Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Αγνωστα λόγια μεγάλες αλήθειες

Εβραίοι παντού...
1. Σε οποιαδήποτε Χώρα & αν εγκαταστάθηκαν οι Εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής & εμπορικής της ακεραιότητας. Αποτέλεσαν δική τους κοινότητα μέσα στο Κράτος & δεν αφομοιώθηκαν. Χλεύασαν & προσπάθησαν να υπονομεύσουν την Χριστιανική Θρησκεία, πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί αυτό το Κράτος. Εφτιαξαν ένα Κράτος εν κράτει & όταν συνάντησαν αντιρρήσεις, προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το Εθνος.
Βενιαμίν Φραγκλίνος 26 Νοεμβρίου 1781. Επιστολή προς τον Πρόεδρο Τζων Ανταμς των ΗΠΑ.

 2. Εβραίοι παντού. Υπήρξε μήπως ποτέ καμία κίνηση στην Ευρώπη, περισσότερο ή λιγότερο σημαντική, που να έγινε χωρίς την δική μας συμμετοχή; Ο κόσμος διοικείται όχι από αυτά τα πρόσωπα που φαίνονται επί σκηνής, αλλά από εκείνα που βρίσκονται στα παρασκήνια. Οι μυστικές εταιρείες αποτελούν τις προσωρινές Κυβερνήσεις. Και άνθρωποι της Εβραϊκής φυλής βρίσκονται επί κεφαλής όλων αυτών.
Βενιαμίν Ντισραέλι μετέπειτα Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας 1850.

 3. Βρισκόμαστε παγκοσμίως αντιμέτωποι με μιά μονολιθική & αδίστακτη συνομωσία, η οποία χρησιμοποιεί κυρίως μυστικά τεχνάσματα, για να διευρύνει την σφαίρα επιρροής της. Εξαπλώνεται μέσω μυστικών συνεργατών μάλλον, παρά απροκάλυπτα, ανατρέπει καθεστώτα μάλλον παρά προωθεί ψηφοφορίες, εκφοβίζει μάλλον παρά τιμά το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής, χρησιμοποιεί αντάρτες την νύχτα παρά στρατιώτες την ημέρα, συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, κατασκοπευτικές, οικονομικές, επιστημονικές & πολιτικές ενέργειες. Οι διεργασίες του συστήματος αυτού, κρατούνται εσκεμμένα μυστικές. Τα λάθη του συγκαλύπτονται & αποκρύπτονται. Οι αντίθετες φωνές αναγκάζονται να σωπάσουν.
Τζών Φ. Κέννεντυ 1963

 4. Αρνούμαι τον υπαινιγμό ότι θα πάψουμε να κυβερνούμε τους εαυτούς μας. Είναι τιμή να σε αποκηρύσσει η Μπίλντερμπεργκ. Πρόκειται για μιά βρώμικη φάρα!
Μάργκαρετ Θάτσερ 29 Μαίου 1989

 5. Με την θεωρία της παγκοσμιοποίησης, θα μείνει ένα μόνον Εθνος στον κόσμο, που είναι πολύ παλιό. Το Εβραϊκό!
Μίκης Θεοδωράκης 7 Φεβρουαρίου 2011.
Και όπως έχω ξαναπεί, με τους Εβραίους & τους Ελληνες ξεκίνησε η Ιστορία, με τους Ελληνες & τους Εβραίους θα τελειώσει.

Μόνο που θα τελειώσουν & οι "Ελληνες" Εβραίοι που ξεπουλάνε την Ελλάδα & όσοι συνεργάζονται φανερά μαζί τους. 
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου