Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πολίτης; ή Υπήκοος;

Γελωτοποιοί επαγγελματίες πολιτικοί, αυτοί οι παράδοξοι Ειδικοί του Τίποτα που επιμένουν να επιβιώνουν παρασιτικά σε μια ταραγμένη εποχή («υψηλής ειδίκευσης», υποτίθεται), έχουν ως κύριο όπλο τους μια διανοητική εμβέλεια και ένα δείκτη νοημοσύνη που τους στερεί -μεταξύ άλλων και- από τη στοιχειώδη αυτοπροστασία που παρέχει στον καθένα η αίσθηση του γελοίου.
 Καλούνται οι Ελληνες & οι Ελληνίδες σε αυτές τις εκλογές να δείξουν σε όλον τον Πλανήτη αν είναι Πολίτες ή Υπήκοοι.
Μια κάστα θρασύτατων γελωτοποιών, κατ΄επάγγελμα πολιτικών του απόλυτου τίποτα, που έχουν χάσει κάθε μέτρο, μπαχαλάκηδες οι ίδιοι, δεν μπορούν πλέον με το IQ που διαθέτουν να αυτοπροστατευτούν, ούτε από τις συνέπειες του γελοίου, ικανότητα που την έχει ο καθένας.
Ο Πολίτης αναγνωρίζει τους φαύλους γελοίους αυτούς, & αντιπαρατείθεται στις αυθαιρεσίες τους, αντιστέκεται & καταδεικνύει με στοιχεία την φαυλότητά τους, υποδεικνύοντάς την & στους υπόλοιπους, σε αντίθεση με τους σιχαμερούς Υπηκόους, που ούτε διάθεση, ούτε ικανότητα έχουν για αντίσταση, επιτρέποντας την επέκταση του μπάχαλου στην Ελλάδα μας, την Χώρα του φωτός.
Μετά από το Δημοψήφισμα του 62%, του ΟΧΙ, οι Ελληνες έδειξαν ότι είναι Πολίτες. Αυτούς τους Πολίτες φτύνουν  σήμερα, μετά το μεγάλο φτύσιμο της συμφωνίας για το τρίτο μνημόνιο.
Αυτό λοιπόν είναι το ζητούμενο. Η επανάκτηση του ΟΧΙ, το οποίο πρέπει να το πάρουμε πίσω. Είναι δικό μας & ισχύει.
Οι κατ΄επάγγελμα γελωτοποιοί, πολιτικοί, έριξαν στην σκηνή γελοίους αντιμνημονιακούς σχηματισμούς τύπου & στυλ Λεβέντη, & διάφορους γραφικούς νεογελοίους, με στόχο τον εμπαιγμό της επιλογής των Ελλήνων, & της υφαρπαγής ψήφου.
Μετά από το φτύσιμο του 62% του ΟΧΙ, η οργή & η αγανάκτηση έχουν θεριέψει.
Επειδή ο κατάπτυστος εκλογικός Νόμος, δεν είναι ο ίδιος με αυτόν του Δημοψηφίσματος, στην άρρωστη εικονική πραγματικότητά τους, θα προσπαθήσουν να κρύψουν την έκφραση της θέλησης του Λαού μας. Στην φυσική πραγματικότητα όμως αυτό θα φανεί. Και θα αποτελέσει το εμφαλτήριο, για την εξέγερση & την επιβολή της άμεσης Δημοκρατίας & Λαϊκής Κυριαρχίας, με την εφαρμογή των αποφάσεων & ψηφισμάτων του ΟΗΕ, εναντίον των οποίων ψήφισε η Ελλάδα, ερήμην του Λαού της & με την ανοχή της πολύ λίγης Υπηρεσιακής Πρωθυπουργού & Προέδρου του Αρείου Πάγου, η Κυβέρνηση της οποίας, ψήφισε κατά της Ελλάδας & των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον ΟΗΕ για τα δημόσια χρέη, αλλά & για τους Παλαιστίνιους.
Την Κυριακή επαναλαμβάνεται το Δημοψήφισμα των Ελλήνων, & αυτήν την φορά θα επιβληθεί, είτε το θέλουν είτε όχι για την απελευθέρωση της Ελλάδας από κάθε μορφή Ευρωπαϊκού φασισμού & ολοκληρωτισμού.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου