Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Ξένοι ακαδημαϊκοί: «Η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, αλλά ο Ελληνισμός!»

Από την Μακεδονία λοιπόν, στην Μακεδονία, &,....για όλον τον κόσμο!!!
 Δεν με εξέπληξε το άρθρο, απλά τους διάβασα για άλλη μιά φορά. Το περίμενα διαισθητικά αν θέλετε. Από πού άλλωστε θα μπορούσε να ξεκινήσει αν μη από την Μακεδονία;
Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού!
Στην αίθουσα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας λοιπόν "Αλέξανδρος" μίλησαν τρείς ξένοι Ακαδημαϊκοί για να μας πουν ότι ο Κόσμος, δεν χρειάζεται την Παγκοσμιοποίηση αλλά τον Ελληνισμό & τα φώτα του, τα οποία οι Ελληνες, ανεξάρτητα από τον ρουν των γεγονότων, όχι μόνον θα ξαναδώσουν τα φώτα τους στον κόσμο, αλλά θα τ΄αλλάξουν σε κείνους που προσπάθησαν να τους κάνουν να ξεχάσουν, αυτά που έπρεπε να θυμούνται.
Οι φιλέλληνες ακαδημαϊκοί καταγγέλλουν το σκοταδιστικό «πολυπολιτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων» και τους «ανθέλληνες πολιτικούς» που επιδιώκουν να τον επιβάλλουν, δημιουργώντας «μία ράτσα χωρίς ρίζες και ιστορία για να σβήσουν την Ελλάδα», ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν να αγαπήσουμε τις ρίζες μας και να γίνουμε εφαλτήριο παγκόσμιας ανατροπής σε συνεργασία με τους απανταχού φιλέλληνες του πλανήτη.
Βέβαια υπάρχει ένα ζητηματάκι με το Κοτσαμπασέϊκο της Μακεδονίας, που δεν έχει δείξει & τα καλύτερα δείγματα γραφής. Με αυτούς τι θα κάνει άραγε ο Ελληνισμός; Μπρά ντε φέρ"; ή συμπόρευση; Ομως δεν ανησυχώ, τα ξέρει αυτά ο "Ελληνισμός" από την εποχή των Τούρκων. Τα ίδια έκαναν οι Κοτσαμπάσηδες & τότε. Ξέρεις λοιπόν τι θα κάνεις με αυτούς "Ελληνισμέ".
Και μάλον το Κοτσαμπασέϊκο, τα "γουναρικά", όπως τους έλεγε ο Κολοκοτρώνης της Μακεδονίας, θα πρέπει να ανησυχούν για την αλλαγή των φώτων. Εχει ο καιρός κάτι γυρίσματα όμως. Μα κάτι γυρίσματα.
Παρακολουθείστε 4 αποκαλυπτικά βίντεο εδώ.
http://www.paraxeno.com/7811/%CE%BE%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%B7-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1/

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου