Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εμπολα=Βιολογικό όπλο.

Ομολογούν δημόσια το έγκλημα.
 Από τον Αύγουστο είχα επισημάνει την άμεση ανάγκη να κλείσουν τα σύνορα των Χωρών, που εμφανίστηκε η επιδημία του Εμπολα, Γουινέα,Λιβερία, Σιέρρα Λεόνε &  Νιγηρία.
Σήμερα βγήκε η Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ που δεν συγκράτησα το όνομά της & δεν με ενδιαφέρει, & ανακοίνωσε περιχαρής & με διάπλατο χαμόγελο!!!!, ότι είναι αναμενόμενο να διασπαρεί η επιδημία & να έχουμε & στην Χώρα μας κρούσματα, επειδή η Διεθνής κοινότητα άργησε!!!... Να κάνει τί άργησε; Και γιατί δεν το κάνει τώρα; Γιατί ο Π.Ο.Υ έστω & τώρα δεν βάζει τις Χώρες αυτές σε καραντίνα; Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Πρόκειται για συνειδητούς εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας. Ο Εμπολα δεν είναι αστείο, δεν είναι γρίππη των πτηνών & των χοίρων.
Πρόκειται για μεταλλαγμένο ιό του Κίτρινου Πυρετού, αφού έχει τα ίδια συμπτώματα & σε αντίθεση με τον κίτρινο πυρετό, που έχει εξάρσεις & υφέσεις, αυτός επεκτείνεται.
Γιατί κύριοι επιστήμονες δεν λέτε ποιοί είναι οι ξενιστές του ιού; Δηλαδή πως μεταφέρεται & σε ποιούς οργανισμούς ζει χωρίς να νοσούν; Οπως με τον Κίτρινο Πυρετό οι ξενιστές είναι τα κουνούπια.
Ποιά είναι τα αίτια που διαφοροποιούν τον ιό Εμπολα από τον Κίτρινο πυρετό; Γιατί δεν τέθηκε ζήτημα & κίνδυνος εξάπλωσης του Κίτρινου Πυρετού; Και εφ΄όσον διαπιστώσατε ότι για κάποιο λόγο εξαπλώνεται γιατί έστω & τώρα δεν βάζετε σε καραντίνα τις Χώρες που εμφανίστηκε & αφήνετε όλον τον Πλανήτη εκτεθειμένο; Γιατί παραμυθιάζετε τον κόσμο, με ελέγχους στα αεροδρόμια & λιμάνια αφού γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν & δεν είναι εφικτοί; Τι θα ελέγξετε σε λίγο; Θα βάζετε θερμόμετρο στους ταξιδιώτες;  Τι προσομοιώσεις κάνετε σε ένα διαλυμένο σύστημα υγείας; Εδώ δεν μπορεί το ΕΣΥ να ανταποκριθεί σε καιρό ειρήνης στην καθημερινότητα. Θα ανταποκριθεί σε επιδημία Εμπολα;
Μας είπε η περιχαρής κυρία κάτι & για τον Ομπάμια ναι τον μπάμια, & για χρήση του Στρατού.
Αλλο ένα πεδίο λοιπόν προσφορά στον "σωτήρα". Εδώ αυτά που είχα γράψει τον Αύγουστο. Νομίζουν ότι αυτοί οι γελοίοι θα την γλιτώσουν.
http://iaktigas.blogspot.gr/2014/08/blog-post_21.html
http://iaktigas.blogspot.gr/2014/08/blog-post_9.html

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου