Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ελληνική Δημοκρατία; ή Ελληνικός Ραγιαδισμός;

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣΕχουμε τώρα εδώ & δύο χρόνια που μιλάμε για το κατάντημα αυτής της Χώρας, την Εθνική Προδοσία από τους "Αρχοντες", αλλά δεν είπαμε τίποτε για την βάση του προβλήματος που είναι στραβό, & από εκεί ξεκινάνε όλα.
Η έννοια της λέξης Δημοκρατία είναι ξεκάθαρη ετυμολογικά & σημαίνει την επικράτηση του Δήμου με την ευρεία έννοια δηλαδή του Λαού. Αυτό σημαίνει ότι ο Λαός διορίζει τους εκπροσώπους του με τις εκλογές, ώστε να διαχειριστούν τις υποθέσεις του.
Η λέξη βουλευτής, σημαίνει αυτόν που φέρει την βούληση & βέβαια όχι την δική του, αλλά εκείνων που εκπροσωπεί.
Η λέξη Υπουργός σημαίνει εκείνος που θέτει τον εαυτό του υπό το έργο αυτόν που υπηρετεί, αυτά που θέλει ο Λαός & που εκφράζονται από τους εκπροσώπους του τους βουλευτές.
Οταν λοιπόν ο Λαός εξαθλιώνεται χωρίς την θέλησή του, οι εκπρόσωποί του, δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Οι υπό το έργο εργαζόμενοι Υπουργοί δεν κάνουν αυτά τα οποία τους ανέθεσε να κάνουν οι εργοδότες τους, που είναι ο Λαός. 
Αρχοντας, σημαίνει αυτός που βρίσκεται στην αρχή, αυτός που προίσταται & αφού ακούσει αυτά που θέλουν οι άνθρωποι επί των οποίων προίσταται, τα λέει.
Δηλαδή με δυό λόγια, ο Λαός είναι ο εργοδότης των βουλευτών & των Υπουργών, καθώς & του Πρωθυπουργού. Κατά συνέπεια δεν μπορεί ο κάθε εργαζόμενος να εργάζεται ενάντια στον εργοδότη του, γιατί θα απολυθεί.
Αυτή είναι η Δημοκρατία.
Τι σχέση όμως έχει η πραγματικότητα με τις παραπάνω αλήθειες; Καμιά. Μαζεύτηκαν ένα τσούρμο επιτήδιοι, & είπαν στον εργοδότη Λαό. 
-Θέλουμε δουλειά να μας διορίσεις να σε εκπροσωπούμε. Τις συνθήκες εργασίας μας, θα τις καθορίσουμε εμείς γιατί εσύ δεν ξέρεις. Θέλουμε λοιπόν ασυλία δηλαδή να είμαστε υπεράνω των νόμων που εμείς θα φτιάξουμε εσύ δεν ξέρεις, θέλουμε παχυλούς μισθούς που θα βάλουμε τους Δικαστές να τους καθορίζουν & εμείς θα προσαρμόζουμε τις αμοιβές μας κάθε φορά με αυτούς. Θέλουμε κόμματα που εμείς θα φτιάξουμε & που εσύ θα χρηματοδοτείς, θέλουμε να στέκεσαι προσοχή μπροστά μας & να κάνεις ότι σου λέμε & όχι να κάνουμε εμείς ότι μας λες εσύ. Εμείς θα αποφασίζουμε για το τι εσύ χρειάζεσαι & όχι εσύ, δεν ξέρεις. Θέλουμε να νομοθετούμε κατά τα κέφια μας εσύ δεν ξέρεις. Ούτε Συνταγματικό Δικαστήριο θα φτιάξουμε για να μπορείς να προσφεύγεις κάθε φορά που δεν θα σου αρέσει ένας νόμος. Αυτό είναι όρος απαράβατος, αλλοιώς φεύγουμε & βγάλτα πέρα μόνος σου. Θα έχουμε το δικαίωμα να φτιάχνουμε Συντάγματα & εκλογικούς νόμους, όπως εμείς νομίζουμε, εσύ δεν ξέρεις.Οποτε ερχόμαστε στα χωριά σου να μιλήσουμε, θα τσακίζεσαι να έρχεσαι να μας ακούς & θα χειροκροτάς, ότι μπαρούφα & αν σου λέμε. Εσύ δεν θα σκέφτεσαι δεν ξέρεις. Θα σκεφτόμαστε εμείς για σένα. Θα σου φτιάξουμε & Δημόσια Διοίκηση για να εξυπηρετείσαι όπως την θέλουμε εμείς, με τα δικά σου παιδάκια τα οποία εσύ θα πληρώνεις. Για να πάρουμε όμως τα παιδάκια σου, θα κάνεις ότι σου λέμε, γιατί αλλοιώς θα σε βάζουμε στον μαυροπίνακα.
Λοιπόν τι λες; Θα μας δώσεις δουλειά; Η πρότασή μας είναι πολύ συμφέρουσα για σένα. Τέτοια ευκαιρία δεν θα βρείς πουθενά.
Και εμείς τους δώσαμε δουλειά. Τους δώσαμε ότι μας ζήτησαν. Και τώρα που πρέπει να τους στείλουμε όλους στον πατέρα τους τον διάολο, επειδή δεν κάνουν ούτε αυτά τα στοιχειώδη που θα έπρεπε να κάνουν, με όλες τις δουλοπρεπείς για εργοδότες δεσμεύσεις, καθόμαστε ακόμη & τους λέμε "εξουσίες".
Και αναρωτιόμαστε γιατί φτάσαμε εδώ.
Είναι πολύ απλό. Γιατί ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πως εμείς είμαστε οι εργοδότες & αυτοί είναι οι εργαζόμενοί μας. Εμείς είμαστε οι αφεντάδες & αυτοί είναι οι ασυνεπείς. 
Και αντί να τους ελέγχουμε εμείς, μας ελέγχουν αυτοί, με την μέθοδο της δήθεν συμμετοχής μας από τις κομματικές οργανώσεις βάσης, μέσα από τις οποίες μας κατευθύνουν την σκέψη & το θέλημα
Κατάλαβες ηλίθιε Λαέ ποιός φταίει γι αυτά που τραβάς σήμερα; ΕΣΥ & ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ ΒΛΑΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ που τρέχεις ακόμη από πίσω τους.
Εσύ που κάνεις απεργίες & μιλάς ακόμη για εκλογές αντί να πάρεις τα όπλα & να τους διώξεις από την Επιχείρησή σου που λέγεται Ελλάδα.
Εσύ που διορίζεις τα παιδιά σου στην Διοίκησή τους & την Αστυνομία τους & κάθεσαι να σε βαράνε.
Είσαι άξιος της μοίρας σου, γιατί κάθε Λαός, είναι άξιος των Ηγετών του. Βλάκα Δημοκράτη.
Ιάκωβος Τίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου