Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η Ψευδορκία των Επίορκων

Ψευδορκούν οι Επίορκοι αιρετοί
 Σε ψευδορκία πρόκειται να προβούν οι επίορκοι όντες αιρετοί Α & Β βαθμού, όσοι δεν ψευδόρκισαν ακόμη.
Επίορκοι όντες, αφού εφάρμοσαν την μνημονιακή πολιτική & καταπάτησαν το Ελληνικό Σύνταγμα, Διεθνείς Συμβάσεις, ανθρώπινα δικαιώματα, διέλυσαν την Δημόσια Διοίκηση, κατάστρεψαν υπαλλήλους & τις οικογένειές τους, κατέχουν Δημόσια αξιώματα χωρίς να εκπροσωπούν κανέναν, ασκούν Υπηρεσία Δημοσίου Δικαίου παράνομα, πάνε την εβδομάδα αυτήν να ψευδορκίσουν ότι θα φυλάττουν πίστη στο Σύνταγμα & τους Νόμους!!!
Οι επωνομαζόμενοι & "μικροί Πρωθυπουργοί" θα ζητήσουν την επισφράγιση της ψευδορκίας τους από τους κατά τόπους Δεσποτάδες, ολκληρώνοντας την άκρατη Θεομπαιξία τους, με τις "ευλογίες" Θεομπαιχτών Δεσποτάδων, εκπληρώνοντας τους λόγους του Καντιώτη ότι ο Σατανάς θα φορέσει σάκκους, θα πάρει μπαστούνες & πατερίτσες.
Υπάλληλοι όντες επίορκοι, νομίζουν ότι είναι αφεντικά, προκαλώντας βαριές βλάβες στα πραγματικά αφεντικά τους. Ολους εμάς που τους διορίσαμε ή όχι.
Ε λοιπόν όχι κύριοι. Δεν θα σας επιτρέψουμε. Θα σας καταστήσουμε σαφές & θα το νοιώσετε στο πετσί σας, ότι είστε Δημόσιοι υπάλληλοι εγκληματίες. Δεν σας ανήκουν, οι ζωές μας, οι ψυχές μας, η Δημόσια Διοίκηση. Δεν σας διόρησαν για να καταστρέφετε, αλλά για να υπηρετείτε όπως όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Οφείλετε συμμόρφωση με τις Συνταγματικές Αρχές που διέπουν την Δημόσια Διοίκηση & όχι με τις μνημονιακές σας αιματοβαμμένες ορέξεις, που δίνουν αίμα Ελλήνων στην Τρόϊκα. Γιατί αυτό κάνετε, κατασκευάζοντας "επίορκους" υπαλλήλους.
Θα σας καταλογίσουμε & αυτό το επί πλέον αδίκημα της ψευδορκίας, & της σοβαρής απείθειας.
Εσείς που τόσα χρόνια νομίζατε ότι δεν χρωστάτε λογαριασμό σε κανέναν, τώρα θα απολογηθείτε για τα εγκλήματά σας.
(Το άρθρο δεν αφορά τους έντιμους αιρετούς).

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου