Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

 


Αίτηση ακυρώσεως του Ιδρυτικού Προεδρικού Διατάγματος με το οποίο ιδρύθηκε η Μασονία στην Ελλάδα, κατέθεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, υποστηρίζοντας ότι η οργάνωση είναι Αντισυνταγματική καθώς ως Σατανική θρησκεία υπονομεύει το Σύνταγμα.
Τα περί Μασονίας είναι λίγο πολύ γνωστά από το αρχικό βιβλίο του Λεό Τεξίλ υψηλόβαθμου Μασόνου που αποσκίρτησε από την Μασονία. Οι πληροφορίες του βιβλίου αυτού αναπαράχθηκαν από έγκριτους μελετητές όπως ο Ψαρουδάκης, ο π, Γεώργιος Μεταλληνός διάφορους κατά καιρούς μαχητές Επισκόπους & άλλους. Επιγραμματικά να πούμε ότι οι άνθρωποι Μασόνοι, εμφανίζονται ως δήθεν φιλάνθρωποι που με μυστικισμό θέλουν να φτιάξουν ένα καλύτερο κόσμο, αρνούνται την θρησκευτική τους υπόσταση, ενώ έχουν τελετουργικά, γάμους, βαφτίσια, κηδείες, μυήσεις, όρκους σιωπής, δικαστήρια, δικούς τους νόμους. Αναπαριστούν βλάσφημα τα Πάθη του Χριστού, τρώγοντας αρνί την Μ. Πέμπτη (δήθεν όπως στον Μυστικό Δείπνο) & πολλά άλλα. Στην Ελλάδα ιδρύθηκαν το 1927 επίσημα με Προεδρικό Διάταγμα. Η εισβολή τους όμως χρονολογείται πολύ παλαιότερα στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, από την Ζάκυνθο. Εχουν οικιοποιηθεί την Φιλική Εταιρεία, τον Κολοκοτρώνη & άλλους Αγωνιστές του 1821, ισχυριζόμενοι ότι αυτοί ελευθέρωσαν την Ελλάδα. Δεν αποκαλύπτουν τα ονόματα των μελών τους εν ζωή, αλλά μόνον μετά θάνατον, όταν πλέον ο εκλιπών, δεν μπορεί να μιλήσει. Κατέχουν ισχυρή παγκόσμια δύναμη, & είναι απορίας άξιον ότι παρά την δύναμή τους,...δεν κατάφεραν τόσα χρόνια να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, το αντίθετο, τον έκαναν ένα μάτσο χάλια. Βρίσκονται παντού, στην Πολιτική, στην Δημόσια Διοίκηση, στις Τράπεζες, στις επιχειρήσεις & γενικά τα έχουν καλά με το χρήμα την διαπλοκή & τις λοβιτούρες. Υποστηρίζονται μεταξύ τους & έχουν σημάδια αναγνώρισης στις υπογραφές τους στις χειραψίες & άλλα.
Εκφράζουν τα συμφέροντα του διεθνούς Σιωνισμού & είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα της ανθρωπότητας & της Χώρας μας ειδικότερα. Πολλοί Αρχιερείς είναι Μασόνοι επίσης.
Ομως Σεβασμιώτατε τα στοιχεία αυτά τα ξέρατε από χρόνια πολλά. Γιατί αργήσατε τόσο πολύ να κάνετε την αίτηση ακύρωσης; Οταν μιλούσαν για την Εκκλησιαστική περιουσία γιατί η Ιερά Σύνοδος δεν έθεσε ζήτημα & Μασονικής περιουσίας; 75 Στοές λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα. Που βρίσκουν τα χρήματα; Εχουν λογιστικά βιβλία, πληρώνουν χαράτσι της ΔΕΗ, γνωρίζουν οι ΔΟΥ τα έσοδα & έξοδά τους, υπάρχουν στοιχεία; Για τί κανείς δεν μιλάει γι αυτούς; Αλήθεια όταν κέγεται κατά καιρούς η Αθήνα γιατί κανείς δεν πάει να βάλει μπουρλότο στην οδό Σουρμελή & Αχαρνών; 
Η αίτηση ακυρώσεως θα συζητηθεί στο Σ.τ. Ε. την 15/1/2013. Σιγά να μην δικαιωθείτε Σεβασμιώτατε. Καλή η κίνησή σας αλλά όψιμη. Τώρα ποιά είναι πολύ αργά η ζημιά έχει γίνει.
Ιάκωβος Τίγκας. πηγή www.agioskosmas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου