Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Τα "προσωπικά δεδομένα" των κατασκευασμένων επίορκων υπαλλήλων

Η γενοκτονία οικογενειών, προσωπικά δεδομένα; Ποιανού;
 Σύμφωνα με την "καινοτόμα" άποψη των συνδικαλιστών εκπροσώπων των εργαζομένων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο αριθμός των κατασκευασμένων επίορκων υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε αυτοδίκαιη αργία από τον κ. Τζιτζικώστα, είναι άγνωστος & δεν υπάρχουν στοιχεία, καθ΄όσον αποτελούν προσωπικά δεδομένα(!!!!!)
Ποιανού είναι προσωπικά δεδομένα; Των υπαλλήλων εργαζομένων που διώχθηκαν με Πολιτικές διώξεις & την εφαρμογή της μνημονιακής Πολιτικής, από τον Περιφερειάρχη, & έχουν διαπομπευθεί στις τοπικές μικρές κοινωνίες; Των υπαλλήλων που συνεργάστηκαν για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας; ή του Περιφερειάρχη;
Η ΑΔΕΔΥ μιλάει για εκατοντάδες κατασκευασμένους επίορκους υπαλλήλους. Τα πειθαρχικά συμβούλια που εκκρεμούν εδώ & 1,5 χρόνο, ενώ έπρεπε να εκδικαστούν σε 4 μήνες, προβάλουν αιτιάσεις για την καθυστέρηση τον μεγάλο αριθμό των υποθέσεων.
Πρωτοφανής συνδικαλιστική θέση των "συνδικαλιστών" της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι δεν μου δίνουν τον αριθμό & τα ονόματα των κατασκευασμένων σαν & εμένα κατηγορούμενων, επειδή είναι "προσωπικά δεδομένα".
Πρόκειται για γενοκτονίες ανθρώπων & των οικογενειών τους & οι συνδικαλιστές τα χαρακτηρίζουν προσωπικά δεδομένα;
Θα τα πουν & στον Αναπληρωτή Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης αυτά;
Εάν το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων, δεν γνωρίζει, πόσοι & ποιοί έχουν υποστεί την επωνίδιστη & άθλια δίωξη του μνημονίου
Νόμου 4093/12 υποπ. Ζ.3 1ΦΕΚ222 Α 12/11/2012, & μέχρι σήμερα δεν έχουν κάνει τίποτε για την συλλογική αντιμετώπιση του προβλήματος, σύμφωνα & με εισήγηση που τους έχω στείλει, ενάντια στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς υπάρχει ισχυρό Νομικό πλαίσιο που μπορούσε να ακολουθηθεί συλλογικά & τους το έχω στείλει, αφού παραβιάζονται κατάφορα τα ανθρώπινα δικαιώματα, τότε δεν εκπροσωπούν τους εργαζόμενους, αλλά προστατεύουν τα "προσωπικά δεδομένα" του γενοκτόνου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, & όσων συνεργάστηκαν, οι οποίοι πλέον είναι υπόλογοι για βαριά παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων & θα υποστούν τις συνέπειες ως υπάλληλοι που εκτελούν Υπηρεσία Δημοσίου συμφέροντος.
Ποντάρουν στον φόβο των διωχθέντων υπαλλήλων που με την πλάτη στον τοίχο, εκλιπαρούν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Εγώ όμως τα απαιτώ & θα τα λάβω. Οχι λοιπόν κύριοι. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας & ο καθένας θα λάβει σύμφωνα με τα έργα του.
Αρκετά κράτησε η μαύρη κωμοδία.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου