Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

Ο ΠΑΤΗΡ ΜΑΞΙΜΟΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.


Εδώ & κάμποσα χρόνια ο πατέρας Μάξιμος Βαρβαρής, έχει γράψει ένα βιβλίο με χρονικούς προσδιορισμούς για την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού. Σύμφωνα με το βιβλίο το Μέγα αυτό γεγονός θα συμβεί το 2018 25 με 26 Μαρτίου με το Παλιό Ημερολόγιο, 7 με 8 Απριλίου με το Νέο Ημερολόγιο, Σάββατο προς Κυριακή τα μεσάνυχτα.
Δυό λόγια για τον πατέρα Μάξιμο:
Είναι μεγαλόσχημος μοναχός ηγούμενος της Μητρόπολης Κορινθίας διωγμένος & πολεμούμενος με πρωτοφανή στα χρονικά τρόπο. Διατηρεί στην Αθήνα την Ιεραποστολική Αδελφότητα Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Στο πλευρό του βρίσκεται ανοιχτά ο ηγούμενος των παπαροκάδων Νεκτάριος Μουλατσιώτης. Είναι μουσικός & αθλητής.
Τα στοιχεία που παραθέτει στο βιβλίο του προέρχονται από την Αγία Γραφή Παλιά & Νέα & ερμηνεία κρυμένων αποκαλύψεων από περιστατικά & διηγήσεις που εμπεριέχονται σε Αυτήν.
Ολα ξεκίνησαν από μια έρευνα που έκανε το Πανεπιστήμιο Αθηνών & έψαχνε στοιχεία για τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983, με πολύ προσωπικό ερωτηματολόγιο. Η έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε διεθνώς & οι σκοποί της δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ. Είδε το φως της δημοσιότητας από τον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλα.
Ο πατέρας Μάξιμος έχει αποτιχειστεί από την Εκκλησία της Ελλάδας & έχει διακόψει Κοινωνία καταγγέλοντας την Εκκλησία για προδοσία & απόκρυψη στοιχείων σχετικά με το θέμα της Εσχατολογίας, σε σημείο διδαχής αίρεσης.
Τα στοιχεία που εκτείθενται στο βιβλίο είναι λίαν αποκαλυπτικά & ενδιαφέροντα & ταιριάζουν απόλυτα με τα τεκτενόμενα στις μέρες μας φρικώδη & παράλογα.
Εδώ πρέπει να διευκρινιστεί ότι για κάποιους ανθρώπους & για μένα προσωπικά η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού είναι ποθούμενο καθώς σημαίνει την Ανατολή της ανέσπερης ευτυχίας, την καταστροφή του κακού & την αποκατάσταση της Δικαιοσύνης. Την απαρχή ενός καινούργιου κόσμου.
Για κάποιους άλλους όμως αποτελεί ενδεχόμενο προς αποφυγή, προκαλεί φόβο & είναι γεγονός συνώνυμο γενικής καταστροφής. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για γεγονός το οποίο θα ανακόψει την καταστροφή που οι άνθρωποι μόνοι τους ήδη ξεκίνησαν υπακούοντας στον σκοτεινό αφέντη τους.
Ο πατέρας Μάξιμος επιμένει με ανάρτησή του στους χρονικούς προσδιορισμούς με ημερομηνίες, χρονολογία, ακόμη & ώρα.
Εγώ δεν θα δεσμευτώ από τους άνω χρονικούς προσδιορισμούς για δύο λόγους: 1.Επειδή εύχομαι ολόψυχα να έχει πέσει έξω & ότι είναι να γίνει να γίνει συντομότερα, & 2. Επειδή η αθλιότητα έχει ξεπεράσει κάθε εσκαμένο & κάθε ένοια θράσους σε όλα τα επίπεδα, με παραβίαση του αυτεξουσίου που είναι βασικό στοιχείο της δημιουργίας του ανθρωπίνου όντος,  δεν μπορεί να πάει μακρυά η βαλίτσα. Ας έχουμε τον νου μας λοιπόν, γιατί το μετά, θα είναι μια πολύ πολύ μεγάλη περιπέτεια.
Ιάκωβος Τίγκας.
    

 

4 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΥΣΣΑΡΙΩΝΑ,ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΒΑΡΒΑΡΗ,ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ΚΤΛ.ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ. ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ..ΑΠΟΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.ΤΟ 666 ΠΑΝΤΟΥ,ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Η ΤΕΧΝΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ,ΟΙ ΜΟΙΧΕΙΕΣ,ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ,ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.,ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΟΜΑΣΩΝΟΙ,ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΠΕΡΚΕΤ,ΤΟ ΔΝΤ .ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ,ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ,ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ.ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ,ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ,ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΣΑΙΟΙ,ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΚΝΑ,ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ.Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΛΕΥΚΩΣΙΑ -ΚΥΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν ακούτε την επίσημη Εκκλησία και ακούτε ότι λέει ο ένας και ο άλλος? Η επίσημη Εκκλησία τί λέει? Αλλά ο διάβολος δεν μας θέλει να κάνουμε υπάκοή αλλά να χωριζόμαστε. Να τον πατέρα Μάξιμο κατάφερε και του βρήκε το αδύνατο σημείο του που ήταν η αναφορά στα σημεία των καιρών και οι προφητείες και τον απέκοψε, όπως μου φαίνεται κάνει και με τους δικούς σου λογισμούς Ιάκωβε. Έτσι και ο Αδάμ και η Εύα εξέπεσαν λένε οι πατέρες, διότι ήταν χωρισμένοι στον παράδεισο όταν έγινε το κακό. Εάν η Εύα ήταν μαζί με τον Αδάμ ο ένας θα απέτρεπε τον άλλον. Έτσι, ο διάβολος δεν ορμάει απευθείας στο μαντρί αλλά ξεμοναχιάζει τα πρόβατα. Δυστυχώς. Και ο διάβολος αυτό κάνει. Μας αποτρέπει από το να ασχολούμαστε με την πνευματική εργασία και μας προτρέπει το να κοιτάμε πότε θα έλθει η δευτέρα παρουσία και τα σημεία των καιρών. Μα αυτό δεν είναι κάτι νέο. Και η παλαιά εκκλησία το αντιμετώπισε υπό την αίρεση του μαραν-αθαν ισμού. Παλαιά λοιπόν λέγαν οι Χριστιανοί όπου νάναι έρχεται ο Κύριος, μαράν αθά και κάθονταν και αμελλούσαν. Και τους είπε ο απόστολος τί κάνετε εκεί? Θα εργάζεστε, θα δουλέυετε, αφήστε το πότε θα έλθει ο Κύριος. Έτσι και με εμάς μας δουλέυει ψιλό γαζί ο διάβολος. Εγώ αδελφοί σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την επίσημη εκκλησία της Ελλάδος στο τί λέει. Αυτή τη στιγμή λεει ότι ο Πατήρ Μάξιμος είναι εκτός. Οπότε μην τον ακολουθείτε αδελφοί. Την φωνή του μην την ακούετε, όσο γαργαλιστική και εάν είναι. Εσείς να ακούτε την Εκκλησία μας τί λέει. Εάν κάνετε αυτό δεν θα χάσετε... Να με συγχωρείτε αδελφοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aρα γε τι θα λέει η επίσημη Εκκλησία όταν θα εμφανιστούν οι δυό προφήτες; Πάντως τώρα λέει ότι πρέπει να αγκαλιάσουμε τους προδότες της Πατρίδας μας. Για σκέψου το λίγο αδερφέ!!!

      Διαγραφή