Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Οι Banksters & Cο & η τελική φάση

Προ των πυλών πλέον, η τελική φάση του σχεδίου
Οι Banksters & Cο είναι οι βασιλείς χωρίς βασίλειο που εξουσίαν έλαβαν μαζί με το θηρίο. Δηλαδή οι Τραπεζίτες.
 Κατά την γνώμη μου,το μείζον είναι το πολιτικό πρόβλημα και θα υπάρξουν πόνοι γέννας απίστευτοι που θα διαρκέσουν πολύ για όλη την ανθρωπότητα.Η παγκόσμια δικτακτορία της εγκληματικής συμμορίας των Banksters & Co που έχει πάρει με πραξικοπήματα την εξουσία από τους λαούς,μέσω των κοινοβουλευτικών (δήθεν Δημοκρατικών) κρυπτοολιγαρχιών με αντάλλαγμα να τρώνε και να πίνουν εις βάρος των λαών τους ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ.

Επιβεβαιώνεται αυτό το ιστολόγιο, άλλωστε γι αυτό φτιάχτηκε, για να προειδοποιήσει, όσους το διαβάζουν. 
Φτάσαμε πλέον στην τελική φάση του από χρόνια σχεδιαζόμενου εγκλήματος της Παγκόσμιας χειραγώγησης μέσω των υλικών αγαθών, που ξεκινάει από την Ελλάδα μας. Πολύ φοβάμαι ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι δραματικά για όλους μας & θα βιώσουμε καταστάσεις απόλυτης εγκληματικότητας.
Αφού οι προηγούμενοι εθνοπροδότες με τους Διεθνείς τοκογλύφους, δημιούργησαν τις συνθήκες, έρχονται τώρα οι δήθεν λαοπρόβλητοι με τις αριστερές τρομάρα τους ιδέες, να εφαρμόσουν την τελική φάση.
Και να δεν εκβιαζόμαστε, & να δήθεν κόβουν την ρευστότητα, & να δήθεν ασάφειες, & να δήθεν συμφωνίες, & κόντρα συμφωνίες, & να δήθεν ο Ντράγκι φταίει, & να δήθεν ο κίνδυνος Grexit, & να δήθεν, ο κλονισμός της Παγκόσμιας οικονομίας, & να δήθεν οι αντιδράσεις του Σόϊμπλε, & τρίχες κατσαρές. Κακοστημένο θέατρο με κακούς κάκιστους ηθοποιούς, σπέρνουν το χάος, με πολλαπλές μεθόδους, ώστε να μπορέσει ο κατά πάσαν πιθανότητα Ελληνας "Σωτήρας" να σώσει τους κατατρεγμένους, να σταματήσει το πλιάτσικο, να δώσει φαί & ειρήνη.
Ο Αμερικανός ΄Μπάμιας, φοβάται λέει ένα Grexit ως παγκόσμιο πείραμα που δεν θέλει να το δει.
Και θα το δεις Μπάμια μου & θα μας αφήσεις σύντομα χρόνους, μαζί με τους καλούς συντρόφους σου, της Παγκόσμιας κοινότητας.
Ψυχραιμία αδερφοί μου. Τι πρέπει να κάνουμε. Κατ αρχήν ψυχραιμία, μετά ταπείνωση, βοήθεια στον συνάνθρωπο όποιος & αν είναι, άρνηση συμμετοχής σε πλιάτσικο σε βάρος συνανθρώπων μας, διόρθωση όσων έχουν βλάψει τους άλλους, με ότι διορθώνεται, άρνηση να βλάψουμε άλλους, εκτός των περιπτώσεων άμυνας, & όσοι μπορούν & πιστεύουν προσευχή.
Εάν προσφερθεί το χάραγμα επάνω στο σώμα, ως μόνη λύση σωτηρίας, όσοι μπορούν άρνηση. Σίγουρα θα υπάρξει διέξοδος για όσους αρνηθούν. Και το κεφάλι ψηλά. Αισιοδοξία. Οκ δεν είναι τίποτε. Δεν θα κρατήσει πολύ.
Αντε λοιπόν τι σήμερα τι αύριο, τι μεθαύριο. Καλά κουράγια σε όλους μας & ο Θεός βοηθός μας.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου