Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης

ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η΄ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;





Από καιρό γράφω για τον σκοτεινό ρόλο της Αντιπολίτευσης στην Ελλάδα. Υπάρχουν πλέον κάτι παραπάνω από αποδείξεις ότι οι κύριοι αυτοί, συνειδητά συνενούν στην παράδοση της Πατρίδας μας, ως επαρχία της τελευταίας Παγκόσμιας Αυτοκρατορίας.
Οι ίδιοι μιλάνε για Εσχάτη Προδοσία των Κυβερνόντων, για κατάλυση του Συντάγματος για έκπτωση της Δημοκρατίας. Εφ΄όσον λοιπόν είναι έτσι τα πράγματα, τι κάθονται εκεί οι κύριοι & κάνουν; Αντιπολίτευση;.
Κανείς από όλους αυτούς δεν ρώτησε επίσημα στην Βουλή για τα 600 δις του Αρτέμη Σώρρα & τον ρόλο που παίζει αυτός ο άνθρωπος. Γιατί ο ίδιος θέτει ένα αναπάντητο ερώτημα. Οτι δηλαδή αν ήταν απατεώνας & τα 600 δις ήταν πέτσινα, θα τον είχαν μπουζουριάσει.
Υπάρχει όμως & κάτι άλλο απλούστερο το οποίο θα έπρεπε να κάνουν οι κύριοι της αντιπολίτευσης. Να προτρέψουν τους οπαδούς τους να μην αναγνωρίσουν τα χρέη τους προς τις Οικονομικές Υπηρεσίες, ώστε να αποκτήσουν ένομα δικαιώματα απέναντι στις ΔΟΥ, όπως έκανα εγώ. Τι θα γινόταν τότε; Θα τα μάζευαν ή δεν θα τα μάζευαν; Ομως ούτε αυτό έκαναν οι "κύριοι" αυτοί. Αρκούνται μόνο στις κορώνες δήθεν για την Πατρίδα που θέλουν λέει να την πάρουν πίσω. Στην πραγματικότητα αυτοί όλοι οι σημερινοί αντιπολιτευόμενοι & εν δυνάμει αυριανοί κυβερνώντες, παραδίδουν την Πατρίδα μας στην τελευταία Παγκόσμια Αυτοκρατορία. Ομως ποιοί τους έβαλαν εκεί που κάθονται; Ασφαλώς δεν φύτρωσαν εμείς τους βάλαμε. Επειδή προετοιμάζεται το έδαφος για επικείμενες εκλογές προκειμένου να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις, ας το έχουν υπόψη τους όλοι αυτοί που τρέχουν πίσω από τα κόμματα & τους φανφαρόνους με τα φύκια & τις μεταξωτές κορδέλλες.
Θα μου πει κάποιος & τι να κάνουμε; Γιατί όταν αναδεικνύεις ένα πρόβλημα, πρέπει να προτείνεις & λύσεις. Η λύση συνοψίζεται σε μία φράση: Πρέπει πρώτα να αλλάξουν οι άνθρωποι & μετά τα Βασίλεια. Αν οι τοπικές κοινωνίες ήθελαν θα μπορούσαν να αποστασιοποιηθούν από κόματα & οργανώσεις να φτιάξουν περιφερειακά επαναστατικά συμβούλια & να πάρουν την Περιφερειακή Διοίκηση στα χέρια τους, Α & Β βαθμού. Οι Ενοπλες δυνάμεις της Χώρας θα μπορούσαν τότε να ελευθερώσουν την Πατρίδα μας. Λαός & Στρατός μαζί.μπορούμε να ελευθερώσουμε την Ελλάδα μας & να αλλάξουμε το Πολιτικό σύστημα. Πρώτα όμως πρέπει να αλλάξουμε εμείς.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου