Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Τα παιδιά των Ανταρτών

Ο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ & Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ





Οι άνθρωποι αυτοί, μεταξύ των οποίων & ο πατέρας μου Σπύρος, ένας από τους 300 επίλεκτους πολεμιστές του Ναπολέωντα Ζέρβα, ανατίναξαν τον Γοργοπόταμο για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι. Η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου ήταν καθοριστική για την έκβαση του Β Παγκοσμίου πολέμου, αφού καθυστέρησε σημαντικά τις δυνάμεις του Αξονα & έδωσε την ευκαιρία στους "συμμάχους" να αποδεκατίσουν τους Ναζί στην Αφρική & στους Ρώσους να τους ξεπαστρέψουν στις Ρωσικές στέπες.
Πολλοί από εμάς τους σημερινούς 50άρηδες & 60άρηδες, έχουμε συγγένεια πρώτου βαθμού με τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης. Είμαστε τα παιδιά των Ανταρτών, που λευτέρωσαν την Ελλάδα τότε για να μας την παραδώσουν Ελεύθερη & εμείς την αφήσαμε ξανά να σκλαβωθεί, στέλνοντας στην Βουλή προδότες, δοσίλογους, απόγονους των δοσίλογων που οι πατεράδες μας πολέμησαν. Η κληρονομιά των πατεράδων μας είναι βαριά & εμείς τα παιδιά τους δεν μπορούμε να καθόμαστε σαν τις κότες. Εχουμε υποχρέωση να τιμήσουμε την μνήμη τους & να επαναλάβουμε ξανά την Εθνική Αντίσταση, γιατί η Πατρίδα μας είναι ξανά σκλαβωμένη. Αυτή την φορά δεν έχουμε να κάνουμε με τον Χίτλερ ούτε την Μέρκελ. Εχουμε να κάνουμε με τις δυνάμεις του σκότους & των σκοτεινών δωματίων.
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο από λίκνο της Δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε άντρο εγκλήματος & υποκόσμου. Εκεί νομοθετείται η ανομία που σκοτώνει τον Λαό μας. Ανάμεσά τους φιγουράρει η σεβάσμια ζωντανή ηρωική μορφή του Μανώλη Γλέζου, του ανθρώπου που κατέβασε την σβάστικα από την Ακρόπολη.
Σεβάσμιε ζωντανέ Ηρωα Μανώλη Γλέζο. Δεν έχεις καμιά δουλειά εσύ ανάμεσα σε προδότες κακοποιούς. Δεν είναι το Ελληνικό Κοινοβούλιο αυτό. Δεν κυματίζει εκεί η Ελληνική Σημαία αλλά η σημαία του ΔΝΤ, Εσύ που κατέβασες την σβάστικα κατέβασε & την νέα σβάστικα του ΔΝΤ & βροντοφώναξε την Εθνική Αντίσταση με την παραίτησή σου από το βουλευτικό σου αξίωμα. Δεν έχεις καμιά θέση σε ένα κόμα που ο Αρχηγός του από καταργητής του μνημονίου έγινε διαπραγματευτής. Παραιτήσου Μανώλη Γλέζο & κάλεσε & τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Στους καταχτητές δεν κάνουν αντιπολίτευση, τους κατεβάζουν τις σβάστικες & αυτό το ξέρεις καλά. Κάνε το ξανά & τίμα την ιστορία σου.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου