Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

 ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑ;

Στα δεξιά του ιστολογίου υπάρχει σύνδεσμος από τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά όλες τις πτήσεις αεροσκαφών σε όλο τον πλανήτη.
Σήμερα από 9,30π.μ.-10,00π.μ. ο ουρανός πάνω από την Χαλκιδική ήταν γεμάτος από αεροσκάφη που ψέκαζαν & συνεχίζουν ακόμη να ψεκάζουν, αφήνοντας μακρυές λευκές ουρές που εκτείνονται σε όλο σχεδόν το μήκος & πλάτος του ουράνιου θόλου. Την ίδια στιγμή στον σύνδεσμο www.flightrabal24.com/ φαίνονταν ότι παιτούσαν μόνον δύο αεροσκάφη με τα εξής στοιχεία.
1. Aegean Airbus A 320 SX-DVQ στα 34000 πόδια από Λάρνακα προς Λονδίνο.
2.Cyprus Airways Airbus A 320 5B-DCG στα 22875 πόδια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα.
Και άλλα δύο δεξιά του Αγίου όρους με διέλευση προς Ευρώπη. Δεν είναι η μοναδική μου παρατήρηση. Τι ήταν τα υπόλοιπα αεροσκάφη που έβλεπα με γυμνό οφθαλμό; Γνωρίζει η Πολεμική Αεροπορία; Τα αεροσκάφη που πετούσαν επίσημα είναι αυτά στις φωτογραφίες. Ετσι για να μην αμφιβάλουμε. Εάν εγώ που είμαι κοινός θνητός έχω τέτοιες δυνατότητες από το διαδύκτιο, φανταστείτε τι δυνατότητες έχουν,αυτοί που ετοιμάζουν την σεισάχθεια.
Ιάκωβος Τίγκας.   

3 σχόλια:

  1. Είναι εξόφθαλμο πλέον ότι κάτι συμβαίνει και οι αρμόδιοι μας το κρύβουν!!! Όλοι υποψιάζονται τι, αλλά οι περισσότεροι το απορρίπτουν γιατί και καλά αυτά τα λένε οι συνομωσιολόγοι και άλλα φαιδρά.

    Στην περίπτωση μας φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν αεροσκάφη που δεν έχουν καταγραφεί και κανείς δεν μπορεί ή μάλλον δεν θέλει να μας πει τι αεροσκάφη είναι και για πιο λόγο είναι εκεί.., γιατί δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουν οι αρμόδιοι ότι πετούν εντός του εθνικού εναέριου χώρου άλλα αεροσκάφη εκτός από αυτά που επίσημα αναγνωρίζουν ...
    Κάποιος πρέπει επιτέλους να μας απαντήσει τι στο καλό γίνεται υπό πια συνθήκη και γιατί το επιτρέπουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιάκωβε το Flightradar δεν είναι κάποιο σύστημα ελέγχου εναερίου κυκλοφορίας, είναι ένα ερασιτεχνικό εθελοντικό παιχνίδι. Λειτουργεί με δύο βασικές προϋποθέσεις, το αεροπλάνο να έχει ADS-B transponder και να υπάρχει ερασιτέχνης με σχετικό δέκτη και κεραία στον Η/Υ του, να τον έχει ανοικτό και να τρέχει το Flightradar. Μόνον το 60% των εμπορικών αεροπλάνων έχει ADS-B transponder και δεν υπάρχουν παντού εθελοντές με τέτοιον δέκτη, επομένως ποτέ δεν θα βλέπεις στο Flightradar όλα όσα πετάνε και φυσικά ποτέ δεν θα δείς τα στρατιωτικά (μαχητικά κ μεταφορικά). Δεν υπάρχουν χημικά ίχνη, ψεκασμοί κλπ, απλά συμπυκνώματα καυσαερίων είναι, αλλά οι άσχετοι με αεροπορία και μετεωρολογία βλέπουν φαντάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ΄ότι καταλαβαίνω από την ορολογία που χρησιμοποιείς, γνωρίζεις εξειδικευμένα το αντικείμενο.Αν κρίνω & από την ώρα που αναρτήθηκε το σχόλιο μάλον αναγνωρίζω τον συντάκτη.Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες. Ομως έχει δημιουργηθεί μια παγκόσμια κίνηση στην οποία μετέχουν & ειδικοί περιέργως όχι αεροπόροι οφείλω να ομολογήσω & από την άλλη δεν υπάρχει μια σοβαρή εμπεριστατωμένη απάντηση που να πείθει περί φαντασμάτων, όπως η δική σου.Γνωρίζω ότι ο σύνδεσμός μου είναι ένα ερασιτεχνικό παιχνίδι & βεβαίως δεν περιμένω να δω μαχητικά. Από την άλλη αυτά που βλέπω με γυμνό οφθαλμό, είναι ασυνήθιστα πολλά & πυκνά σε όχι καθημερινή βάση. Τα ίχνη για τα οποία μιλάω εκτείνονται σε όλο το μήκος του ουράνιου θόλου, ενώ άλλα ίχνη υγροποίησης καυσαερίων εκτείνονται σε μικρή απόσταση πίσω από το αεροσκάφος. Λένε ότι στα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτά που ψεκάζουν είναι Βάριο & Χαλκός.Πριν από χρόνια κάποιος Ελληνοεβραίος ζήτησε άδεια παραγωγής νερού από την ατμόσφαιρα.Το Υπουργείο Υγείας απέρριψε το αίτημά του γιατί το νερό βρέθηκε ακατάλληλο.Μέσα στα στοιχεία που βρήκαν στο νερό υπήρχε Βάριο & Χαλκός. Το ερώτημα είναι πως προφυλάσονται αυτοί που ψεκάζουν αν ψεκάζουν, γιατί & αυτοί κάπου στην γη έχουν ένα σπίτι.Επειτα υπάρχουν χιλιάδες εμπλεκόμενοι με την αεροπορία πιλότοι ελεγκτές προσωπικό, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να τηρηθεί τέτοια μυστικότητα.Υπάρχει & μια εργασία φοιτήτριας με τον καθηγητή της επώνυμα στο διαδύκτιο που μιλάνε για αεροψεκασμούς. Αυτά είναι τα στοιχεία που έχω.Αλλωστε δεν πιστεύω στα φαντάσματα. Σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή