Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ο "Αυτοφωράκιας"

Δημόσια ομολογία Μεϊμαράκη περί πρόθεσης διάπραξης αυτόφωρων εγκλημάτων
Δημόσια ομολόγησε ο κύριος Μεϊμαράκης, ότι όποιος εφαρμόσει τα μέτρα του μνημονίου 3 θα επισύρει διαδικασίες αυτόφωρης σύλληψης.
Τα λόγια Μεϊμαράκη:
"Σκέφτεται ο Τσίπρας, 40 χρονών είμαι, θα κάτσω εγώ να εφαρμόσω τέτοια μέτρα;... Θα κάτσω στην άκρη, κανά δυό χρόνια, να βρεθεί & ένας αυτοφωράκιας να μπει μπροστά & μετά βλέπουμε....."
Η απάντηση Τσίπρα ήταν πως δεν τον θέλει, ούτε για αυτοφωράκια, ούτε για συνεργάτη. Δεν απάντησε ότι δεν τείθεται ζήτημα αυτόφωρου.
Είναι πασιφανές ότι ο κύριος Μεϊμαράκης ενώπιον του σύμπαντος Εθνους των Ελλήνων, θεωρώντας τους ζώα, γκόϊμ, τους ζητάει να τον ψηφίσουν, για να  διαπράξει εγκλήματα που επισύρουν το αυτόφωρο που δεν εμποδίζεται από την Βουλευτική ασυλία, άρα πρόκειται για τα σοβαρά εγκλήματα της Εσχάτης προδοσίας & της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ελληνίδες & Ελληνες, ο Μεϊμαράκης με κουτσαβάκικο ύφος μας αποκάλυψε, τους εγκληματικούς σκοπούς τους. Ολης της καμαρίλας των ανεκδιήγητων δολοφόνων αυτού του Λαού. Ολων εκείνων που ζητάνε την εξαφάνιση των  Ελλήνων από προσώπου γής.
Ελληνίδες Ελληνες, ο Μεϊμαράκης ζητάει να τον ψηφίσετε, για να γίνει ο αυτοφωράκιας σας.
Και όλα αυτά την ώρα που Πρωθυπουργός της Ελλάδας, είναι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, η οποία καλείται πλέον να πράξει τα δέοντα.
Ελληνίδες Ελληνες προστατέψτε τους εαυτούς σας & καταργείστε τους. Οδηγείστε τους σε συνοπτικές διαδικασίες & σκληρή τιμωρία. Εχουνε ξεφύγει τελείως.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου