Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η πουτάνα & η ζητιάνα

Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΖΗΤΙΑΝΑ & Ο ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ




Πρωινό Σαββάτου έξω από το Σούπερ μαρκετ για τα όνια, βλέπω τα δύο δυσκολότερα & αρχαιότερα επαγγέλματα του κόσμου. Την ζητιάνα & την πουτάνα. Η μία με τα χέρια απλωμένα, η άλλη με το κινητό στο αφτί, η καθεμιά με τον τρόπο της, δούλευαν φιλότιμα. Δύσκολα επαγγέλματα θέλουν τσαγανό & τα δύο. Μπαίνω στο αυτοκίνητο & άκουγα δεύτερο, τον εκφωνητή να λέει πως δεν πρέπει στις δύσκολες μέρες που ζούμε ο ένας να περιμένει τον άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Ο καθένας έλεγε πρέπει να μπει μπροστά & να παρακινεί & τους άλλους να κάνουν εκείνο που πρέπει. Περίμενα & εγώ να ακούσω που θα το πάει.
Και το πήγε, στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό του ιδρύματος Νιάρχου με τον διακριτικό τίτλο "παραδείγματος χάριν", που τι κάνει λέτε! Αναπλάθει & κατασκευάζει παιδικές χαρές!!!, για να παίζουν λέει τα (νηστικά) παιδιά στην Αθήνα. Καλά δηλαδή που έχουμε & τον Νιάρχο αλλοιώς τι θα γινόμαστε.
Πότε θα φτιάξετε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να πληρώνει τους παράλογους φόρους που έχουν επιβληθεί στους αναξιοπαθούντες Ελληνες; Ξέρετε εκπίπτει & αυτός από την εφορία σας που δεν πληρώνετε ποτέ, φτιάχνοντας μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Εξαθλίωση, κοινωνική έκπτωση, υποκρισία & φαρισσαϊσμός σε έξαρση. Σημεία των καιρών της μεγάλης αποστασίας & αυτά.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου