Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η Ενωση των Θρησκειων

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ & Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ.





Στις μέρες μας γίνεται πολύ κουβέντα για την ένωση εκκλησιών & θρησκειών. Η ιστορία είναι αρκετά παλιά & ξεκίνησε από την ιδέα της Παγκοσμοιοποίησης η οποία ίδρυσε το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών με στόχο τον πανθρησκευτικό συγκριτισμό, στα πλαίσια όπως λένε της ενοποίησης των ανθρώπων. Οι θρησκείες λένε δεν πρέπει να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά να τους ενώνουν.
Βέβαια πίσω από αυτό το απατηλό αξίωμα κρύβεται η Μασονική αντίληψη περί Θεού η οποία δεν είναι άλλη από την εγωιστική προσέγγιση του ΜΑΤΣ (Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος) ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι είναι ο Εωσφόρος από τις μαρτυρίες του Λεό Τεξίλ & άλλων "επιφανών" Μασόνων.
Η ενοποίηση των θρησκειών βολεύει όλους αυτούς που στρώνουν το κόκκινο χαλί του Παγκόσμιου Ηγέτη, με δεδομένο ότι αυτός πρόκειται να ανακηρύξει τον εαυτό του Θεό καταργώντας κάθε σέβασμα.
Από την άλλη μεριά παράλληλα αναπτύσεται μία γενική αποστασιοποίηση απο τις θρησκείες όλου του κόσμου οι οποίες όλο & περισσότερο εγκαταλείπονται από τους πιστούς οπαδούς τους, οι οποίοι βλέπουν την ψευτιά την υποκρισία & την διαφθορά των ιερωμένων γκουρού διδασκάλων & πάσης φύσεως ποιμένων. Και από τους αποστάτες άλλοι καταλήγουν στην πλήρη αδιαφορία με ότι αυτό συνεπάγεται γι αυτούς & άλλοι περιορίζονται στα "ταμεία" τους διατηρώντας καθαρή καρδιά νηφάλια ψυχή, στοχαζόμενοι & νύφοντες. Αυτοί οι τελευταίοι, αρχίζουν & έχουν επικοινωνία με τις Δυνάμεις του Θεού, φωτίζονται & αντιλαμβάνονται εκείνο που έρχεται. Αυτοί οι άνθρωποι αν & ανήκουν σε διαφορετικά δόγματα, έχουν όλοι την ίδια γνώμη & αντίληψη. Δεν βλάπτουν τους άλλους & προσπαθούν να μην εκδικούνται, χωρίς ωστόσο να παραιτούνται από την διεκδίκηση των δικαίων τους. Αντιλαμβάνονται ότι όλοι οι άνθρωποι άρα & οι ίδιοι είναι εν δυνάμει φονιάδες & προσεύχονται να αποφύγουν ενδεχόμενη απονενοημένη ενέργεια.
Εχουν υψηλό αίσθημα δικαίου αγάπης & σεβασμού προς τους άλλους & συνήθως θεωρούνται αντικοινωνικοί & ακατάλληλοι για αυτόν τον κόσμο. 
Αυτοί αποτελούν την Εκκλησία της Ερήμου για την οποία μίλησε ο Χριστός & την οποία θα διαφυλλάξει έως την συντέλεια.
Αυτή η Εκκλησία δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που προσπαθούν να φτιάξουν οι διάφοροι "ευαγγελιζόμενοι σωτήρες" του κόσμου τούτου. Γιατί απλά δεν είναι η Εκκλησία της Ερήμου εκ του κόσμου τούτου.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου