Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτος τσαμπουκάς κατά της Δικαιοσύνης & της Δημόσιας Υγείας του Δημάρχου Πολυγύρου

Εκτεταμένο παρακράτος, από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, & τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής.
Συνεχείς απόπειρες του Δήμου, να ρίξουν λύματα σε υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα, παρακώλυση άσκησης καθηκόντων Κρατικού Υγειονομικού οργάνου. Φωτογραφίες.

Μέσα στο γενικό μπάχαλο που επικρατεί & την διάλυση του Ελληνικού Κράτους σε όλα τα επίπεδα, από τον Ιανουάριο του 2018, ξανάρχισαν οι απόπειρες μόλυνσης υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, από τον Δήμαρχο Πολυγύρου, εν γνώσει του & με πρόθεση, στο παράνομο κτίσμα, που έχει κατασκευάσει για αντλιοστάσιο ακαθάρτων αστικών λυμάτων, μπροστά στο σπίτι μου, αψηφώντας & την Δικαιοσύνη & την Δημόσια Υγεία. Διαβάστε εδώ περισσότερα:

Αδιανόητη απόφαση του Δημάρχου Πολυγύρου, να προκαλέσει βαριά μόλυνση με πρόθεση, του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα της Κεντρικής Χαλκιδικής, με λύματα

Θρασύτατη απόπειρα διάπραξης κακουργήματος, από την Δημοτική αρχή Πολυγύρου & τον εργολάβο

O Δήμαρχος απειλεί την Δημόσια Υγεία, μπροστά στο σπίτι του Υγειονομικού Επιθεωρητή!!!??? Αυτό κι αν είναι σημείο των καιρών

Ενημέρωσα έγγραφα & προφορικά με την ιδιότητά μου του Επόπτη Δημόσιας Υγείας, την Εισαγγελία & την Αστυνομία, που έχει την αρμοδιότητα της καταστολής των αποπειρών, με συνεχείς μηνύσεις ζητώντας την σύλληψη των δραστών.

Χειρόγραφη Μηνυτήρια αναφορά

Ενώπιον του Αστυνομικού Τμήματος Πολυγύρου
Μηνυτήρια Αναφορά
του
Ιακώβου Τίγκα
Επόπτη Δημόσιας Υγείας
βαθμός Α

ΚΑΤΑ

1. του Δημάρχου Πολυγύρου Αστέριου Ζωγράφου
2. του εκπροσώπου της εταιρείας Βαφειάδης ΑΤΕ Παναγιώτη Βαφειάδη

                                                                              
                                                                  Πολύγυρος 19/1/2018

Σχετ: 1. Η από 14/7/2017 αναφορά μου με τα σχετικά της
          2. Η από 12/1/2018 Μηνυτήρια αναφορά μου
              (Δικογραφία Α16/557/16-3-2016)

          Σήμερα 19/1/2018 ημέρα Παρασκευή, & ώρα 10.30, στο σημείο όπου κατασκευάζουν παράνομο αντλιοστάσιο λυμάτων & επιχειρούν να ρίξουν λύματα σε υπόγειο νερό πηγής το οποίο έχει βρεθεί στα θεμέλια του κτίσματος, έξω από το σπίτι μου, δύο εργάτες κατ΄εντολήν των εγκαλουμένων, εργάζονται στο κτίσμα, χτίζοντας τούβλα.
          Κλήθηκε & έφτασε στο σημείο το περιπολικό της άμεσης δράσης ΕΑ 27252, στο πλήρωμα του οποίου, εξήγησα ότι πρόκειται για το αυτοτελές αδίκημα της απόπειρας, συνδυαστικά με την δηλητηρίαση πηγών & τροφίμων άρθρα 42 & 279 του ΠΚ αντίστοιχα.
Τους έδειξα το νερό που υπήρχε στον πυθμένα του κτίσματος, πετώντας μέσα μία πέτρα.

          Οπως & στα σχετικά αναφέρω διεξοδικά, στο υπόγειο κτίσμα, όπου σκοπεύουν να διοχετεύσουν ακάθαρτα λύματα, στα θεμέλια, έχει βρεθεί υπόγεια πηγή νερού, η οποία επικοινωνεί με υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα, & η οποία φαίνεται στις φωτογραφίες που έχω καταθέσει από τις 4/8/2016, όταν  για πρώτη φορά το νερό φάνηκε & έκτοτε παραμένει εκεί.
Ως εκ τούτου, καμία ρίψη λυμάτων δεν μπορεί να γίνει στο σημείο, καθώς συνίσταται το αδίκημα του άρθρου 279 ΠΚ περί δηλητηρίασης πηγών & τροφίμων.

          Επειδή η Δημοτική Αρχή αλλά & η εταιρεία Βαφειάδης ΑΤΕ γνωρίζουν την ύπαρξη του νερού εκεί επίσημα με  έγγραφο που τους έχει κοινοποιηθεί από το 2016, από την αδειοδοτούσα Αρχή, ( είναι το 6628/2-9-2016/ ΔΙΠΕΧΩ Κεντρικής Μακεδονίας), αλλά & από τις 14/7/2017 που κατέθεσα την (1) σχετική αναφορά μου στο Α.Τ. Πολυγύρου, εμμένουν δε, στην συνέχιση των εργασιών, ώστε με πρόθεση να δηλητηριάσουν υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων & αχρηστεύοντας όλες τις γεωτρήσεις της Κεντρικής Χαλκιδικής & όχι μόνον, ο δε Δήμαρχος κ. Αστέριος Ζωγράφος έχει ενημερωθεί, όπως & ο κ. Παναγιώτης Βαφειάδης, παρά ταύτα, εμμένουν στην συνέχιση της απόπειρας, προφασιζόμενοι, είτε ότι δεν γνωρίζουν, είτε ότι έχουν άδεια & άρα νομιμοποιούνται στην διάπραξη του άνω κακουργήματος, στοιχειοθετείται το αυτοτελές αδίκημα του άρθρου 42 ΠΚ περί απόπειρας, συνδυαστικά με το άρθρο 279 ΠΚ.
           
            Σημειώνω ότι για τις άνω πράξεις, είναι οι εγκαλούμενοι ηθικοί αυτουργοί, αφού κατ΄εντολήν τους δρουν τα συνεργεία.
Επισημαίνω ότι πριν να ξεκινήσει το έργο, η Δημοτική Αρχή ήταν υποχρεωμένη να κάνει διερευνητικές γεωτρήσεις στα σημεία όπου θα έβαζε εγκαταστάσεις λυμάτων, τις οποίες δεν έκανε, προκειμένου να διαπιστωθεί έγκαιρα τυχόν ύπαρξη νερού.
Επίσης ήταν υποχρεωμένοι πριν την έναρξη του έργου, να εφαρμόσουν τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό DIN/ISO 14040, περί ανάλυσης κύκλου ζωής, η εφαρμογή του οποίου θα εντόπιζε έγκαιρα το νερό, εκεί & θα απέτρεπε πολλά άλλα που υπάρχουν στην δικογραφία,  κάτι το οποίο επίσης δεν έκαναν.

              Για όλα όσα υπάρχουν στην δικογραφία & για αυτά που σήμερα καταθέτω με συνημμένα τα σχετικά, δημοσίευμα του ΠΑΚΟΕ, & «το χρονικό του Περιβαλλοντικού εγκλήματος στον Πολύγυρο»

                                                         ΖΗΤΩ

Την σύλληψη των δραστών, την καταστολή της απόπειρας & την απομάκρυνση όλων των υλικών από το σημείο, καθώς η παραμονή τους εκεί, καθιστά την απόπειρα του άρθρου 42 ΠΚ διαρκή & ενεργή συνδυαστικά με το άρθρο 279 ΠΚ περί δηλητηρίασης πηγών & τροφίμων, & διαταράσσεται μόνιμα η οικειακή μου ειρήνη & των συγγενικών μου προσώπων, αλλά & η ειρήνη των κατοίκων του Πολυγύρου & της ευρύτερης περιοχής.

Συνημμένα:
Τα (1) & (2) σχετικά
3. Δημοσίευμα του ΠΑΚΟΕ
4. Χρονικό Περ/κού εγκλήματος
                             Ο Συντάκτης

                         Ιάκωβος Τίγκας
                   Επόπτης Δημόσιας Υγείας

                                βαθμός Α

Παρ΄όλα αυτά, απτόητοι, θεωρώντας ότι βρίσκονται στο απειρόβλητο, συνέχισαν ανενόχλητοι, ολοκλήρωσαν το χτίσιμο & ξεκίνησαν τις εργασίες για σοφάδες, ενώ έχω καταθέσει όλες τις αναφορές στην Εισαγγελία & ενώ έχουν υπάρξει δημοσιεύματα του ΠΑΚΟΕ τα οποία δικαιώνουν τις εύλογες ανησυχίες μου.

Ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής

Προσκόμιση εγγράφων μηνύσεων αναφορών, σχετικά με απόπειρα δηλητηρίασης υπόγειας πηγής νερού άρθρα 42ΠΚ & 279 ΠΚ
ΑΒΜ Β16/358+ Α16/2115

του Ιακώβου Τίγκα
Επόπτη Δημόσιας Υγείας
βαθμός Α


                                                                                          
Πολύγυρος 22/1/2018

Σχετ: 1. Η από 19/1/2018 χειρόγραφη μηνυτήρια αναφορά μου στο ΑΤ Πολυγύρου καθαρογραμμένη
          2. Η από 12/1/2018 μηνυτήρια αναφορά μου στο ΑΤ Πολυγύρου
          3. Η από 14/7/2017 Αναφορά μου στο ΑΤ Πολυγύρου
          4. Δημοσίευμα του ΠΑΚΟΕ
          5. Το χρονικό του περιβαλλοντικού εγκλήματος στον Πολύγυρο από 7/9/2016 αίτησή μου στο ΑΤ Πολυγύρου
          6. Φωτογραφίες

          Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα.
  Σας καταθέτω τα σχετικά, κατόπιν υποδείξεώς σας & σας γνωρίζω ότι όπως & στα κατατεθέντα έγγραφα αναφέρω, αλλά & στην από 4/10/2017 κατάθεσή μου ενώπιον του κ. Πταισματοδίκη κατόπιν παραγγελίας σας,  στον Πολύγυρο έξω από το σπίτι μου, διαπράττονται συνεχείς απόπειρες δηλητηρίασης υπόγειας πηγής νερού με χτίσιμο παράνομου αντλιοστασίου λυμάτων, επάνω στην πηγή, από την 4/8/2016 μέχρι σήμερα, κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 42 ΠΚ συνδυαστικά με το άρθρο 279 ΠΚ, οι οποίες δεν καταστέλλονται αναιτιολόγητα.
Παρακαλώ για τις κατά τον Νόμο ενέργειες.

          Ο Συντάκτης

        Ιάκωβος Τίγκας
  Επόπτης Δημόσιας Υγείας
             βαθμός Α


Και ενώ ενημέρωνα τους πάντες προφορικά με την ιδιότητά μου του Επόπτη Δημόσιας Υγείας, επισημαίνοντάς τους ότι εάν δεν παρακωλυόταν παράνομα η άσκηση των καθηκόντων μου ως Κρατικού Υγειονομικού οργάνου, επί τρία συνεχή χρόνια, από τον Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, με το έτσι θέλω, όλα αυτά θα τους τα έστελνα & επίσημα Υπηρεσιακά, με το Εθνόσημο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κάποιοι Αστυνομικοί μου ζήτησαν διαπιστευτήρια της ιδιότητάς μου, τα οποία & έλαβαν με την επίδειξη της Υπηρεσιακής μου ταυτότητας, επισημαίνοντας ότι όσα τους λέω είναι δεσμευτικά, άλλως να μου πάρουν το πτυχίο.

Το αποκορύφωμα ήταν η απορία τους γιατί δεν μου πήραν την ταυτότητα, όπως κάνουν στους Αστυνομικούς που θέτουν νόμιμα εκτός Υπηρεσίας!!!, προσπερνώντας το διαρκές αυτόφωρο αδίκημα της παρακώλυσης άσκησης καθηκόντων Κρατικού Υγειονομικού οργάνου, με το έτσι θέλω ενός αιρετού Αντιπεριφερειάρχη, για το οποίο επίσης υπάρχει εκτενής δικογραφία σε εξέλιξη εδώ:


Ενα απόλυτα διαλυμένο Κράτος, που αδυνατεί μέχρι στιγμής να ανασυγκροτηθεί, όπου ακόμη & αιρετοί πρώτου & δευτέρου βαθμού, που δεν είναι καγκελόφρακτοι, παραμένουν ασύλληπτοι, & τολμούν να κυκλοφορούν ανάμεσα στους πολίτες των κοινωνιών που καταστρέφουν.

Η Δικαιοσύνη δεν παραχωρείται & δεν παραβιάζεται, ούτε η Δημόσια Υγεία διαπραγματεύεται με κανέναν, όπου & εάν αυτός βρίσκεται.
Την Ελλάδα θα την πάρουμε πίσω γιατί μας ανήκει.

Οι ένοχοι θα πληρώσουν μαζί με όλους τους εκτελεστικούς τους βραχίονες.
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας
βαθμός Α

Ακολουθούν φωτογραφίες του χρονικού του περιβαλλοντικού εγκλήματος στον Πολύγυρο, που δείχνουν την καταστροφή του δάσους, το μπάζωμα του ρέματος, την πρόθεσή τους να μετατρέψουν σε σκατόλακα το Αγιονέρι, το νερό που βρήκαν & υπάρχει ακόμη παρά τις συνεχείς αντλήσεις που του έκαναν, την ολιγωρία των Υπηρεσιών, που αφού τους σταματούσαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, κατόπιν ξέπλεναν με νομιμοφάνεια τάχα όλες τους τις παρανομίες,  με τεκμήρια που έχουν κατατεθεί. 

























2 σχόλια:

  1. Κακώς οι αστυνομικοί δεν τους πιάνουν. Είναι δική τους αρμοδιότητα, να πάτε στο Α.Τ. της περιοχής σας.
    Εάν αυτοί δεν τους σταματάνε, να πάτε στην Αστυνομική διεύθυνση της περιοχής σας να ζητήσετε να διατάξουν αυτοί. Και εάν και αυτοί δεν διατάξουν, τότε παρεμβαίνει η Εισαγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή