Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

H Διάλυση της Δημόσιας Διοίκησης

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ & ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ Η ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ "ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ



Οι προδότες της Χώρας εργάζονται μεθοδικά & οργανωμένα σε όλα τα μέτωπα. Σε αυτό το πλαίσιο, αναδιοργανώνουν δήθεν την Δημόσια Διοίκηση, αφού πρώτα την γέμισαν με ρουφιάνους αργόσχολους τσανακογλύφτες.
Με την έναρξη του Καλλικράτη το 2011, τοποθετήθηκαν προϊστάμενοι των Υπηρεσιών άνθρωποι από την κάστα των αρεστών υπαλλήλων με Πολιτικές αποφάσεις των Περιφερειαρχών. Μέχρι το τέλος του 2011 έπρεπε να γίνουν οι αξιολογήσεις των υπαλλήλων από το ΑΣΕΠ οι οποίες δεν έγιναν ποτέ μέχρι σήμερα. Αντίθετα, όσοι ήταν ανεπιθύμητοι αξιολογήθηκαν μεροληπτικά από τους δωτούς "προϊσταμένους", σε κάποιες περιπτώσεις. Εχουν παρατηρηθεί φαινόμενα ελάχιστα όπου βαθμοί μικρότεροι παράνομα τοποθετήθηκαν προϊστάμενοι & αξιολόγησαν υπαλλήλους με μεγαλύτερο βαθμό, ατεκμηρίωτα αντικανονικά & καταχρηστικά. 
Με μια Δημόσια Διοίκηση με δωτούς διορισμένους Προϊσταμένους με πολιτικές αποφάσεις χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, οι προδότες ζητούν δήθεν να αναδιοργανώσουν τις δομές της & στέλνουν έναν "οδηγό για δημιουργία περιγραμμάτων θέσεων";;;...ακαταλαβίστικο, ασύντακτο, όπου ψάχνεις να βρείς μετάφραση στα κινέζικα που είναι γραμμένα στην Ελληνική, & το οποίο περιλαμβάνει ένα επίσης ακαταλαβίστικο ερωτηματολόγιο στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν οι υπάλληλοι & το οποίο θα περάσει τελική έγκριση από τους δωτούς προϊσταμένους. Τόσο αντικειμενική θα είναι η αξιολόγηση των Υπηρεσιών. Τόσο "καινοτόμα" θα είναι η τομή στην Δημόσια Διοίκηση.
Η ιστορία έχει δείξει σε όλες τις εποχές, ότι αυτός ο Λαός είχε 80% ρουφιάνους & 20% ανθρώπους που έγραφαν ιστορία. Δείτε την εποχή του Σωκράτη, της Τουρκοκρατίας, του 40.
Αυτά τα ποσοστά έχουν υπόψη τους οι προδότες της Ελλάδας, πόσο μάλον σήμερα που τα ποσοστά έχουν αλλάξει προς το χειρότερο. Αλλά όπως έλεγε & ο Στρατηγός Μακρυγιάννης: "Οταν μου πειράξουν την Πατρίδα & την Θρησκεία μου, θα ενεργήσω & ότι θέλουν ας μου κάνουν" Καταλάβατε;
Ιάκωβος Τίγκας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου