Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι εκλογές αυτές έχουν σχέση με τα Εσχατα χρόνια

Συμμετοχή μεγάλη; ή Αποχή μεγάλη;
Εκλογές λοιπόν, με τις λέξεις να έχουν χάσει την αξία τους, όπως & οι άνθρωποι, οι οποίοι είναι κοπάδι χωρίς ποιμένα. Αποπροσανατολισμένοι, έχουν παντελώς χάσει τον δρόμο τους, τον δρόμο προς την Πατρίδα & τον Πατέρα.
Το ακούσαμε & αυτό: "Συμβιβαστήκαμε αλλά δεν είμαστε συμβιβασμένοι"
Πολύς ο λόγος για το εάν θα πρέπει οι Ελληνες να συμμετέχουν ή να απέχουν.
Οι δύο αυτές επιλογές αποτελούν τις όψεις του ιδίου νομίσματος. Και για να γίνει αυτό κατανοητό, εκτός από τον σαθρό,γελοίο & ανυπόστατο πολιτικό λόγο των ανθρώπων, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ο Πολιτικός Λόγος του Θεού, όπως αυτός εκφέρεται στην Αποκάλυψη & όχι μόνον. 
Ολα βαδίζουν βάσει σχεδίου. Οι Ελληνες ήρθαν σε αδιέξοδο & καλούνται να μετέχουν στην επιλογή των θυτών τους. 
Ανθρωπίνως μάχονται οι άνθρωποι για το αν πρέπει να μετέχουν ή όχι σε αυτήν την επιλογή.
Από την άλλη υπάρχει μιά φωνή, εκείνη της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, που ήδη έχει απευθυνθεί στην Διεθνή Κοινότητα, έχει κατονομάσει τα εγκλήματα & τους εγκληματίες, & έχει υποδείξει την Νομική διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Οπως & να έχει & ότι & να γίνει, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Το Μικρό Ποίμνιο. Θα μπορούσε όμως να διαφέρει σε κάτι.  Η μία περίπτωση είναι αυτό το Μικρό Ποίμνιο να είναι το Ποίμνιο των Ελλήνων ως όλον, & η άλλη περίπτωση είναι αυτό το Μικρό Ποίμνιο, να είναι διάσπαρτο σε όλον το Πλανήτη.
Οι εκλογές αυτές θα οδηγήσουν μοιραία σε εξέγερση, & απότι φαίνεται άτακτη, ασυντόνιστη & αιματηρή, καθώς πλέον ο καθένας ξεχωριστά θα κληθεί να υπερασπίσει με ότι διαθέτει, το σπίτι του & την οικογένειά του. Η πτώση & καταστροφή της Παγκόσμιας Οικονομίας, δεν αναχαιτίζεται ή μη μόνον, με αυτοδιάθεση της Ελλάδας & των Ελλήνων ξέχωρα από τις οικονομικές επιλογές των ιερέων του Μαμωνά. Κάτι όμως που οι Ελληνες, ούτε φαίνεται να το αντιλαμβάνονται, ούτε φαίνεται να το θέλουν. 
Επέμβαση τρίτων Χωρών μετά από Νομική προσφυγή της Ελλάδας, θεωρείται βέβαιη, με συνέπειες μακελειό & γενικευμένη σφαγή, σε συνδυασμό & με τους χιλιάδες Τζιχαντιστές εν δυνάμει, που έχουν εισχωρήσει στην Ελλάδα & Ευρώπη, με το κύμα μεταναστών, & που περιμένουν να οπλιστούν την κατάλληλη στιγμή.
Το απόλυτο χάος πρόκειται να βιώσουν οι ανόητοι Ελληνες & η ανθρωπότητα όλη.
Και τότε, θα εμφανιστεί ο από μηχανής θεός. Ο Δράκοντας που πέφτει στην γη με όλους τους Αγγέλους του, μετά την ήττα του στον Πόλεμο με τον Μιχαήλ, ο οποίος έχει ήδη θέσει σε ετοιμότητα τις ανθρώπινες δυνάμεις του.
Τότε λοιπόν οι διάφοροι αμπελοφιλόσοφοι, οι οποίοι αρνούνται πεισματικά να εναποθέσουν τα διαβήματά τους στον Θεό & αλληλοκατηγορούνται για το ποιός τα μούσκεψε περισσότερο ή λιγότερο, θα βιώσουν μαζί με τους οπαδούς τους τον απόλυτο τρόμο. Βάλε & κάτι κατασκευαστές δήθεν εξωγηίνων & πάει λέγοντας.
Δυστυχώς & ευτυχώς αυτό το ιστολόγιο επαληθεύεται απόλυτα.
Δυστυχώς η εξαγγελία της Ηγεμονίας του Παγκόσμιου Ελληνισμού, πρόκειται να καπελωθεί από τις δυνάμεις του Δράκοντα, γιατί έγιναν μεγάλες & ηχηρές θεσμικές εκτροπές, όπως & η ΠτΒ κατήγγειλε, κάνοντας όμως & η ίδια εκτροπή, αφού ούτε λέξη, ούτε μιά αναφορά δεν έκανε στο Ονομα του Θεού, στο οποίο έχει συνταχθεί το Σύνταγμα της Ελλάδας.
Ο ανθρωποκεντρισμός όλων όσων επικαλούνται το 120Σ, είναι χαρακτηριστικός, πλην ελαχίστων.
Ο Δράκοντας με τους δυό ανθρώπους του είναι ήδη εδώ & μαίνεται & βρυχάται. Και όμως ξέρει τι τον περιμένει & πως ο καιρός του είναι λίγος. Πολύ λίγος. 
Γιατί η Λευτεριά των ανθρώπων πλησιάζει & αυτή θα γίνει πλέον, μόνον με την Δεύτερη Φυσική Παρουσία του Χριστού πάνω στην γη, την οποία επίσης θα προσπαθήσει να καπελώσει ο Δράκοντας, παρουσιάζοντας, τον δικό του άνθρωπο, υπεραιρόμενο & υπερυψούμενο & εναντιούμενο σε κάθε Θεό & σέβασμα, αναγορεύοντας τον εαυτό του σε Θεό, μακρυά από πλούτο & επιθυμία γυναικών.
Ο Ψευτοενάρετος είναι παρών & σε λίγο ευτυχώς θα είναι απών.
Καλή Λευτεριά λοιπόν, με την βοήθεια του Θεού.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου