Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Ο επίσημος και με συνοπτικές διαδικασίες δημόσιος τουφεκισμός (σπανίως κρέμασμα ή λυντσάρισμα) με την δια βοής Λαϊκή Επιταγή.

Η τελευταία πράξη μιας διαδικασίας η οποία πάντα τελειώνει με έναν και μόνο τρόπο.

της Όλγας και Τάνυας Γεριτσίδου
             Είναι γεγονός ότι ζούμε τέλος εποχής.
          Το μέγεθος της σήψης του κοινωνικοοικονομικού συστήματος που δεν μπορεί πλέον να συντηρηθεί επικοινωνιακά (τουλάχιστον, καθ’ ότι πολλοί αναλυτές τεκμηριώνουν ότι δεν μπορεί να συντηρηθεί ούτε οικονομικά) είναι και ο δείκτης του ότι το κοινωνικοοικονομικό σύστημα που κέρδισε τον ιδεολογικό πόλεμο της Μεταπολεμικής εποχής έχει πλέον φτάσει στο τέλος του και βιώνουμε όλοι μαζί την διαδικασία του θανάτου του.
          Ονομάζουμε στον τίτλο του παρόντος άρθρου το σύστημα αυτό το οποίο παρακολουθούμε να πεθαίνει “Αστική Δημοκρατία” για τον απλούστατο λόγο ότι επρόκειτο για ένα μείγμα ίχνους δημοκρατικών διαδικασιών με ένα ‘γυάλινο ταβάνι’ (glass ceiling) το οποίο προστάτευε τα ανώτατα κοινωνικά στρώματα (δηλαδή την Καμαρίλα, ανέκαθεν Ολιγαρχικής προσεγγίσεως νεποτιστικές και εν γένει ex sanguis/εξ αίματος αριστοκρατικές τάξεις διοίκησης των κοινωνιών) από κάθε περίπτωση να περιορισθούν ή να ελεγχθούν από το ίχνος αυτό των δημοκρατικών διαδικασιών.
Ήταν δε “Αστική” διότι σήμα κατατεθέν της Καμαρίλας είναι το “Άστυ” που παράγει υπηκόους και ακολούθους/πελάτες της καθεστηκύιας τάξης (είτε πρόκειται για κατοίκους πόλεων είτε επαρχίας) και όχι ανεξάρτητα και σκεπτόμενα άτομα με διοικητική ή σε κάθε περίπτωση μεμονωμένα/εξατομικευμένα πολιτική δύναμη.
          Η Αστική λοιπόν Δημοκρατία που Μεταπολεμικά εγκαθιδρύθηκε δια της βίας, της τρομοκρατίας, των εκβιασμών και της νοθείας ώστε να σκοτωθεί το όραμα της ΑμεσοΔημοκρατικής ανεξάρτητης Ελλάδας που είχε γεννηθεί στις Κορυσχάδες και που δεν είχε θέση για την νεποτιστική ολοκληρωτική Ολιγαρχία της Καμαρίλας, επιτέλους δεν πεθαίνει απλώς, αλλά ψοφάει :
          Πρόκειται δηλαδή για έναν θάνατο που σκορπάει παντού την δυσοσμία της διαφθοράς και την σαπίλα της έκπτωσης όλων των διαδικασιών, δείχνοντας δημόσια και σε όλους το πραγματικό πρόσωπο των δήθεν ‘δημοκρατών’ που μέχρι και σήμερα γαντζώνονται στην εξουσία ωσάν απόλυτοι άνευ συντάγματος βασιλείς.
          Αυτό παρακολουθούμε αυτό το καλοκαίρι του 2015 με την επίσημη/τύποις  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μέσω της οποίας συνεχίζει να δεσπόζει και να κυβερνά ουσιαστικά το ΝεοΦιλελεύθερο δεξιό μπλόκ που καταβαράθρωσε ο Λαός στις εκλογές και στο Δημοψήφισμα του 2015, δηλαδή οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι με την σιωπηρή στήριξη ΚΚΕ και ΧΑ.
          Μας μαθαίνει δηλαδή η Αστική Δημοκρατία ενώ πεθαίνει τί ακριβώς γινόταν ανέκαθεν κεκλεισμένων των θυρών της για τον Λαό, και πόσο πραγματικά άνευ συνέπειας είναι για την Αστική Δημοκρατία η Λαϊκή Εντολή και η Λαϊκή Βούληση που τόσο πολύ εκθείαζε και που στο όνομα της έκανε τα χειρότερα μαζικά εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας κυρίως στο πρόσωπο του Ελληνικού Λαού.
          Μας μαθαίνει ότι κανένα κόμμα της Αστικής Δημοκρατίας δεν μπορεί να σπάσει την Ολιγαρχία και την Βασιλεία της Καμαρίλας που την δημιούργησε : οι Αριστεροί γίνονται Δεξιοί, οι Δεξιοί Φασίστες, οι Φασίστες Βασιλείς.
Όλοι ανεξαιρέτως έχουν το ίδιο πρόσωπο κάτω από την όποια ιδεολογική μάσκα χρησιμοποιούν για να σαλαγήσουν τον Λαό και να τον κοιμήσουν με το παραμύθι του ότι οι εκλογές με την Λαϊκή δύναμη περιορίζουν/τιμωρούν την κλίκα τους ενώ στην ουσία οι εκλογές απλά αλλάζουν την μάσκα αλλά όχι αυτόν που την φοράει, δηλαδή την ίδια κλίκα.
          Αυτό μας τεκμηρίωσε ο Τσίπρας πέραν κάθε αμφιβολίας, με τις πλέον ακραίες συνθήκες, αγνοώντας ως νέος Όθων το Δημοψήφισμα και καταργώντας (όπως γίναμε μάρτυρες όλοι στα άγρια μεσάνυχτα της 13ης προς ξημερώματα 14ης Αυγούστου 2015) εντελώς κάθε κοινοβουλευτική ή άλλη Συνταγματική διαδικασία, κρατώντας μόνο το νεκρό καβούκι της.
          Μας απέδειξε ότι ο Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας στην Αστική αυτή Δημοκρατία που πεθαίνει δεν είναι παρά το γάντι μέσα από το οποίο κυβερνάει το χέρι αυτών που κατευθύνουν την Ε.Ε. και την διεθνή Αστική Δημοκρατία : ο Τσίπρας είναι το γάντι του Σαμαρά/Μεϊμαράκη- Παπανδρέου/Βενιζέλου οι οποίοι είναι το γάντι του Σόιμπλε-Μέρκελ οι οποίοι είναι το γάντι του κάθε Κρούπ, Ζήμενς και Τζένεραλ Ελέκτρικ οι οποίοι είναι το γάντι του κάθε Ροκφέλλερ και Ροθτσάιλντ οι οποίοι έχουν και άλλα γάντια σε άλλες Αστικές Δημοκρατίες ή Ρεπούμπλικες και βεβαίως σε διεθνείς οργανισμούς για τους ίδιους σκοπούς.
           Πεθαίνει όμως, και το βασικό αποδεικτικό στοιχείο είναι ότι όλα αυτά πλέον δεν μπορούν να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, διότι οι θύρες αυτές της Αστικής Δημοκρατίας παραβιάστηκαν από τον Λαό.
          Αυτό είναι πάντα η αρχή του τέλους.
          Και επειδή αντιδρούν πανικόβλητα και σπασμωδικά σε αυτή την παραβίαση εντείνοντας τις συνθήκες οι οποίες την επέφεραν, αποδυναμώνονται όλο και περισσότερο και έχουν όλο και λιγότερη εξουσία και ισχύ επί αυτών τους οποίους εξουσιάζουν, δηλαδή στην δική μας περίπτωση επί του Ελληνικού Λαού.
          Ανοήτως υπέγραψαν εχθές, 14 Αυγούστου 2015, την καταδίκη τους στο Eurogroup συνεχίζοντας στην τελευταία πράξη μιας διαδικασίας η οποία πάντα τελειώνει με έναν και μόνο τρόπο : τον επίσημο και με συνοπτικές διαδικασίες δημόσιο τουφεκισμό (σπανίως κρέμασμα ή λυντσάρισμα) με την δια βοής Λαϊκή Επιταγή.
          Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμβεί, καθ’ ότι είναι Ιστορικός Νόμος.
          Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας εμείς ως Ελληνικός Λαός είναι στην θέση της Αστικής Δημοκρατίας που μας επέβαλαν δια της Λευκής τρομοκρατίας του Τσώρτσιλ και του τεχνητού Εμφυλίου, να μην ορθώσουμε ακόμα μια καινούργια Αστική Δημοκρατία που δεδομένης της κατάστασης διεθνώς που περιγράψαμε ανωτέρω θα σαπίσει πολύ γρήγορα και θα πρέπει να ξαναπεράσουμε από τα ίδια, αλλά να συνεχίσουμε από εκεί που διακόπηκαν προδοτικά οι παππούδες μας και να ορθώσουμε την πρώτη μοντέρνα Άμεση Δημοκρατία στον δυτικό κόσμο που δεν θα έχει ποτέ ξανά αντιπροσώπους πουθενά αλλά μόνο πληρεξούσιους ανακλητούς Πολίτες με συμβολαιογραφικού τύπου συγγραφή για εκτέλεση/διεκπεραίωση αυστηρά συγκεκριμένου και προκαθορισμένου καθήκοντος.
          Αυτό είναι πολύ πιο λειτουργικό και εύκολο να γίνει από την γραφειοκρατική, πολυέξοδη, ενεργοβόρα και δυσκίνητη Αστική Δημοκρατία.
          Και κυριότερα, η Άμεση Δημοκρατία έχει ανοσία στην διαφθορά, στην υφαρπαγή και στις πελατειακές σχέσεις που τρέφουν κάθε αυλή και κάθε σύστημα βασιλέων, είτε αυτοί λέγονται επισήμως βασιλείς είτε λέγονται πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, κλπ.
          Συνεπώς, ας πάρουμε το μάθημα μας για να μην χρειαστεί να επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά την τάξη :
Τώρα που σύντομα θα κατακρημνιστεί επίσημα ο δικτάτορας ‘πρωθυπουργός’, ‘κυβέρνηση’, ‘βουλή’  (ασχέτως ποίος θα είναι ο ‘τυχερός’/’τυχεροί’ που θα κάθεται/ονται στην καρέκλα όταν έρθει η ώρα του τουφεκιού) να είμαστε όλοι, όλος ο Ελληνικός Λαός, έτοιμοι να ασκήσουμε εμείς την εξουσία μας και να μην την παραδώσουμε σε ακόμα ένα γάντι των ιδιών χεριών/κέντρων εξουσίας που τα χρησιμοποιούν και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου