Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Προκήρυξη για την πρόσληψη υπαλλήλων για την κάλυψη 300 κενών οργανικών θέσεων Βουλευτών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πρόεδρος της Βουλής στην Πρωθυπουργό & Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κυρία Βασιλική Θάνου
Ο Ελληνικός Λαός
Προκηρύσσει
Δημόσιο διαγωνισμό για την πρόσληψη 300 υπαλλήλων για την πλήρωση ισάριθμων θέσεων Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, καλουμένου στο εξής Εθνοσυνέλευση Ελλήνων.

Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν ενώπιον του Ελληνικού Λαού σε δημόσιους χώρους, & με τηλεοπτική κάλυψη, στον προφορικό λόγο.
Κωλύματα συμμετοχής:
Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον διαγωνισμό, όσων υπηρέτησαν από παρόμοιες θέσεις & κατηγορήθηκαν από τον Ελληνικό Λαό ότι διέπραξαν: Εσχάτη Προδοσία κατά της Ελλάδας, παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας για δήθεν οικονομικούς λόγους, εξαπάτηση κατά του Ελληνικού Λαού, υφαρπαγή ψήφου με δόλο, αθέτηση υπόσχεσης κατά συροή, απιστία & απείθεια κατά του Λαού, σε βαθμό κακουργήματος, κακοποίηση Πολιτών φυσική & ψυχική με έκθεση σε κίνδυνο, παραβίαση του Συντάγματος & των Νόμων του Ελληνικού Κράτους, επιορκία κατά συροή, εκβίαση Πολιτών & ηθική αυτουργία σε εκβίαση, δωροδοκία, δωροληψία, παραβίαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διασπορά ψευδών ειδήσεων & πρόκληση κοινωνικής ταραχής, παράνομη παρακράτηση χρημάτων, & υπεξαίρεση των εισοδημάτων πολιτών & επιχειρήσεων, συγκάλυψη εγκληματιών, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης & συμμορία, συμμετοχή σε Μασονικές στοές.
Από τους επιτυχόντες θα επιλεγούν υπάλληλοι ειδικών προσόντων για την εκτέλεση καθηκόντων Υπουργών.
Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι τα πράγματα & βέβαια η "εθιμοτυπική" επίσκεψη της εντιμοτάτης ΠτΒ  στην εντιμοτάτη Πρωθυπουργό & Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, δεν μπορεί να ήταν άσχετη με αυτά τα θέματα, εκλογών, όσον & διαφθοράς τα οποία παρατηρήθηκαν έντονα & εξώφθαλμα, ενώπιον όλων μας.
Καθώς το Ελληνικό Κοινοβούλιο σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΠτΒ, συνεχίζει να λειτουργεί, για έκτακτους λόγους Εθνικού Συμφέροντος & κατά την προεκλογική περίοδο, καλό θα ήταν να μάθουμε για ποιό λόγο δεν προσήλθε ο Στουρνάρας, ποιοί τον κάλυψαν καθώς έκανε ψευδή δήλωση ότι ήταν σε συναντήσεις, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα έκανε διακοπές. Επίσης καλό θα είναι να μας εξηγήσει γιτί συνεχίζεται άνευ λόγου το Capital Control, για ποιόν λόγο το λογισμικό του ΤΑΧΙS ελέγχεται από ξένες δυνάμεις & γιατί εμποδίστηκε ο Βαρουφάκης που το υπέκλεψε, να σώσει οικονομικά την Ελλάδα.
Καλό είναι σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, κάποιοι να χάσουν τον ύπνο τους, & να μάθουμε τα εγκλήματά τους κατά του Ελληνικού Λαού, των Λαών της Ευρώπης & του Κόσμου ολόκληρου.
Η Ελλάδα, για πρώτη φορά στα χρονικά βρίσκεται εξ΄ολοκλήρου, με όλον τον Κρατικό Μηχανισμό της, στα χέρια της Δικαιοσύνης, εκπροσωπουμένης από την Εντιμότατη Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Βασιλική Θάνου, & την Εντιμοτάτη Πρόεδρο της Βουλής, κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. 
Δυό γυναίκες μπορούν, καθώς & η Ελλάδα, & η Δικαιοσύνη & η Λευτεριά, είναι γένους Θηλυκού.
Θα το τολμήσετε; 
Οι Ελληνες θα είναι όλοι στο πλευρό σας σε κάθε Θυσία. 
Με την βοήθεια του Θεού τολμείστε & θα πετύχουμε.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου