Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το Δημοψήφισμα του 62% επαναλαμβάνεται

Θα είμαστε όλοι εκεί
 Το Δημοψήφισμα του 62% που έφτυσε ο Τσίπρας, επαναλαμβάνεται.
Μετά από την συνέντευξη τύπου της Λαϊκής Ενότητας & την παρουσία της ΠτΒ Ζωής Κωνσταντοπούλου, & του Μανώλη Γλέζου, & τα όσα ασυνήθιστα ακούστηκαν, έχω πλέον έναν σοβαρό λόγο & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να πάω να ψηφίσω, αδούλωτους & άδολους ανθρώπους, οι οποίοι δεν δίστασαν με τον τρόπο τους, να θεωρήσουν εαυτούς υπηρέτες των Πολιτών. Και αυτό το απέδειξαν έμπρακτα με την στάση τους.
«Ζητάω να αφουγκραστούμε την ιστορία που μάς χτυπά την πόρτα και να πάμε να την ανοίξουμε. Δεν μπορεί να υπάρχουν θεατές σε αυτόν τον αγώνα, δεν μπορεί να μείνουμε απαθείς. Να ανοίξουμε την πόρτα για να περάσουν τα οράματα και οι ελπίδες», ανέφερε, μεταξύ άλλων στο μήνυμά 

Οι Ελληνες πλέον έχουν ακόμη μιά ευκαιρία να πουν ΟΧΙ στην παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους.
Οπως ανέφερε η ΠτΒ Ζωή Κωνσταντοπούλου αύριο Πέμπτη 10/9, ο ΟΗΕ θα λάβει άλλη μιά απόφαση υπέρ της Ελλάδας στην οποία θα καταγγέλονται τα εγκλήματα γενοκτονίας που έχουν γίνει & συνεχίζουν να γίνονται. Οπως η ίδια είπε στο παρελθόν σε παρόμοιες αποφάσεις του ΟΗΕ που υπερψηφίζονταν από τους ξένους, καταψηφίζονταν από τους Ελληνες αντιπροσώπους(!!!), & αύριο, δεν υπάρχει οδηγία στην Ελληνική αντιπροσωπεία τι να κάνει. Μέχρι εκεί οι αλήτες.
Οπως τεκμηρίωσε, υπάρχουν όλες οι Νομικές προϋποθέσεις για την αποκύρηξη του χρέους ως επωνείδιστο, επαχθές & μη βιώσιμο, & έφερε παράδειγμα άλλες Χώρες που το έκαναν όπως την Αργεντινή, αλλά & την Φιλανδία.
Είπε ότι αυτά ζήτησε να χρησιμοποιήσει ο Τσίπρας στις Βρυξέλες, & δεν τα χρησιμοποίησε. Αντίθετα λέει ψέμματα, όπως & όλοι οι άλλοι, ότι δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική λύση.
Απέδειξαν με παραδείγματα, την λυτρωτική σωτηρία μέσω Εθνικού Νομίσματος & την δυνατότητα αποκατάστασης της ρευστότητας μόνον έτσι, μακρυά από τους εκβιασμούς του Ντράγκι & της ΕΚΤ.
Μίλησαν για την λάσπη & τους εκβιασμούς που δέχονται, από τα συστημικά μέσα & κόμματα, που φτύνουν τους Ελληνες κατάμουτρα.
Είπαν ότι θα τους χαλάσουν τα σχέδια.
Ελληνες πρέπει & θα είμαστε όλοι παρόντες εκεί & θα είναι & ο Θεός μαζί μας.
Καλή Λευτεριά
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου