Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Tο φαινόμενο Φαραντούρη Μητσιά & η σιωπή των πάντων.

Υμνος στους Προδότες με "ύμνο στην Δικαιοσύνη"



Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ο Μητσιάς & η Μαρία Φαραντούρη εχθές στην τελετή της ανάληψης της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε. τραγούδησαν & ύμνησαν τους κατακτητές της Χώρας με ύμνους όπως ¨της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ" & "λίγο ακόμη να σηκωθούμε...λίγο ψηλότερα...", δικαιόνοντας έτσι την Εθνική προδοσία της Ελλάδας & τα ψέμματα των ακατανόμαστων περί ανάπτυξης & δήθεν ανάκαμψης, την ώρα που χιλιάδες θάνατοι στην Ελλάδα & στον Ευρωπαϊκό Νότο, αποτελούν απτά αποτελέσματα της δήθεν Οικονομικής κρίσης & της πολιτικής αντιμετώπισής της, την ώρα που το ΔΝΤ τρείς φορές παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος συνταγή με την Ελλάδα, την ώρα που το ΚΚΕ φωνάζει για έξοδο της Ελλάδας από την Ε.Ε., την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι στον δρόμο, την ώρα που έχει κουρελιαστεί το Σύνταγμα & κάθε έννοια νομιμότητας & δικαίου, την ώρα που ο Σταμάτης Σπανουδάκης απαγόρευσε στην ΔΤ να παίζει την μουσική του.
Η Μαρία Φαραντούρη, μεγάλου βεληνεκούς φωνή απόλυτα συνηφασμένη & ταυτισμένη με το ΚΚΕ τραγουδάει υμνώντας τους Εθνικούς προδότες. Γιατί; είχε τόση ανάγκη από χρήματα; Η άλλαξε πολιτική τοποθέτηση;
Και από την άλλη μεριά αίσθηση προκαλεί η απόλυτη σιωπή των πάντων blogs & ειδησεογραφικών οργανισμών. Οι μάσκες έπεσαν πλέον οριστικά & αμετάκλητα.Για όσους δεν ξέρουν να πούμε ότι οι Κουκουέδες δεν κάνουν τίποτε ακόμη & στην ιδιοτική τους ζωή, χωρίς την έγκριση & επικρότηση του κόμματος. Κάθε διαφωνών με το κόμμα & εφ΄όσον η διαφωνία του δεν γίνει αποδεκτή, καλείται σε αυτοκριτική, μέχρι να συμφωνήσει με την γραμμή του κόμματος. Εάν δεν τα καταφέρει να πείσει τον εαυτό του διαγράφεται ή σε περίπτωση εξουσίας του κόμματος πέφτει σε δυσμένεια κηρύσσεται αντικαθεστωτικός & υφίσταται εξορείες & συνέπειες. Τόσο Δημοκρατικό είναι αυτό το κόμμα. Τόσο που μέσα από την συμμετοχή του σε κοινοβουλετικές διαδικασίες, υπόσχεται την κατάργηση του κοινοβουλίου εάν πάρει εξουσία.
Δεν γνωρίζω αν στο κοινό ήταν & η ηγεσία του ΚΚΕ ή ο Θεοδωράκης. Πάντως έπεσε γραμμή σε φίλους Κουκουέδες να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, λέγοντας ασυναρτησίες για Πατρίδες & άλλα κουραφέξαλα.
Τα παραπάνω απίστευτα χθεσινά συμβάντα για όσους σκέπτονται ακόμη, επιβεβαιώνουν τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών που είχαν προαναγγείλει την επανάσταση του 17 στην Ρωσία. Ανατρέπουν κάθε αμφισβήτηση περί των λεγομένων για την Εβραϊκή καταγωγή του Καρλ Μαρξ & του πραγματικού Εβραϊκού του ονόματος: Ελισέ Μαρδοχαίος. Οι Κουκουέδες είναι το μοναδικό κόμμα που ανακατεύεται στα υπαρξιακά ζητήματα & αποκηρύσει μετά βδελυγμίας κάθε θεό & σέβασμα διακηρύσοντας την Αθεία.
Υπάρχει όμως τεράστιο ζήτημα που αναδείχθηκε με το πρωτοφανές χθεσινό γεγονός. Η άκρα του τάφου σιωπή των πάντων. Και επειδή δεν μπορεί να είμαι ο μοναδικός σκεπτόμενος, κάτι άλλο πολύ σοβαρό συμβαίνει.

Είναι η στάση μας ως Λαός που εκτός των άλλων ονειρεύεται & ανάκτηση της Πόλης & ανάσταση του "μαρμαρωμένου βασιλιά" ανακατεύοντας ένα κράμα μαύρου & κόκκινου φασισμού. Είναι η πλήρης υποταγή μας ως Λαός στα σχέδια του Παγκόσμιου Ηγέτη τον οποίο αποκυρήσουμε κατά τα άλλα. Είμαστε άξιοι ως Λαός της μοίρας μας. "Της Δικαιοσύνης Ηλιε Υπαρκτέ λοιπόν" την άφιξή Σου αναμένουμε, όσοι πλέον μπορούμε να την δούμε.

Ιάκωβος Τίγκας. 

1 σχόλιο:

  1. «Λοιπόν, ετραγώδων ο Μανώλης και η Μαρία; πού; σε αυτούς που ξεπουλάνε τη χώρα και στους εργοδότες τους, μπροστά, εκεί, στα Μέγαρα»

    Διαβάστε όλα όσα είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη συναυλία: http://www.radiofono.gr/node/4031

    ΑπάντησηΔιαγραφή