Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Η αποκάλυψη του μηστυρίου της ανομίας

 Διανθρωπισμός, μετανθρωπισμός, ο ρόλος των "εμβολίων" & της μάσκας, ως φίλτρο αέρος μηχανής.



Ο μετανθρωπισμός διανθρωπισμός, είναι υπαρκτό "φιλοσοφικό" κίνημα, (αν είναι δυνατόν), σύμφωνα με την αναγνωρισμένου κύρους ερευνήτρια κ. Χρυσούλα Μπουκουβάλα, η οποία παρουσίασε τις σκοτεινές πτυχές της παράδοξης "φιλοσοφίας", στην επίσης αναγνωρισμένου κύρους εκπομπή της ERT Open, "στην σπηλιά του Πλάτωνα", στον σύνδεσμο που παραθέτω εδώ:

https://aperopia.fr/chrysoula-boukouvala/

Στο τέλος της ανάρτησης, υπάρχει ένα βίντεο, με το ηχητικό της εκπομπής "στην σπηλιά του Πλάτωνα", η οποία πρέπει να δώθηκε το 2018 ή 2019, αλλά & νεότερες αναρτήσεις οι οποίες δείχνουν τον μετανθρωπισμό, πίσω από την "μεγάλη επαναφορά", το βιβλίο που διαβάζουν όλοι οι ψυχικά διαταρραγμένοι διαχειριστές της εξουσίας σήμερα, & ήταν επάνω στο γραφείο & του Ελληνα πλασιέ του Μπιλ Γκέιτς.

Ερχόμαστε τώρα στις αποκαλύψεις της ψευδούς πανδημίας, & των σκοτεινών σχεδίων της αυλής των τεράτων, του Μπιλ Γκέιτς, περί των "εμβολίων" Φραγκενστάϊν που δεν είναι εμβόλια, αλλά σκευάσματα τροποποίησης του γενετικού κώδικα των ανθρώπων, του ψυχίατρου κ. Κλεάνθη Γρίβα στον σύνδεσμο εδώ: Από τα εμβόλια με ιούς στα "εμβόλια" Φρανκενστάϊν. Ο κ. Δημήτρης Γάκης, χειρουργός, λέει ότι & το Ρωσικό "εμβόλιο" είναι γενετικό RNA. επισημαίνοντας & αυτός τους κινδύνους. 

Η γελοία αστυνόμευση του ανθρωπίνου προσώπου, με το δόγμα "μάσκα, το εμβόλιο πριν το εμβόλιο" & οι πρωτοφανείς αντιεπιστημονικές γελοιότητες καταστολής της απλής καθημερινότητας των φιλήσυχων πολιτών, που καμιά σχέση δεν έχουν με Δημόσια Υγεία, σε κανένα Πανεπιστημιακό σύγγραμα δεν είναι γραμμένα, καμία επιστημονική μελέτη δεν υπάρχει για όλα αυτά, οι γελοίες αντιφάσεις & η προπαγάνδα που στοχεύουν στον φόβο, λόγω έλλειψης γνώσεων των πολιτών, η λογοκρισία, & οι εκτεταμένοι πρωτοφανείς σαλτιμπαγκισμοί, ανθρώπων επαγγελματιών υγείας, που ενώ γνωρίζουν ότι αυτά που λένε & που κάνουν δεν στέκουν, παρ΄όλα αυτά γελοιοποιούνται,  συνδυαστικά με όσα εκτέθηκαν, οδηγούν σε αβίαστα συμπεράσματα.

Ο μετάνθρωπος, ως ένα κατασκεύασμα γιατί ούτε ον, μπορεί να το πει κανείς, έτσι όπως περιγράφεται από το άρρωστο "φιλοσοφικό" κίνημα, αντικαθιστά το ανθρώπινο ον, & λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη. Είναι δηλαδή ένα μείγμα ανθρώπου & μηχανής.

Προϋπόθεση για την κατασκευή αυτού του φρικαλέου κατασκευάσματος, είναι η μετατροπή, γενετική τροποποίηση του ανθρώπου σε υβρίδιο, αυτό που κάνουν δηλαδή τα σκευάσματα mRNA του Μπιλ Γκέιτς, που καμιά σχέση δεν έχουν με ανοσία & Δημόσια Υγεία, όπως αναφέρεται διεξοδικά στις άνω αναρτήσεις.

Επρεπε λοιπόν να επινοηθεί μια ψευδής πανδημία, με ένα αίτιο σχετικά ακίνδυνο, όπως είναι το Covid 19, το οποίο θα διογκώνονταν με αισχρή προαπαγάνδα, απειλές & εκφοβισμό, συνδυαστικά με την έλλειψη γνώσεων των ανθρώπων, ώστε να πλασαριστεί η νέα παρανοϊκότητα ως τάχα κανονικότητα.

Οι επαναλαμβανόμενες δόσεις που διακηρύτουν ότι απαιτούνται & το λεγόμενο Covid pass το οποίο θέσπισαν με Νόμο, προφανέστατα στοχεύουν στο σβήσιμο της φυσικής νοημοσύνης του ανθρωπίνου όντος, υποβαθμίζοντάς την σε νοημοσύνη πιθήκου, ώστε τα δικά του θέλω & η δική του ελευθερία στην λήψη των αποφάσεων, να μην συγκρούεται με την τεχνητή προγραμματισμένη νοημοσύνη, που θα φυτέψουν στην ανθρωπομηχανή που ονειρεύονται να φτιάξουν.

Η γελοία μάσκα, για την οποία ο ίδιος ο Σήψας με ήτα, παραδέχθηκε ότι επιβλήθηκε στα παιδιά για λόγους εκπαίδευσης & ουδεμία σχέση έχει με την Δημόσια Υγεία & την προφύλαξη, όπως το ίδιο ισχύει για όλους τους ανθρώπους, δεν είναι τίποτε άλλο, από τον εθισμό στην τοποθέτηση ενός μελλοντικού φίλτρου αέρα, στους αεραγωγούς του κατασκευάσματος μετάνθρωπος, για την προστασία των μηχανικών του μερών, από τα αιωρούμενα σωματίδια, όπως όλα τα φίλτρα αέρα, σε όλες τις μηχανές, όπου χρειάζονται τέτοια.

Τα άνω συνοπτικά εκτεθέντα, αποτελούν μια εν δυνάμει εν εξελίξη διαδικασία, υπό την υψηλή εποπτεία του Μπιλ Γκέιτς & της αυλής των τεράτων του, & φυσικά δεν αποτελούν σκέψεις απλά της δικής του ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, αλλά ανάγονται στην σκέψη & τις διαθέσεις του άρχοντα του σκότους, οι οποίες θα διακοπούν, από το πρώτο στάδιο, της απόπειρας γενετικής τροποποίησης των ανθρώπων σε υβρίδια, & δεν θα ολοκληρωθούν.

Ιάκωβος Τίγκας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου