Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Ιός Εμπολα. Μυστήριο; ή βιολογικός πόλεμος;

Σε "καραντίνα";;; ο Πλανήτης!!!!!;;;;
 Με αφορμή τα όσα άκουσα περί του Εμπολα, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν το εύλογο ερώτημα: Ποιός μας έβαλε σε καραντίνα; Για να φυλαχτούν ποιοί;Δεν ξέρω αν η φρασεολογία ήταν των δημοσιογράφων ή των εκπροσώπων του Π.Ο.Υ. αλλά ταυτόχρονα άκουσα ότι δεν απαγορεύτηκαν οι πτήσεις από & προς τις προβληματικές περιοχές, που η επιδημία ξέφυγε τον έλεγχο, αλλά τέθηκε σε επαγρύπνηση ο Πλανήτης όλος!!!!!!!!!!!!!! λέει ο Π.Ο.Υ. & σιγοντάρει το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. Διαβάζοντας τα περί της νόσου έψαχνα να βρω τι μου θυμίζει. Κατέβασα ότι βιβλία διαθέτω παλιά αλλά πουθενά δεν υπάρχει η ονομασία του ιού Εμπολα.
Ακουσα το μεσημέρι, από έναν καθηγητή του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι ο συγκεκριμένος ιός εντοπίστηκε πριν από 40 χρόνια στην Αφρική στους πιθήκους, χωρίς να κατονομάσει ποιοί είναι οι ξενιστές, δηλαδή οι φορείς που τον φιλοξενούν & τον μεταδίδουν. 

Διαβάζοντας την συμπτωματολογία διαπίστωσα ότι είναι σχεδόν  ίδια με εκείνη του Κίτρινου Πυρετού. Και εδώαρχίζουν τα ερωτηματικά τα οποία επαυξήθηκαν διαβάζοντας τις οδηγίες τουΚΕΕΛΠΝΟ, στις οποίες ενώ δεν παρατηρήθηκε λέει αερογενής μετάδοση,περιγράφοντας τις προφυλάξεις, συμπεριλαμβάνει όλους τους τρόπους μετάδοσης:λύση συνεχείας δέρματος, κύκλο πρωκτού στόματος, αερογενής μετάδοση, κουνούπια,σεξουαλική επαφή, αποχωρητήριο, μολυσμένα αντικείμενα, απορόφηση δέρματος, ταπάντα.
Διαβάζουμε στονκίτρινο πυρετό, ότι η νόσος παρατηρείται στην ζούγκλα & στους πέριξ αυτής χώρους. Επίσης διαβάζουμε ότι παρατηρούνται εξάρσεις & υφέσεις & ο άνθρωπος αναπτύσει ανοσία στον ιό του κίτρινου πυρετού με «κρυψυμολύνσεις»!!!!!!!!!!!!!!!!, όπως συμβαίνει φυσιολογικά & με άλλεςνόσους.
Τι είναι εκείνο που συντελεί ώστε ο ιός έμπολα να θέσει σε κίνυνο την Παγκόσμια Δημόσια Υγεία;
Οπως & ο ιός τουΚίτρινου Πυρετού, έτσι & ο Εμπολα, διατηρείται μεταθανάτια, δηλαδή σεπτώματα, για τα οποία δεν μπορούν να ταφούν κοινά αλλά με λήψη σκληρών μεθόδωναπολύμανσης ή & καύσης, σε ειδικά περιφραγμένους & διαμορφωμένουςχώρους.
Η διατήρηση όμως τουιού ζωντανού μεταθανάτια, διευκολύνει την χρησιμοποίησή του στην κατασκευήβιολογικού όπλου.
Και να που διαβάζουμε ότι είναι καταχωρημένος & ως βιολογικό όπλο!!!
 http://news.makedonias.gr/%CE%B9%CE%BF%CF%83-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80/
Σε μιά τέτοια σοβαρή ασθένεια με 90% θνητότητα επί των προσβληθέντων, βγαίνουν & λένε ότι τους ξέφυγε τον έλεγχο η επιδημία; Και συνεχίζουν μη αισχυνόμενοι & λένε ότι δεν έκλεισαν τα σύνορα των προσβεβλημένων περιοχών; Και συνεχίζουν να λένε ότι δεν είναι απαραίτητο να παρουσιάσουν κρούσμα της νόσου όλες οι Χώρες; Δηλαδή ποιές θα παρουσιάσουν κρούσματα; Αυτές που θα επιλέξετε;
Πρόκειται περί βιολογικού πολέμου;
Εδώ οι πληροφορίες περί της νόσου από το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.
http://www.keelpno.gr/Portals/0/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1/Ebola/EBOLA_23-4-2014.pdf
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου