Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Το φαινόμενο Αρτέμης Σώρρας & ο Stranger

Το παιχνίδι του καλού & κακού Αστυνόμου

 Επειδή οι κύριοι αυτοί με απασχόλησαν πολύ τα τελευταία χρόνια, τώρα ήρθε η ώρα να τους απασχολήσω & εγώ. Θα μου πείτε. Και ποιός είσαι εσύ που θα μας απασχολήσεις; Εγώ λοιπόν κύριοι είμαι αυτός που απευθύνεστε. Τώρα λοιπόν θα με ακούσετε.Το 2012 εμφανίστηκε ο κ. Αρτέμης Σώρρας με τα 600 δις δολάρια για να εξαγοράσει το Ελληνικό χρέος & να σώσει την Ελλάδα. 50 δις επίσης διέθετε & για την Κύπρο για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Οι κινήσεις του αυτές τον έφεραν σε αντιπαλότητα με το ΔΝΤ, & την ΕΚΤ, των οποίων τα συμφέροντα έθεσε σε κίνδυνο. Η Ελληνική Κυβέρνηση, ορκισμένη υπερασπιστής, των διεθνών τοκογλύφων, & Σιωνιστών, απέκρουσε την προσφορά Σώρρα, προσπαθώντας να περάσει την απαξίωση, περί της προσφοράς ως ανύπαρκτη μυθοπλασία, που δεν αξίζει καν ενασχόλησης.
Από την άλλη μεριά, εμφανίστηκε ως πολέμιος του Σώρρα ο κ Γκόνος ο επωνομαζόμενος Stranger, από τα Κατοχικά Νέα. Και αυτός επίσης θέλει να σωθεί η Ελλάδα.Εκτοτε τα πράγματα χόντρυναν με επιθετικούς προσδιορισμούς εκατέρωθεν απείρου κάλους!!!
Ο κ. Σώρρας & η END προχώρησαν σε αποκαλύψεις περί καταγωγής των Ελλήνων από τους Ελλάνιους & τον Σείριο, μάλιστα δε υποστήριξαν δημόσια ότι τα χρήματα τα βρήκε ο κ. Σώρρας,

μιλώντας για άλλα χρήματα πέραν των 600 δις αν κατάλαβα καλά, επειδή έδωσε στον Ομπάμα υψηλή τεχνολογία που είχαν στην κατοχή τους οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι. Μίλησε ανοιχτά για Δρακόνειους & ερπετοειδείς, & για Ελλάνιους, τους καλούς, οι οποίοι θα μας ελευθερώσουν από τους προδότες διαχειριστές. Ταυτόχρονα διακηρύσει ο κ. Σώρρας ότι δεν έχει δόγμα. Μιλάει & αυτός & οι οπαδοί του, για παγκόσμια επιρροή του Αρτέμη & υπόσχονται σύντομα ευδαιμονία, αφού θα απολύσουν τους προδότες διαχειρηστές.Από την άλλη ο κ. Γκόνος & οι οπαδοί του, έχουν φτάσει μέχρι σημείου χλευασμού, αποκαλώντας τον ψεύτη, απατεώνα, μυθοπλάστη. Την ίδια στιγμή ο κ. Γκόνος σε ανάρτησή του δηλώνει ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην END & τον Σώρρα. Ταυτόχρονα μιλάει για πεδία, υπεροντότητα πληροφορίας, τον μαυροψύχη, έχει υποστηρίξει, ότι ζούμε σε ένα matrix όπου οι, ο θεός σπάει πλάκα μαζί μας, αλλά & έχει δημοσιεύσει άρθρο αναγνώστη περί του παγκόσμιου Ηγέτη αντίχριστου, προφανώς του μαυροψύχη, τον οποίο κατονομάζει ως τον Πρίγκηπα Ουίλλιαμ τον Ε τον γυιό της Νταϊάνας & του Καρόλου. http://www.katohika.gr/2013/07/apokalipsi-tou-antixristou.html
Στο πρόσωπο του συγκεκριμένου έχουν επικεντρωθεί & άλλοι, με πολλές αγιογραφικές αναφορές & σοβαρά στοιχεία.
Οι φήμες & αναφορές σε UFO τον τελευταίο καιρό έχουν πλυθηνθεί & καλλιεργείται έντονα η εντύπωση της προσμονής της Σωτηρίας αλλά & της επίθεσης από το διάστημα.
Επειδή λοιπόν εγώ κύριοι, έχω δόγμα, το οποίο κατέχει την αλήθεια, σας διαβεβαιώ ότι η σύγχυση την οποία σπέρνετε στα πλαίσια της μεγάλης πλάνης, είναι καταγεγραμμένη στα Ιερά κείμενα, τα οποία επαληθεύονται με εκπληκτική ακρίβεια. Είναι πλέον φανερή η προσπάθεια σύνδεσης των 600 δις με εξωγήινες οντότητες & η εξοικίωση των αφελών με την ιδέα να κοιτούν συχνά πυκνά στον ουρανό, ώστε όταν & αν παρουσιάσουν τα όποια σημεία & τέρατα, να πείσουν τους αφελείς.
Γνωρίζουν & οι δύο κύριοι Σώρρας & Γκόνος, ότι το ενδεχόμενο της όποιας ευδαιμονίας, είναι απατηλό & συνδεδεμένο με την Παγκόσμια δικτατορία που έρχεται, ως Ελευθερώτρια Δύναμη παγκόσμιας συνειδητότητας. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ευδαιμονία, όταν οι άνθρωποι έχουν μεθύσει από την κρεπάλη της αυτοθέωσης. Οταν έχει ψυγεί η Αγάπη των πολλών, όταν έχουν εκπαίσει οι "Αστέρες" Ποιμένες Επίσκοποι στην Γη, όταν έχουν σαλευτεί οι δυνάμεις του Σύμπαντος με το χτύπημα στην Σελήνη με πύραυλο & τον σεισμό της Φουκοσίμα, & με άλλα που δεν ξέρουμε, όταν η ασέλγειες & η ομοφυλοφυλία έχουν φτάσει σε σοδομικά επίπεδα, όταν παραβιάζεται το αυτεξούσιο των μικρών παιδιών, όταν εκβιάζονται συνειδήσεις.
Γι αυτό λοιπόν ετοιμάστε τον Ηγέτη σας τον Ελλάνιο όπως πρόσφατα είπατε ευθαρσώς, εμείς δεν θα πάρουμε, εφ΄όσον δεν θα έχει δόγμα, ή θα δρα εντός του matrix ή της υπεροντότητας πληροφορίας, ή του Greececoin ή δεν ξέρω σε ποιά άλλη αποκρυφιστική ή εξωγήινη διάσταση.
Εκτενέστερα όμως θα σας τα πουν οι δυό κύριοι με τους σάκκους & αλοίμονο σε αυτόν ή αυτούς που θα δοκιμάσουν να τους βλάψουν.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου