Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Το Λάθος & πως διορθώνεται

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. & Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ

                              ΤΟ ΛΑΘΟΣ

 ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ

 ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Είναι η δεύτερη φορά που το ΔΝΤ βροντοφωνάζει, όχι απλά φωνάζει, βροντοφωνάζει ότι έκανε λάθος με την Ελλάδα & ότι μας κατέστρεψαν από λάθος. Και οι ακατανόμαστοι προδότες επιμένουν στην εφαρμογή του λάθους. Οι δε "καλοί" της αντιπολίτευσης, επιμένουν να κάνουν αντιπολίτευση.
Δηλαδή ξέρετε τι μας λένε όλοι αυτοί οι κανάγιες; "Είσαστε ζώα, μαλάκες, ραγιάδες & σας ξεπατώνουμε. Βρωμίζετε τον τόπο & δεν έχετε δικαίωμα να ζείτε". Αυτό μας λένε. Εμείς όμως δεχόμαστε ότι μας λένε; Η κάνουμε το ελάχιστο για την διόρθωση του λάθους; 
Αφού από λάθος μας στέλνουνε να πληρώσουμε παράλογα ποσά στην Εφορία για να τα πάρουν να τα δώσουν στο λανθασμένο χρέος, δεν έχουμε καμιά υποχρέωση να πληρώσουμε γιατί έτσι διαιωνίζουμε στο λάθος & συντασόμαστε με τους προδότες που καταστρέφουν την Πατρίδα μας. Αρα λοιπόν αφού αυτοί επιμένουν στο λάθος, εμείς έχουμε υποχρέωση να το διορθώσουμε αρνούμενοι να κάνουμε δήλωση στην εφορία, αρνούμενοι να πληρώσουμε το οτιδήποτε, & διεκδικώντας πίσω ότι μέχρι τώρα πληρώσαμε. Οι περισσότεροι έχουν απλήρωτα τα περσυνά γιατί απλά δεν έχουν, που σημαίνει ότι δεν είναι κλέφτες. Αυτοί που πήγαν & πλήρωσαν σημαίνει ότι έχουν, άρα είναι κλέφτες γιατί αλλοιώς που τα βρήκαν;
Κανείς λοιπόν δήλωση στις ΔΟΥ, κανείς δεν πληρώνει τίποτε, τους αγνοούμε & διορθώνουμε το λάθος του ΔΝΤ, εφαρμόζοντας ταυτόχρονα το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Δεν μπορεί να είμαστε τόσο μαλάκες, να μας την λένε στην ψύχρα & εμείς να μην αντιδράμε. Εκτός & αν υπάρχει το ακαταλόγιστο.
Ιάκωβος Τίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου