Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Για του Χριστού την Πίστη την Αγία & της Πατρίδας την Ελευθερία

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ



Ελληνες Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων. Η Πατρίδα μας & ολόκληρος ο Πλανήτης χειμάζεται από τις δυνάμεις του ανθρωποκτόνου Εωσφόρου, με την συγκατάθεση των ανθρώπων οι οποίοι τον υπηρετούν, οδηγώντας την ανθρωπότητα στην μεγάλη αποστασία & υποδούλωση. Στην Πατρίδα μας άνθρωποι που αρνούνται την αιτία της ύπαρξής τους τον Θεό, έχουν μπαστακωθεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, προδίδοντας & ξεπουλώντας την Χώρα & τα κυριαρχικά της δικαιώματα & εξαθλιώνοντας τον Λαό & τον Στρατό της. Πρόκειται για τους 300 βουλευτές οι οποίοι οι μισοί προδίδουν ενεργητικά & οι άλλοι μισοί προδίδουν παθητικά αντιπολιτευόμενοι δήθεν τους προδότες. Στον κατακτητή δεν κάνεις αντιπολίτευση αλλά πόλεμο. 
Και εσείς φυλάτε τα σύνορα ενώ ο εχθρός βρίσκεται στο Σύνταγμα & στην Ηρώδου Αττικού.
Η Χώρα μας βρίσκεται υπό κατοχή & εσείς συνεχίζοντας να υπακούετε στους πολιτικούς σας προϊσταμένους, γίνεστε επίορκοι & θέτετε εαυτούς στην υπηρεσία του κατακτητή ο οποίος κρατάει την Ελλάδα σκλαβωμένη & τον Λαό της όμηρο.
Για ποιά Εθνική Κυριαρχία είστε σε εγρήγορση όταν αυτή έχει παραχωρηθεί στην Τρόϊκα; Για ποιά Εθνική Υπερηφάνεια μιλάτε όταν εσείς & εμείς ξευτηλιζόμαστε καθημερινά επειδή δεν μας φτάνουν τα χρήματα να ζήσουμε;
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναγνώρισε ότι έκανε λάθος για την Ελλάδα & οι προϊστάμενοί σας καραγκιόζηδες λένε ότι παρόλα αυτά το λάθος θα εφαρμοστεί. Οι εγκληματίες της στατιστικής Υπηρεσίας πλαστογράφησαν το χρέος για να φαίνεται μεγάλο, μας οδήγησαν σε μιά οικονομική κρίση μαϊμού. ενώ την ίδια στιγμή. δαπανάνε εκατομμύρια για να σηκώνουν αεροπλάνα & να μας ψεκάζουν όλους από τα δικά σας αεροδρόμια & το ξέρετε & δεν μιλάτε & το επιτρέπετε. Την ώρα που ο Λαός λοιμοκτονεί, δαπανώνται εκατομμύρια για να φτιάχνουν οι Ελληνικοί Δήμοι πεζοδρόμια που δεν χρειάζονται. Ξαφνικά οι Ελληνες έγιναν ρατσιστές, επειδή αντιστέκονται στους φουκαράδες ναι φουκαράδες λαθρομετανάστες που τους σκοτώνουν.
Η σήψη & η διαφθορά της Δημόσιας Διοίκησης έχει αποκορυφοθεί με διεφθαρμένους αυτοδιοικητικούς που έχουν κάνει τους ΟΤΑ μαγαζάκια-χρυσορυχεία εις βάρος των πολιτών, σε Α & Β βαθμό. 
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς & τι να πρωτοεπισημάνει;
Ελληνες Αξιωματικοί. Οι "νομοθέτες" αυτής της Χώρας νομοθετούν την ανομία εκτελώντας τις διαταγές του ανόμου, τον οποίο σύντομα θα εμφανίσουν ως σωτήρα Χρησμένο, υλοποιώντας την Αποκάλυψη. Δεν πρόκειται να ματαιωθούν όλα αυτά γιατί είναι γραμμένα. Ομως θα πέσουμε αμαχητί;
Ελληνες Αξιωματικοί Πατριώτες. Ελευθερώστε την Ελλάδα από τον υπόκοσμο του κοινοβουλίου. Δεν σας λέω να καταλύσετε την Δημοκρατία, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. αλλά μια συμωρία η οποία έχει φορέσει την μάσκα της Δημοκρατίας.
Ελληνες Αξιωματικοί Πατριώτες. Τιμήστε τα Ιερά οπλόσημα που φοράτε στα πέτα, τα αστέρια που φοράτε στούς ώμους & τα σηρίτια που φοράτε στα μανίκια & σώστε την Ελλάδα μας. Πάρτε την πίσω & δώστε την στον Λαό της. Ας αποτελέσουμε εμείς το λίκνο της Εκκλησίας της Ερήμου. Ας είμαστε εμείς το μικρό Ποίμνιο του Ιησού Χριστού του Ναζωραίου. Ας είμαστε εμείς η γυναίκα με τα φτερά του αετού που ο Θεός θα διαφυλλάξει στην έρημο.
Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης έλεγε: "Αν μου πειράξουν την Πατρίδα & την Πίστη μου θα ενεργήσω & ότι θέλουν ας μου κάνουν".Υπάρχει κανείς από εσάς που να του μοιάζει;
Ερχεται χειμώνας. Δεν σας φτάνουν όσοι πέθαναν τον περασμένο χειμώνα από το κρύο & τις αρρώστιες; Θέλετε & άλλους; Θέλετε εκατόμβες; Θα τους τις προσφέρουμε αμαχητί;
Ελληνες Αξιωματικοί Πατριώτες. Εμπρός λοιπόν για του Χριστού την Πίστη την Αγία & της Πατρίδας την Ελευθερία.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου