίτευμα στο οποίο επικρατούν οι "νόμοι" του υποκόσμου. Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο αιρετό, πρόκειται για κοινούς δολοφόνους του κοινού ποινικού Δικαίου. Η ανθρώπινη ζωή πλέον στην Ελλάδα δεν προστατεύεται. Με το πρόσχημα του χρέους, σκοτώνουν ανθρώπους, περιουσίες, ψυχές. Η Δικαιοσύνη δεν λειτουργεί, οι Δικαστές με νομικά σοφίσματα, προσπαθούν να διατηρήσουν τις θέσεις τους για να παίρνουν τους παχουλούς μισθούς τους & όχι να απονέμουν Δικαιοσύνη. Οι θεσμοί δεν λειτουργούν. Η Διοίκηση & τα όργανά της δρούν καταδειναστεύοντας τους πολίτες & όχι εξυπηρετώντας τους. Στις αιρετές Περιφέρειες & Δήμους πωλείται,...ναι πωλείται η Διοίκηση επίσημα & με τον νόμο αφού έχουν θεσμοθετηθεί παράνομα παράβολα, ως δήθεν ανταποδοτικά τέλη. Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι καλούνται να υπηρετήσουν τους μαφιόζους πολιτικούς & εμποδίζονται να υπηρετήσουν τον Πολίτη, με τρομοκρατία & απειλές για απολύσεις, αργίες, ξήλωμα, σε όποιον δεν κάνει κωλοτούμπες.
Αυτά που βιώνει σήμερα η Πατρίδα μας, είναι η ζωή σε ένα Κράτος φαυλότητας, στο οποίο όποιος δεν αφομοιώνεται, πεθαίνει. Κανένα ανθρώπινο δικαίωμα δεν γίνεται σεβαστό & αυτό έφτασε να εκφράζεται & έγγραφα σε δικόγραφα με χοντρές νομικίστικες σοφιστίες.
Δεν υπάρχει άλλη λύση. Οι Ενοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας, έχουν πλέον τον λόγο. Δεν είμαι μιλιταριστής, δεν είμαι εθνικιστής, δεν είμαι φασίστας. Μιλάω απλά για την Ενοπλη απελευθέρωση της Ελλάδας από τους εσωτερικούς της εχθρούς. Μιλάω για την επανάλειψη του ΄21, μιλάω για την αποτίναξη του εσωτερικού ζυγού των Εθνικών Προδοτών που ξεπούλησαν την Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδας μου, & παραχώρησαν κάθε δικαίωμα ασυλίας, σε Δημόσια & ιδιωτική περιουσία, χωρίς να νομιμοποιούνται ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Μιλάω για νέο Γοργοπόταμο, μιλάω για το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Ο χαρτοπόλεμος δεν οφελεί πλέον. Την ώρα που ο Λαός μας πεθαίνει εξευτελισμένος, ο υπόκοσμος των πολιτικών, συμπολιτευόμενων & αντιπολιτευόμενων, γλεντάνε με τις πόρνες τους & μπεκροπίνουν μεθώντας με το αίμα των Ελλήνων.
Την ώρα που οι αντιστασιακοί διώκωνται, "οι καθισμένοι στα αυγά τους", βολεύονται όπως μπορούν δίνοντας ακόμη & συνανθρώπους τους βορά στην αρρένα της φαυλότητας, για να γλεντοκοπάνε οι μαφιόζοι με τις πόρνες τους.
Κανείς από δαύτους δεν νοιάζεται για την Ελλάδα, για την Πατρίδα, για την Λευτεριά, την συνείδηση. Χέστηκαν όλοι τους γι αυτό που εμείς ακόμη ονομάζουμε αξίες. Η μόνη αξία που έχει σημασία γι αυτούς, είναι η παραγωγή κοπράνων από ακριβά υλικά, αστακούς, χαβιάρια, & ντελικατέσεν φιλέτα, & οι ακριβές πόρνες.
Δεν μιλάω για κατάλυση της Δημοκρατίας αλλά για ανόρθωσση της Δημοκρατίας.
Αντρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. Στρέψτε τα όπλα ενάντια στους σφαγείς της βουλής & του Προεδρικού μεγάρου, στο Ονομα του Θεού & του Ελληνικού Λαού. Ελευθερώστε την Ελλάδα & αποκαταστείστε την Δημοκρατία με κάλεσμα επιφανών προσωπικοτήτων του Πνεύματος, της Δικαιοσύνης, των Επιστημών & του Πολιτισμού.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου