Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Σπάστε τα με τους Φράγκους & τους Γότθους

Τσακίστε την διαφθορά μέχρι & τον τελευταίο ψιλικατζή & νοικοκυρέψτε την Ελλάδα

Φτάνουν τα μισόλογα. Σπάστε τα με τους Φράγκους & τους Γότθους που έχουν το θράσσος να κουνάνε & το δάχτυλο. Ποιοί; Αυτοί που αιματοκύλησαν τον κόσμο δύο φορές, αυτοί που έψησαν εκατομύρια ανθρώπους ζωντανούς σε φούρνους, αυτοί που τρώγανε & πίνανε 4 χρόνια στην Ελλάδα με χρήματα των Ελλήνων, με το περίφημο κατοχικό δάνειο & αγύριστο, που συντηρούσαν τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, αυτοί που προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές στην Ελλάδα & δεν πλήρωσαν ούτε μιά δεκάρα, αυτοί που ξεζούμισαν την Ευρώπη όταν γκρέμισαν το τείχος του αίσχους, για να ενωθούν σε βάρος των άλλων, αυτοί που σήμερα έρχονται με κουστούμια & γραβάτες & δολοφονούν τους Λαούς. Αυτοί είναι οι εκ γενετής φασίστες Γότθοι, που όταν οι Ελληνες έφτιαχναν Παρθενώνες αυτοί το πολύ πολύ να έφτιαχναν κανένα άκομψο ρόπαλο.
Αυτός ο μισητός Λαός βαρβάρων που γίνανε ένα με τους Ελληνες λαμόγια & πούλησαν βλαμένα υποβρύχια, έκαναν τα σκάνδαλα της Ζίμενς, του ΟΤΕ, χρεωκόπησαν τους Ελληνες & την όμορφη Χώρα μας, για να έρχονται τα καλοκαίρια να περιφέρουν τους κρύους πισινούς τους.
Τσακίστε την διαφθορά μέχρι τον τελευταίο ψιλικατζή & νοικοκυρέψτε την Ελλάδα. 
Οι πληστηριασμοί τρέχουν, τα μνημόνια ακόμη ισχύουν, θρασύτατοι υπαλληλίσκοι ακόμη κάνουν χρήση. Ο Λαός υποφέρει & αδικείται. Ναι είναι νωρίς, αλλά δεν έχετε χρόνο. Ματώστε, όσο ποιό σύντομα γίνεται γιατί αλλοιώς, θα σας ματώσουμε εμείς. Περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου