Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Το όνομα του Παγκόσμιου Ηγέτη & το 666

Ονομα ανθρώπου ή αριθμός ανθρώπου;
 (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 13:16-18)
...16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.
Αυτό είναι το επίμαχο κείμενο το οποίο γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον & επίκαιρο στις μέρες μας.
Με βάση το κείμενο αυτό από τα αρχαία χρόνια, οι άνθρωποι έψαχναν να βρούν το κατάλληλο όνομα που ο λεξάριθμός του να βγάζει τον αριθμό χξς=666.
Την εποχή που γράφτηκε το κείμενο δεν ήταν γνωστά τα σημερινά ψηφία των αριθμών που χρησιμοποιούμε στα μαθηματικά 1,2,3,κλπ αλλά γινόταν χρήση του Ελληνικού αριθμολογίου με δεδομένο ότι η διεθνής γλώσσα της εποχής ήταν η Ελληνική. Το Ελληνικό αριθμολόγιο είχε γράμματα. Ετσι το χ αντιστοιχεί στην αριθμό 600, το ξ στον αριθμό 60 & το ς ή στ στον αριθμό 6. Ετσι βγαίνει το 666 το οποίο όπως μας πληροφορεί το κείμενο είναι ο αριθμός του ονόματος του θηρίου & το "χάραγμα".Πολλά ονόματα όμως βγάζουν λεξάριθμο το 666, όπως για παράδειγμα το όνομα Βενέδικτος. Δεν είναι λίγοι αυτοί που γελοιοποιήθηκαν αποδίδοντας την ιδιότητα του Αντίχριστου στον Πάππα Βενέδικτο, σε συνδιασμό με τα λεγόμενα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού: "Τον Πάππα να καταράσθε γιατί αυτός είναι η αιτία". Και βέβαια αυτά τα έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός για την άλωση της Πόλης η οποία οφείλεται στους Δυτικούς οι οποίοι αρνήθηκαν βοήθεια στο Βυζάντιο.
Ποιός όμως πραγματικά είναι ο Παγκόσμιος Ηγέτης τον οποίο οι σύγχρονοι ονομάζουν Αντίχριστο;
Τα κείμενα της Αποκάλυψης μιλούν για τρία θηρία. Το ένα αναφέρεται στο πρόσωπο του Διαβόλου, τον οποίο ονομάζει Δράκοντα, το δεύτερο αναφέρεται στο πρόσωπο του Ψευδοπροφήτη & το τρίτο αναφέρεται ως "αναβαίνον εκ της θαλάσσης" χωρίς άλλους προσδιορισμούς.
Οι περισσότεροι λοιπόν νομίζουν ότι ο Ψευδοπροφήτης θα είναι ένα πρόσωπο προάγγελος του Ηγέτη, τον οποίο περιμένουν να τον αναγνωρίσουν από τον λεξάριθμο του ονόματός του. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κάνουν λάθος. Αλλωστε δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμά του, ο λεξάριθμος. Το κείμενο μας δίνει πληθώρα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, τα οποία φυσικά δεν είναι επί του παρόντος.
Αν διαβάσουμε προσεκτικά όλο το ΙΓ κεφάλαιο θα δούμε ότι το δεύτερο θηρίο το αναβαίνον εκ της γης, έχει όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου την οποία εκτελεί ενώπιόν του.
Από τους τεχνικούς των υπολογιστών τους κομπιουτεράδες όπως ο κ. Σαχινιάν μας είναι γνωστό ότι στον γραμμικό κώδικα Bar code που χρησιμοποιείται στην σήμανση των αγαθών για την διαχείρηση της αποθήκης & των πωλήσεων, οι τρείς μακρύτερες μπάρες ασφαλείας όπως λέγονται, απεικονίζουν τον αριθμό 6. Χωρίς αυτές ο σκάνερ δεν μπορεί να διαβάσει τον κώδικα. Ο αριθμός αυτός χρησιμοποιείται & στα λογισμικά τηλεφώνων, προγραμμάτων, internet & σε κάθε περίπτωση όλη η ψηφιακή τεχνολογία στηρίζεται στον αριθμό 6. Αυτό συμβαίνει γιατί ο αριθμός αυτός έχει μιά μοναδική ιδιότητα που κανείς άλλος αριθμός δεν έχει, που τον καθιστά τέλειο. Το άθροισμα των ακέραιων ποιλίκων του δίνει πάλι τον αριθμό 6. 6/6=1, 6/3=2, 6/2=3. 3+2+1=6. Αυτός είναι & ο βασικός τεχνικός λόγος (που δεν γνωρίζω) που καθιστά αδύνατη την αλλαγή του αριθμού 6.
Εκτιμώ λοιπόν ότι ο αριθμός του ονόματος του θηρίου, αφορά το θηρίο της ψηφιακής τεχνολογίας & όχι κάποιον λεξάριθμο ονόματος. Τα αναμενόμενα περί εμφυτεύσιμου ψηφιακού αποθηκευτικού μέσου-τσιπ τεχνολογίας RFID, το επιβεβαιώνουν.Αυτό λοιπόν κατά την άποψή μου είναι το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του ονόματος αυτού. Το δεύτερο θηρίο ο άνθρωπος Παγκόσμιος Ηγέτης, ποιεί την εξουσία του πρώτου θηρίου που είναι η ψηφιακή τεχνολογία, & δίνει το μικροτσίπ για την σήμανση των ανθρώπων όπως ακριβώς έκανε με τα υλικά αγαθά.
Το όνομα του ανθρώπου μπορεί να είναι οποιοδήποτε. Αλλα είναι τα γνωρίσματά του από τα οποία θα γίνει αντιληπτός & όχι από όλους.

Ιάκωβος Τίγκας.

1 σχόλιο:

  1. 11/2/2014= 11/9 ΔΙΟΤΙ 2+2+1+4=9 και το χειροτερο ειναι 1+1+2+2+1+4=11 αρα αυτη η μερα σημαινει οτι περαν απο την πιθανοτητα ενος βιβλικου ΣΕΙΣΜΟΥ υπαρχει και το ενδεχομενο Μεγαλης τρομοκρατικης Ενεργειας ειτε εαν ειναι κακοβουλα ειτε αν ειναι φυσιολογικα αυτες οι χωρες που θα αναφερω βρισκονται σε μεγαλο ΚΥΝΔΙΝΟ οχι μονο της 11/2/2014 αλλα και μεχρι τελος αυτου του χρονου 1. ΑΜΕΡΙΚΗ για μεγαλο σεισμο στην ευρυτερη περιοχη της Καλιφορνιας και πιο συγκεκριμμενα Αγιος Φραγκισκος Λος Αντζελες Αγιος Ντιεκο Αλασκα ( ΤΣΟΥΝΑΜΙ)και τρομοκρατικη επιθεση στο Λας Βεγκας στο φραγμα του χουβερ 2.Ρωσια νησος Σαχαλινη και νησοι ουριλες μεγαλος σεισμος και τρομοκρατικη επιθεση στο Σοτσι οπου αυριο αρχιζουν οι ολυμπιακοι αγωνες (ενω τα φωτα της δημοσιοτητας ειναι στραμμενα εκει αν δεν πηρε τα δεοντα μετρα η ρωσικη αστυνομια υπαρχει μεγαλος κινδυνος και στην Μοσχα και Αγια Πετρουπολη) ειδικα αυτη την περιοδο 3 ΚΙΝΑ επιφοβες περιοχες για μεγαλο σεισμο ΞΙΑΝ ΓΙΟΥΝΑΝ ΚΟΥΑΝΤΖΟΥ ΠΕΚΙΝΟ ΣΑΝΓΚΑΙ 4.ΙΑΠΩΝΙΑ Η ΚΙΤΑΚΙΟΥΣΙΟΥ ΚΙΝΔΙΝΕΥΕΙ ΑΜΕΣΑ SOS φονικος σεισμος και ΤΣΟΥΝΑΜΙ 5.ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ειναι πιθανη σεισμικη δονηση 7 ΡΙΧΤΕΡ 6.ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ενας 6-7 ΡΙΧΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΣ 7.ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ 8 ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΒΑΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ 9 ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015 ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή