Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ακου λοιπόν Ελληνάκο

Τα συγχαρίκια μου Ελληνάκο.
Να σε συγχαρώ λοιπόν Ελληνάκο, γι αυτό που έφτιαξες, & να σου ευχηθώ να το απολαύσεις με όλη σου την ψυχή. Μάλον με όλη σου την ικανότητα να παράγεις αξιοπρεπώς κόπρανα, γιατί ψυχή δεν ξέρεις ούτε τι είναι, ούτε τι θα πάθει.
Εκτόπισες Ελληνάκο, αυτούς που μάτωσαν για σένα, αυτούς που δεν δίστασαν να χάσουν αξιώματα & θέσεις για να μην προδώσουν τις ιδέες τους για σένα Ελληνάκο. Και εμπλούτισες το μπουρδέλο σου που το λες κοινοβούλιο με πρόσθετα σκουπίδια, αυτά του Λεβέντη.
Σου είπαν από τον ΟΗΕ ότι ενδιαφέρονται για τα Ανθρώπινα Δικαιώματά σου, σε υποστήριξαν, σου αποκάλυψαν όλα όσα αισχρά έγιναν, με την προκύρηξη των εκλογών, την κατάλυση της Δημοκρατίας & του Κοινοβουλίου, σου είπαν για το πραξικόπημα που έκαναν σε βάρος σου, σου έδειξαν τον δρόμο, αλλά εσύ, Ελληνάκο, έχεις τον δικό σου δρόμο, γιατί δεν θέλεις ανθρώπινα δικαιώματα, επειδή εσύ ο ίδιος τα καταπατάς μικρέ φασιστάκο, στους συνανθρώπους σου, κλέβοντας, ότι δεν σου ανήκει, & κορδώνεσαι σαν γύφτικο σκεπάρνι ότι είσαι κάποιος. Κάποιος που έγινες με πλαστά πτυχία, με λαδώματα & ρουφιανιές, με γλυψίματα & κολακείες. Αυτός είσαι Ελληνάκο. 
Πως λοιπόν θα τα έκανες όλα αυτά, αν κάποιος σου προάσπιζε τα ανθρώπινα δικαιώματά σου; Δεν θα μπορούσες ούτε εσύ να καταπατάς τα δικαιώματα των άλλων. Και αυτό το ξέρεις πολύ καλά. 
Σου έμαθαν Ελληνάκο να υπερασπίζεσαι τα ανθρώπινα δικαιώματά σου, καταπατώντας τα δικαιώματα των συνανθρώπων σου. Δεν έχεις εσύ λοιπόν ανάγκη από τον ΟΗΕ ούτε από αυτούς που σου αποκάλυψαν το πραξικόπημα κατά της Δημοκρατίας, γιατί εσύ Ελληνάκο, κάνεις καθημερινά πραξικοπήματα κατά των συνανθρώπων σου. Είσαι γλοιώδης προς τους ανωτέρους σου & δεσποτικός προς τους κατωτέρους σου Ελληνάκο.
Προβάλεις προς τα έξω μια καρικατούρα Ελληνισμού, ανιστόρητη & ανεκδιήγητη, όπως σου την παρουσιάζουν τα αρρωστημένα μυαλά, του Τραϊανού, του Τουλάτου & των Χρυσαυγιτών.
Πας & λατρεύεις ένα ψεύτη Θεό, όπως σου τον παρουσίασαν οι άρρωστοι γεροντάδες, & οι συμφεροντολόγοι της ενορίας σου, γεμίζοντάς σε ενοχές & κόμπλεξ, ενώ πέταξες στα σκουπίδια τους Μεγάλους Πατέρες της Εκκλησίας & ιδέα δεν έχεις τι λένε. Πιστεύεις τις δοξασίες των νεοπαγανιστών, οι οποίοι απομονώνουν φράσεις από τα συνεφραζόμενα, & σου λένε ότι οι Πατέρες έβριζαν τους Ελληνες.  Ιδέα δεν έχεις ότι οι Μεγάλοι Πατέρες είχαν εντρυφήσει στην Αρχαια Ελληνική γραμματεία, την φιλοσοφία, την κουλτούρα.
Νομίζεις ότι οι Αρχαίοι Ελληνες είναι σαν & σένα Ελληνάκο & δεν έχεις ιδέα, σε τι κατάντημα έχεις φτάσει σε σχέση με αυτούς, γιατί ποτέ σου δεν ερεύνησες, δεν διάβασες, δεν εντρύφησες. Προτιμάς να μασάς γρήγορα την μασημένη τροφή, που σου πετάνε, & ακούς για κύμματα γάμα, εξωγήινους, & τρως κάθε μπούρδα που σου λένε.
Ιδέα δεν έχεις για τα Εσχατα χρόνια & ακούς κάθε μπούρδα του κάθε τρομοκράτη, προφήτη, & Χρυσαυγίτη ταυτόχρονα.
Ακου λοιπόν τι θα σου κάνουν αυτοί που έφτιαξες εκπροσώπους σου, με το παράλληλο πρόγραμμα ή το αντίθετο πρόγραμμα πέστο όπως θες.
Θα σου στείλουν υπέρογκα ποσά να πληρώσεις, & κατασχετήρια, των όσων έχεις αποκτήσει είτε τίμια είτε κλέβοντας, επειδή το λέει η συμφωνία, το μνημόνιο. Θα σου χρεώνουν από εδώ & πέρα τα μωρά σου που θα γεννάς με 40.000 ευρό με το πρώτο κλάμα.
Και επειδή θα αναγνωρίζουν ότι αυτά είναι άδικα, επειδή το λέει η συμφωνία, θα σου φέρουν το παράλληλο πρόγραμμα Ελληνάκο, το χάραγμα στο δεξί σου χέρι & στο κούτελο, έτσι με αυτό, θα μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς, να παράγεις με αξιοπρέπεια τα κόπρανά σου & ταυτόχρονα να ξεχρεώνεις, αφού το σύτημα θα τα κανονίζει αυτόματα, από τις κρεμούλες & τις πάνες βρακάκια των μωρών σου μέχρι τα πούρα σου & τα χούγια σου. Και αυτό θα σου το βαφτίσουν προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σου, ασφάλεια, αξιοπρέπεια. 
Θα το δεχθείς Ελληνάκο & θα βρίζεις όλους όσους αντιδράσουν. Θα λες "εγώ έχω μαζί μου τον Χριστό & δεν φοβάμαι τίποτε", θα έχεις όμως δώσει την ψυχή σου, που ιδέα δεν έχεις περί τίνος σου μιλώ.
Θα σε πείσουν ότι οι Ελληνες πρωτοστατούν στην ευημερία του Πλανήτη & θα το χάψεις Ελληνάκο, πλασάροντας έναν ανιστόρητο Ελληνισμό προς τα έξω, καρικατούρα, όπως στον έχουν φτιάξει ήδη & τον έχεις δεχθεί, για να υποκαταστήσει αυτό που ήδη καταστρέφεται & σε κρατούν μέσα με την θέλησή σου.
Αλήθεια Ελληνάκο, πιστεύεις ότι αυτό που έφτιαξες θα σε απαλλάξει από το ανύπαρκτο & φανταστικό χρέος; Πιστεύεις ότι έστω & ένας από αυτούς, είτε δανειστής, είτε δανειζόμενος πιστεύουν ότι αυτό το χρέος εξυπηρετείται; Τόσο ηλίθιος είσαι που δεν βλέπεις ότι όλο αυτό σου το έφτιαξαν για να σε χαράξουν; Να σου παρουν την ψυχή σου;
Δεν πιστεύεις στον διάβολο Ελληνάκο, ούτε στο Θεό, γιατί εσύ είσαι ανώτερος άνθρωπος, & δεν ασχολείσαι με αυτές τις γραφικότητες των πτωχών στο πνεύμα. 
Εμαθες να κανονίζεις μόνος σου την ζωή σου, & είσαι ανεξάρτητος. Δεν πας με κανέναν ούτε με τον Θεό ούτε με τον διάβολο. Τόσο ανόητος είσαι που δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν γίνεται γιατί δεν υπάρχει χώρος ενδιάμεσα.
Είχες μια ευκαιρία Ελληνάκο, με απόλυτη ελευθερία να δείξεις τι θέλεις. Και το έφτιαξες αυτό που ήθελες.
Τώρα δεν θέλω να ακούσω κιχ Ελληνάκο. Καμιά διαμαρτυρία, τίποτε.
Δεν σου αξίζει ούτε η ευχή καλή Λευτεριά, ούτε άλλες θυσίες.
Κατάφερες Ελληνάκο, να φτιάξεις με την θέλησή σου τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας επί Ελληνικού εδάφους.
Μ΄έχεις τσαντίσει πολύ Ελληνάκο. Θα μπορούσα να σε στολίζω για ώρες. Δεν θα το κάνω άλλο όμως. Θα σου ευχηθώ με όλη μου την καρδιά, να απολαύσεις αυτό που έφτιαξες, & είθε ο Θεός να σε λυπηθεί & να σε απαλλάξει λόγω βλακείας.
Ιάκωβος Τίγκας

1 σχόλιο:

  1. Άστα...από τη Κυριακή το βράδυ κι έπειτα, κοιτάζω γύρω μου και δε ξέρω ποίους βλέπω...Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή