Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Tο Αγιο Φως

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ

 Δεν είναι απάτη είναι Αλήθεια. Αν ήταν απάτη οι Εβραίοι χιλιάδες χρόνια θα την είχαν αποκαλύψει. Δεν μπορούν όμως γιατί είναι γραμμένο ότι οι Εβραίοι θα επιστρέψουν & θα αναγνωρίσουν τον Μεσία Ιησού Χριστό που Σταύρωσαν & θα αναφωνήσουν: Ευλογημένος ο Ερχόμενος εν Ονόματι Κυρίου.
Ιάκωβος Τίγκας.

2 σχόλια:

  1. Είναι ένα Θαύμα που συμβαίνει κάθε χρόνο, παρόλο που λέγεται ότι στην εποχή μας πλέον δεν γίνονται θαύματα. Θεωρείται δεδομένο και δεν δίνεται η βαρύτητα που θα έπρεπε για ένα τέτοιο γεγονός...
    Αυτό βέβαια έχει τους λόγους του. Όπως για παράδειγμα το ότι τα έχουν πάρει όλα αμπάριζα και τα υποβαθμίζουν οι κάθε λογής προοδευτικάριοι και ξερόλες... και χαρακτηρίζουν γραφικούς και θρησκόληπτους όσους πιστεύουν.
    Παρόλα αυτά ο κόσμος σιγά -σιγά αφυπνίζεται και πλεόν δεν τους ακούει. Όσο μεγαλύτερο πόλεμο κάνουν, τόσο χειρότερα για αυτούς. Μπροστά τους θα το βρουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτό που έλεγε ο πλούσιος στον Αβραάμ: Στείλε λέει τον Λάζαρο από τους νεκρούς γιατί έχω άλλους 2 αδελφούς να τους ειδοποιήσει να μην κάνουν τα ίδια με μένα.Και του είπε ο Αβραάμ έχουν τον Μωϋσή & τους προφήτες, αν σε αυτούς δεν πίστεψαν ούτε από τους νεκρούς αν πάει κάποιος δεν θα πιστέψουν. Επίσης δεν είχε προλάβει ο Χριστός να πολλαπλασιάσει τα 5 ψωμιά & τα 2 ψάρια & οι Εβραίοι του ζητούσαν σημείο για να πιστέψουν....Τώρα πόση ευθύνη έχει κάποιος που έχει το ακαταλόγιστο...δεν ξέρω.

      Διαγραφή