Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Μπιλάλ Χαβέζ


Ο ΜΠΙΛΑΛ ΧΑΒΕΖ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;;;



Να σταθούμε λίγο στην προηγούμενη ανάρτηση & να επισημάνουμε μερικά ενδιαφέροντα.
Ποιός είναι ο Μπιλάλ Χαβέζ; Τραπεζίτης επί κεφαλής συναλλαγματικών ισοτιμιών της  
 Deutsche Bank 
Αυτός λοιπόν ο τραπεζίτης επικαλέσθηκε τον Χριστό για την σωτηρία της Ευρωζώνης & προκάλεσε την επιστολή του αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου Αγγελόγλου. Τόσο σοβαρά είναι λοιπόν τα πράγματα.
Οι τραπεζίτες είναι άνθρωποι των αριθμών & των υπολογισμών & ποτέ δεν μιλούν τυχαία. Ποιόν Χριστό όμως επικαλέστηκε ο τραπεζίτης Μπιλάλ Χαβέζ; Από μια τόσο υψηλή θέση & με τέτοιο υψηλό αξίωμα;
Στο σημείο αυτό να κάνουμε μια ετυμολογική ανάλυση της λέξης χριστός. Είναι Ελληνική λέξη & σημαίνει "αυτός που έχει το χρίσμα" ο χρισμένος. Για να δούμε λοιπόν ποιόν Χριστό επικαλέστηκε ο μεγαλόσχημος τραπεζίτης θα πρέπει να καταλάβουμε τι είδους χρίσμα θα έχει αυτός & ποιός θα τον χρίσει.
Από την επιστολή του Αρχιμανδρίτη γίνεται απόλυτα κατανοητό ότι ο Ιησούς Χριστός & Θεός, δεν πρόκειται να του κάνει το χατήρι του κ. Μπιλάλ & σε κανέναν άλλον, για τους λόγους που αναφέρονται σε αυτήν. Εδώ θα μας βοηθήσουν τα λόγια του Ιδίου του Ιησού Χριστού μας & Θεού: "Εγώ ήρθα στο Ονομα του Πατρός μου & δεν με δεχθήκατε. Εάν άλλος έλθει στο όνομα το δικό του, εκείνον θα τον δεχθείτε". Ποιός είναι αυτός ο άλλος; Είναι αυτός που ο Κύριός μας ονομάζει υιό της απωλείας & άνομο. Αυτός που πολλοί σήμερα ονομάζουν Αντίχριστο. Στην Αγία Γραφή & την Αποκάλυψη δεν αναφέρεται πουθενά ο χαρακτηρισμός αντίχριστος. Στο πρόσωπο αυτό αναφέρονται οι χαρακτηρισμοί υιός της απωλείας, βδέλυγμα της ερημώσεως, άνομος. Αυτόν λοιπόν επικαλέστηκε ο μεγαλόσχημος τραπεζίτης Μπιλάλ Χαβέζ. Ποιός όμως είναι; Απ΄ότι φαίνεται η "ελίτ" της ανθρωπότητας γνωρίζουν πολύ καλά ποιός είναι & στρώνουν επιμελώς το έδαφος για την εμφάνισή του, στον κατάλληλο χρόνο, διατηρώντας τον κρυμένο εντός ή εκτός πλανήτη. Δεν μένει παρά το μεγάλο μπαμ του πλήρους χάους όπου η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο της ελίτ, ώστε ο "από μηχανής θεός τους" να σώσει την κατάσταση στην οποία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια η ανθρωπότητα κάτω από τις οδηγίες του.
Εκείνο που δεν ξέρουν αυτοί οι μεγαλόσχημοι κύριοι της ελίτ που τον υπηρετούν, είναι ότι προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, αυτούς που πρωτοστάτησαν & φάνηκαν προς τα έξω στην καταστροφή του κόσμου, τους δικούς του δηλαδή, κάτι Ροκφέλερ, Ρότσιλ & τα ρέστα, θα τους καταστρέψει πρώτους. Η μέθοδος είναι παλιά & γνωστή από τους Σιωνιστές, οι οποίοι δεν δίστασαν με τον δήθεν Χίτλερ να σφαγιάσουν τον ίδιο τον Λαό των Εβραίων προκειμένου να κερδίσουν την συμπάθεια της Διεθνούς κοινότητας & τον εξ΄αυτής καρπό της ίδρυσης του Κράτους του Ισραήλ, κάνοντας & πρόβα τζενεράλε για τα σημερινά.
Και λίγα χαρακτηριστικά για το πρόσωπο του Χριστού τους.
Θα είναι άνθρωπος "τέλειος" απαλλαγμένος από πάθη & αδυναμίες, πράος & καλός, ευγενής & γεμάτος κατανόηση, εχθρός της διαφθοράς, θα σιχαίνεται τον πλούτο. πολλοί λένε ότι θα είναι πολύ όμορφος & συμπαθής. Και όταν θα έχουν στρώσει τα πράγματα & θα έχουν μπει σε μια σειρά με όλους τους ανθρώπους ρομποτοποιημένους, τότε θα κάνουν την εμφάνισή τους δυό αναχρονιστικοί ξεμωραμένοι τύποι πένθιμα ντυμένοι & θα χαλάνε την σούπα δημιουργώντας ταραχές & αντιδράσεις ελέγχοντας & αποκαλύπτοντας την βρωμιά που θα κρύβεται πίσω από την βιτρίνα. Στο τέλος θα τους καθαρίσει & αυτούς & οι άνθρωποι θα χαρούν & θα ανταλλάσουν δώρα καθώς απαλλάχτηκαν από αυτα τα αγκάθια. Και τότε......η συνέχεια επί της "οθόνης" της ζωής.  Ιάκωβος Τίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου