Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Η Τελευταία σκλαβιά

Η ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ 2013




Η Ελλάδα του 2013 είναι σκλαβωμένη. Δεν τείθεται ζήτημα Δημοκρατίας & θεσμών. Τείθεται ζήτημα απελευθέρωσης της Ελλάδας.
Οι δυνάμεις κατοχής της Χώρας έχουν εισβάλει στο Κοινοβούλιο με την δική μας συγκατάθεση, & στο Προεδρικό μέγαρο. Η Δημόσια Διοίκηση έχει περάσει εξ΄ολοκλήρου στα χέρια των κατακτητών & λειτουργεί ως μηχανισμός εξαθλίωσης των Διοικουμένων πολιτών σε όλα τα επίπεδα. Οι Δημόσιοι υπάλληλοι, άλλοι αναγκαστικά & άλλοι με την θέλησή τους έχουν τεθεί στην Υπηρεσία των κατακτητών της Χώρας, στην χειρότερη μορφή κατοχής που υπήρξε ποτέ. Την οικονομική. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε υπάρχει οικονομική κρίση, η οποία κατασκευάστηκε με απότερο σκοπό την κατάρευση της οικονομίας.
Η σκλαβιά της Ελλάδας & η κατοχή όλου του Πλανήτη από την διεθνή ελίτ, δεν αποτελεί ανθρώπινο σχεδιασμό. Είναι κατασκεύασμα υπερφυσικών αντίθεων δυνάμεων, οι οποίες σαν στόχο έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ανθρωπότητας & τον εξ΄αυτής έλεγχο της Δημιουργίας.
Εχει εμφανιστεί εδώ & μερικά χρόνια στον πλανήτη, κάποιος αυτοαποκαλούμενος Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας.
Αυτός "εμφανίζεται" σε αίθουσες συνεδριάσεων ομάδων Εσωτεριστών & παραμυθιάζει τους ανθρώπους λέγοντας ότι είναι άγγελος του Θεού, δίνει συμβουλές & προφητεύει, προετοιμάζοντας το έδαφος για όσα "καλά" πρόκειται να συμβούν.
Σύμφωνα με τον Κρύωνα η καταστροφή της Παγκόσμιας οικονομίας είναι πλέον ζήτημα χρόνου. Μιλάει για νανοεπιστήμη, για συμπαντική ενέργεια κλπ. Δεν λέει βέβαια τίποτε για την επερχόμενη τελευταία σκλαβιά της ανθρωπότητας την οποία εμφανίζει ως δήθεν λύτρωση & πρόοδο.
Στην Ελλάδα τα σχέδια του Παγκόσμιου Ηγέτη θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση. Γι αυτό άλλωστε ξεκίνησε από εδώ.
Εμείς διαχρονικά διαθέτουμε 80% ραγιάδες & 20% ανθρώπους που γράφουν Ιστορία. Μπορούμε αν θελήσουμε να ελευθερώσουμε την Χώρα μας & να είμαστε η μόνη ελεύθερη Χώρα απέναντι στην Παγκοσμιοποιημένη ανθρωπότητα, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στον Παγκόσμιο Ηγέτη που είναι ήδη εδώ, & ο οποίος ούτως ή άλλως θα αντιμετωπίσει σοβαρή αντίσταση στην Ελλάδα είτε ως Χώρα, είτε ως άτομα. Διαλέγουμε & παίρνουμε Από εμάς εξαρτάται.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου