Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Θαύμα στην Αίγυπτο

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ


Την πληροφορία την πήρα από έναν καλό & σοβαρό φίλο στο Facebook που προσέχει πολύ τι αναρτά. Ετσι η είδηση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα αφού επίσης φιλοξενήθηκε σε σοβαρό site & όπως πάντα, "θάφτηκε" από τις "αυθεντίες" της ενημέρωσης. Αναδημοσιεύω λοιπόν:

Κι όμως συμβαίνουν θαύματα! Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους, το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών.

Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!! Στην συνέχεια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια είχαν σκοτωθεί απο έναν θείο τους. Ύστερα από 15 μέρες πέθανε ένα άλλο μέλος από το σόι τους. Οι συγγενείς του αποφάσισαν να τοποθετήσουν το νεκρό στον τάφο όπου βρισκόταν η γυναίκα και τα δύο του παιδιά. 
Όταν άνοιξαν τον τάφο για την κηδεία, οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα μάτια και στα αυτιά τους: Βρήκαν κάτω από το χώμα τα δύο κοριτσάκια ΖΩΝΤΑΝΑ!!! Το εκπληκτικό γεγονός διαδόθηκε σαν αστραπή σ’ όλη τη χώρα και ο πατέρας των παιδιών ετοιμάστηκε για τη θανατική ποινή. Όπως ήταν φυσικό, οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή πάνω στο μεγαλύτερο παιδί προκειμένου να τους διαφωτίσει για το πώς επέζησαν.

Ένας άνδρας, ο οποίος φορούσε λευκά ρούχα που έλαμπαν σαν τον ήλιο, με χέρια ματωμένα από πληγές, ερχόταν και μας έδινε φαγητό, ήταν η απάντηση της μικρής. Ακόμη, ο άνθρωπος αυτός ξυπνούσε και τη μαμά μου για να περιποιηθεί την αδελφή μου.

Το εθνικό αιγυπτιακό κανάλι, το οποίο πήρε τη συνέντευξη, μετάδωσε μέσω της (μουσουλμάνας) δημοσιογράφου: «Ο άνδρας αυτός δε μπορεί να ήταν άλλος από τον ΙΗΣΟΥ, διότι κανείς άλλος δεν κάνει τέτοιου είδους πράγματα!».

Μπορεί μεν οι μουσουλμάνοι να δέχονται ότι ο «ISA» (Ιησούς) τα έκανε όλα αυτά, αλλά οι πληγές δείχνουν ότι πραγματικά σταυρώθηκε, όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο Ιησούς ΖΕΙ. Εξάλλου, κανείς δε διανοήθηκε να μη βασιστεί στα λόγια του κοριτσιού, γιατί ούτε αυτή ούτε η αδελφούλα του θα ήταν δυνατό να επιζήσουν αν δε συνέβαινε ένα πραγματικό θαύμα.

Οι ηγέτες των μουσουλμάνων βρίσκονται αντιμέτωποι μ’ ένα αδιέξοδο, καθώς ούτε την αυθεντικότητα του θαύματος μπορούν να αμφισβητήσουν ούτε και να περιορίσουν την έκταση που πήρε η δημοσιότητα της όλης ιστορίας.

Αυτά διαβάσαμε στο site. Η είδηση είναι σοβαρή & δείχνει ότι ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός είναι ήδη εδώ & έρχεται να τονώσει & να δώσει θάρρος στους ανθρώπους, για ν΄αντέξουν όλα αυτά τα αίσχη που πρόκειται να συμβούν & συμβαίνουν ήδη εις βάρος μας, από τις σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Θάρρος λοιπόν. πηγή: 
http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=113759&catid=7 
Ιάκωβος Τίγκας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου