Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012


ΣΑΜΑΡΑΣ & ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ.

 


Μέλος της περιβόητης λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι ο προδότης Σαμαράς, που έχει το θράσος να λέει ότι θα σώσει την Ελλάδα.
Το 1996 τέσσερεις Ελληνες, οι Κώστας Καρράς,(εφοπλιστής), Γιάγκος Πεσματζόγλου(πολιτικός), Μιχάλης Παπακωνσταντίνου, (πολιτικός) & Αντώνης Σαμαράς (πολιτικός) επιχείρησαν με λιτές δηλώσεις να απομυθοποιήσουν τις δραστηριότητες της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αρνούμενοι να δώσουν οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά.
Ο συγγραφέας Τάσος Δαρβέρης (που αυτοκτόνησε;...το 1999) γράφει  σε βιβλίο του ότι ο Περικλής Κατσιούλας είχε γράψει στο περιοδικό Flash τον Ιούλιο του 1992 υπό τον τίτλο "Μυστικό χρίσμα" ότι ο Σαμαράς ήταν ο μοναδικός Ελληνας πολιτικός που πήρε μέρος στη συνάντηση της Λέσχης στο Εβιάν της Γαλλίας. Ο ίδιος διαβεβαίωσε τον πρώτο ότι ο Σαμαράς του είχε πει για αυτές τις συναντήσεις.
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στην εφημερίδα "στύλος Ορθοδοξίας" (φ.101/Μάϊος 2009) είχε επισημάνει τα χαρακτηριστικά της Λέσχης ως Σιωνομασωνική οργάνωση επικίνδυνη για την Εθνική Κυριαρχία & ιδιοπροσωπεία, βραχίονα του διεθνούς Σιωνισμού.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος είχε συμμετάσχει σε συγκεκριμένες εργασίες Διεθνούς Διάσκεψης με θέμα: "Η Ευρώπη ως εργαστήριο για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση" Ιδρυτής & Πρόεδρος της Διεθνούς Διάσκεψης ήταν ο Γάλλος Thierry de Montbrial, μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής των συνεδρίων της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ.
Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί η Ορθοδοξία με την τεράστια δύναμη που έχει δεν κάνει ως όλον τίποτε;
Μήπως καταλάβατε σε ποιόν κάνανε αντιπολίτευση προχθές που με περισσές κραυγές αγωνίας & κροκοδείλια δάκρυα, οι 147 αβανταδόροι των προδοτών ορύονταν υπέρ της Πατρίδας;
Εχει κανείς καμιά αμφιβολία πλέον ότι ο στόχος είναι να μας φορέσουν το τσιπάκι; Μόνον τότε ο κ. Σόϊμπλε θα προσπεράσει τον σκόπελο που λέγεται Ελλάδα.Καταλάβατε γιατί η κ. Λαγκάρντ εξέφρασε την ικανοποίησή της & εκθείασε τους Ελληνες & τις θυσίες τους; Καταλάβατε γιατί όλοι μιλάνε για την επικείμενη σωτηρία της Ελλάδας & τι είδους σωτηρία μας ετοιμάζουν; Καταλάβατε γιατί τα έκαναν όλα αυτά & θα κάνουν ακόμη χειρότερα; Η μήπως κοιμάται κανείς;
Πατείστε τον σύνδεσμο. πηγή:Μ@κελειο.gr
 Ιάκωβος Τίγκας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου