Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012







ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ.

Με την διαδικασία του κατεπείγοντος εισήγαγαν οι ακατανόμαστοι τα υπό ψήφιση μέτρα του νεκροθάφτη παγκόσμιου ηγέτη. Βιάζονται, να μας πάρουν μέτρα για παπούτσια για κοστούμι & τα συναφή. Σήμερα το πρωί τα κατάθεσαν το βράδυ θα τα ψηφίσουν. Καλά τι σόϊ αντιπολίτευση έχουμε; Τι θα πάνε να κάνουν το βράδυ; Πάνε καλά; Αν δεν πάει κανείς θα γίνει ψηφοφορία; Θα μπορέσουν να σταθούν οι προδότες; Γι αυτό θα πάνε να στηρίξουν τους προδότες; Θα πουν οι κύριοι της αντιπολίτευσης για την οργάνωση των ομογενών END που προσφέρει 600 δις Ευρώ για την σωτηρία της Ελλάδας; Θα κάνουν επίκαιρη ερώτηση εκτός ημερησίας διατάξεως σχετικά; Θα παρουσιάσουν την END ως εναλλακτική λύση για να στείλουμε στα τσακίδια την τρόϊκα & όλο το κακό συναπάντημα; Η θα πρέπει να στείλουμε στα τσακίδια & τους 300; Ακούτε Τσίπρα & Καμένε; ( για τους άλλους, δεν λέω γιατί στου κουφού την πόρτα...)
Ελληνες απόψε θα καταλάβουμε όλοι ποιούς έχουμε βάλει στην Εθνική αντιπροσωπία & με δεδομένο ότι κάθε Λαός είναι άξιος των ηγετών του, αν χρειαστεί, κάτι που απεύχομαι, μετά ας πάει ο καθένας μας μπροστά στον καθρέφτη του & ας φτύσει τον εαυτό του, με όρεξη.
Ιάκωβος Τίγκας.  

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Ιάκωβε,
    Μην ανησυχούμε, την δουλειά τους κάνουν οι άνθρωποι, και πολύ καλά μάλιστα. Πέρνουν τα μέτρα για τον τάφο μας, τον τάφο της Ελλάδας, της πατρίδας μας. "Μακρινή πατρίδα, Ρόδο μου, ρόδο αμάραντο" που λέει κι ο ποιητής. Το ρόδο το αμάραντο, μπήκαν στον κήπο οι ληστές κι ετοιμάζονται να το κόψυν. Οι κερκόπορτες ανοίξαν από μέσα. Ας είναι καλά οι τρακόσιοι. Ούτε στα σύνορα στρατός, ούτε κανόνια, ούτε τουφέκια, ούτε αντίσταση, ούτε "αέρα" τους πετάξαμε στην θάλασσα. Όλοι στεκόμαστε κακαλομένοι και σκεπτόμαστε: "Τι να κάνουμε εμείς;" και "τι θα μας κάνουνε αυτοί;" "Ως που θα το πάνε;" Και περιμένοντας να δούμε τι θα γίνει τέλος πάντων, η παράδοση της πατρίδας μας συνεχίζεται όλο και γρηγορότερα και το θρασύτατο δούλεμα τους δεν έχει τελειωμό. Αδυνατεί κι η λέξη "θράσος" για να το καλύψει.
    Μία ωραία πρωϊα θα ξυπνήσουμε, και θα βρούμε κατασχετήρια στις πόρτες μας, που ούτε καν συμπατριώτες μας δεν θα τα 'χουν στα χέρια για να 'ρθουν να τα εκτελέσουν. Θα 'τα 'χουν οι ξένες απρόσωπες τράπεζες κι οι πολυεθνικές που θα 'χουν αντικαταστήσει με τις περίφημες "αποκρατικοποιήσεις" το ήδη ανύπαρκτο κι υπό διάλυση κράτος.
    Και τότε τι θα κάνουμε όταν φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο; Θα πούμε το "Μολών Λαβέ" θα πούμε το "Τάν ή επί τάς" ή θα ξεπουλήσουμε τα πρωτοτόκια αντί πινακίου φακής;
    Ο καθένας ας δώση μόνος του την απάντηση σαν πρόσωπο, κι άχι σαν μάζα, και ας ετοιμαζόμαστε γιατί "ήγκικεν η ώρα του σκότους"
    Εμείς οι Ελληνες, είμαστε οι πρώτοι στο χορό του Ζαλόγκου, αλλά θ' ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι. Όλος ο κόσμος μια γειτονιά, στο γκέτο της παγκοσμιοποίησης. Κι όταν τα σαγόνια του καρχαρία ανοίξουν για να μας "σώσουν" με την πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ρομποτοποίηση, εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει για να μην πάμε τρέχοντας στην κοιλιά του κήτους να σωθούμε. Δεν πρόκειται να μας ξεράσει την τρίτη ημέρα! Από κει μέσα δεν υπάρχει "Ανάσταση" δυστυχώς.
    Καλό κουράγιο σε όλους μας κι ο Θεός μαζί μας!
    Αλμπατρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή