Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αφαίρεση της Εθνικής Κυριαρχίας σε όσους δεν πληρώνουν

Πολεμική πρόκληση που πρέπει να απαντηθεί.
Ο James M. Boughton.πρώην στέλεχος του περιβόητου ΔΝΤ, προτείνει απερίφραστα την αφαίρεση της Εθνικής κυριαρχίας στα Κράτη που δεν πληρώνουν τα χρεωστούμενα.
Και μόνο που γράφτηκε κάτι τέτοιο, αποτελεί πολεμική πρόκληση για την Ελλάδα, η οποία όχι μόνον δεν πρέπει να τους δώσει ούτε ένα νόμισμα πλέον, αλλά πρέπει να σηκώσει μαχητικά προς πάσα κατεύθυνση, & μιλάω σοβαρά. 
Λόγω γεωπολιτικής & φυλετικής ισχύος της Ελλάδας, μια πολεμική στάση, θα πάγωνε τους πάντες, θα προκαλούσε Παγκόσμια ταραχή & θα εξουδετέρωνε κάθε μορφή υπεροπλίας του οποιουδήποτε.
Η Ελλάδα, δεν είναι Ουκρανία, ούτε Σερβία, ούτε Συρία, Αίγυπτος, Ιράν, Ιράκ ή οτιδήποτε άλλο.
Φανταστείτε λοιπόν αύριο, ο Πρωθυπουργός της Χώρας, με επίσημο διάγγελμά του, με αφορμή την πρόταση αυτή του James M. Boughton. να κήρυτε στάση πληρωμών προς πάσα κατεύθυνση, μονομερή διαγραφή του χρέους ως επωνίδιστο & επαχθές, αποχώρηση από το ευρό με κόψιμο Εθνικού Νομίσματος & σεισάχθεια ως προς τα χρεωστούμενα από Ελληνικής πλευράς, με απειλή Πολέμου προς πάσα κατεύθυνση & ενάντια σε κάθε μορφής υπεροπλία, λέγοντας ότι ή θα μας σεβαστείτε, ή δεν έχουμε πλέον λόγο ύπαρξης. Οι Ελληνες δεν μπορούν να ζουν έτσι & είναι αποφασισμένοι για όλα. Τι θα γινόταν; Θα άλλαζε ο κόσμος. Θα κάθονταν όλοι σούζα. Ενάντια σε κάθε μορφής λογική. Οπως ακριβώς έγινε η Επανάσταση του 21.
Οι άνθρωποι είναι ξεσηκωμένοι σε κάθε γωνιά του Πλανήτη, υπέρ των Ελλήνων. Βέβαια δεν ξέρουν οι καημένοι τι σόϊ ρουφιάνοι κυκλοφορούν ανάμεσα σε αυτόν τον Λαό. Σε μιά τέτοια περίπτωση όμως, αυτός ο Λαός για άλλη μιά φορά θα προσέφερε τις καλές του Υπηρεσίες στην Ανθρωπότητα.
Αυτά όμως μπορούν να γίνουν από έναν Πρωθυπουργό της Ελλάδας Πατριώτη, που να έχει περιεχόμενο μέσα στα στήθια του. Οχι από τον μικρό συμπολίτη Αλέξη Τσίπρα με τις κόκκινες γραμμές που άφησε & ξέβαψαν & έχουνε γίνει ρόζ.
Ιάκωβος Τίγκας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου