Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ο Covid 19 & η κιβωτός του Νώε

Μένουμε σπίτι; ή μένουμε κιβωτό;
Και τώρα, τα καλά νέα
Είναι εκπληκτική & προκαλεί δέος, η σπουδή με την οποία οι δυνάμεις του σκότους υλοποιούν χωρίς να το θέλουν τα σχέδια του Θεού.
Οι απατεώνες του Covid 19 με την εμμονική  φάμπρικα  που άνοιξαν να θεραπεύσουν τον ιό, αν & ξέρουν ότι οι ιοί δεν θεραπεύονται, & να κατασκευάσουν εμβόλιο, (γιατί να το κάνουν; δεν είναι δα & τόσο σοβαρός ιός, τουλάχιστον δεν είναι σοβαρότερος από τους άλλους ιούς του αναπνευστικού), βρήκαν δουλειά ώστε κάθε τρις & λίγο, να δημιουργούν ψευδή δεινά στην ανθρωπότητα, με στόχο την δημιουργία του μετα-ανθρώπου στα μέτρα που τον θέλουν, προσβάλλοντας την Εικόνα του Θεού.
Σε αυτό το ιστολόγιο σε παλαιότερες αναρτήσεις έχουμε αποδείξει την απάτη, της ψεύτικης πανδημίας με αδιάσειστα στοιχεία ένα παράδειγμα εδώ: http://iaktigas.blogspot.com/2020/04/blog-post_9.html

Τα σενάρια για την τελική διαμόρφωση του ανθρωπίνου προσώπου, όπως το θέλει ο μισόκαλος διάβολος, είναι πολλά & συνδυαστικά με την ανυπολόγιστη & μη αναστρέψιμη πλέον οικονομική κρίση.
Ενδεικτικά αναφέρομαι στο καθηγητή Γεωπολιτικής της Σχολής Ευελπίδων κ. Κωνσταντίνο Γρίβα, ο οποίος με μελανά χρώματα, προλέγει τα μελλούμενα:

"Είναι αδύνατον για μια ανθρώπινη δύναμη να ελέγξει τις συνέπειες. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Μόνον ο Θεός μπορεί να το κάνει..." (!!!) Δεν τα λέω εγώ, καθηγητής τα λέει. Συγκρούσεις & εντός των κοινωνιών, σύνορα πόλεων-κρατών, γκρέμισμα της παγκοσμιοποίησης, έγερση κρατών εναντίον κρατών, γεωπολιτικός εντοπισμός ατόμων, στάση εμπορίου, κλπ, είναι μερικά μόνον από όσα αναφέρει ο κ. καθηγητής.
"Μετά τoν Covid 19 και την γεωπολιτική κοσμογονία που επιταχύνεται λες και έχεις μαζί, Μάη του 68, Βιετνάμ, Πτώση του τείχους στο Βερολίνο, κραχ του 1929 και του 2008 , είναι προφανές ότι ένας «αθόρυβος» πόλεμος έχει ήδη ξεσπάσει μεταξύ των δυνάμεων της λογικής των εθνών-κρατών , συνόρων και λελογισμένων παγκόσμια σχέσεων και των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης και του α-εθνικού..."

Δείτε το ηχητικό.
Όλα τα μέχρι τώρα εκτεθέντα, έρχεται να επιβεβαιώσει το λογότυπο της αισχρής προπαγάνδας "μένουμε σπίτι" το οποίο μοιάζει με φέρετρο στενότερο κάτω, & φαρδύτερο επάνω, φέρει σταυρό στο παράθυρο της σοφίτας,  ενώ εκατέρωθεν, εικονίζονται τέσσερα κυπαρίσσια. 
Είναι σαφές το υποσυνείδητο μήνυμα που περνάνε στον κόσμο, του νεκροζώντανου, άβουλου ζόμπι.
Ετσι θέλει ο διάβολος την εικόνα του Θεού, τον άνθρωπο, υλοποιώντας πολλές Βιβλικές εσχατολογικές περιγραφές, για τις οποίες έχουμε προειδοποιηθεί με το χαρμόσυνο μήνυμα: "όταν τα δείτε αυτά, σηκώστε ψηλά τα κεφάλια, γιατί η απολύτρωσή σας, βρίσκεται πλησίον, έξω από την πόρτα."

Και βέβαια ο στόχος του μισόκαλου, είναι διπλός. Ο πρώτος είναι η ματαίωση της επικείμενης Ανάστασης των νεκρών, γι αυτό έκλεισε & τα κοιμητήρια την Μεγάλη Παρασκευή, ξέρει ότι θα συμβεί, αλλά δεν ξέρει πότε, οπότε σου λέει μέρες πούναι,....νομίζοντας ότι κάτι θα κάνει, & ο δεύτερος, είναι να δεσμεύσει την αθάνατη ψυχή των ανθρώπων, οι οποίοι νομίζουν ότι θα επιστρέψουν στην προηγούμενη ζωή τους & ότι αυτό κάποτε θα τελειώσει. Δεν θα επιστρέψει κανείς στους ρυθμούς ζωής όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Ούτε με τον διάβολο, ούτε με τον Θεό, αφού μετά τα όσα θα κάνει ο μισόκαλος ακόμη, θα επικρατήσει η Βουλή των Δικαίων, η Βασιλεία του Θεού & μακάριοι όσοι θα αξιωθούν να μετέχουν σε αυτήν είτε νεκροί, είτε ζωντανοί.

Ας δούμε όμως μια συγκλονιστική Βιβλική εικόνα, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με τα όσα βιώνουμε σήμερα, & είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα.
Στο 24 του Ματθαίου περιγράφεται η Παρουσία του Υιού του Ανθρώπου, όπως οι ημέρες του Νώε.
Ας δούμε την εκπληκτική διατύπωση, ώστε να την αναλύσουμε:


"...37 ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου. 38 ὥσπερ γὰρ ἦσαν ἐν ταῖς ἡμέραις ταῖς πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ τρώγοντες καὶ πίνοντες, γαμοῦντες καὶ ἐκγαμίζοντες, ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν, 39 καὶ οὐκ ἔγνωσαν ἕως ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἦρεν ἅπαντας, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου. 40 τότε δύο ἔσονται ἐν τῷ ἀγρῷ, ὁ εἷς παραλαμβάνεται καὶ ὁ εἷς ἀφίεται·

41 δύο ἀλήθουσαι ἐν τῷ μυλῶνι, μία παραλαμβάνεται καὶ μία ἀφίεται...."
Οπως λέει ήταν πριν τον κατακλυσμό, τρώγανε & πίνανε, παντρεύονταν & γενικά περιγράφει την δημόσια ζωή της εποχής, μέχρι την ημέρα, που μπήκε ο Νώε στην Κιβωτό, & δεν κατάλαβαν, έως ότου, ξέσπασε ο κατακλυσμός & τους αφάνισε όλους.
Δηλαδή κάπως έτσι όπως έγιναν & σήμερα για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας, υπήρχε μια δημόσια ζωή μέχρι που μπήκαν όλοι στα σπίτια & από τότε σταμάτησε με το γενικό lockdown, ενώ οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Ετσι λέει θα είναι & η παρουσία του Υιού του Ανθρώπου, & συνεχίζει. Τότε λέει δύο θα είναι στον αγρό, ένας παραλαμβάνεται & ένας αφήνεται. Δύο θα αλέθουν στον μύλο, μία παραλαμβάνεται & μία αφήνεται. Περιγράφει δηλαδή την απαραίτητη κυκλοφορία για δουλειές & την τροφοδοσία του σπιτιού.

Είναι εκπληκτικό & προκαλεί δέος, αν σκεφτούμε ότι ο Νώε με την οικογένειά του, ήταν οι συνεχιστές της ζωής που σώθηκαν μετά τον κατακλυσμό, ο οποίος υπήρξε, αφού οι δοξασίες γι αυτόν, υπάρχουν σε όλες τις φυλές της γης. Για παράδειγμα στους Ελληνες αναφέρεται ως ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα.
Αν σκεφτούμε τον παραλληλισμό του κατακλυσμού με την καταστροφή που προλέγει ο άνω καθηγητής γεωπολιτικής κ. Κωνσταντίνος Γρίβας στο ηχητικό.

Μέσα από αυτό λοιπόν το γενικό lockdown, αναδεικνύονται οι σύγχρονοι Νώες, απανταχού της γης, συνδυαστικά & με τα όσα αναφέρονται στα άλλα Βιβλικά κείμενα, οι οποίοι θα είναι οι συνεχιστές της ζωής στην Βασιελία του Θεού, από τις σύγχρονες κιβωτούς, αναβιώνουν δε την Ελπίδα της πλησίον απολύτρωσης.

Δεν μένουμε σπίτι λοιπόν, μένουμε Κιβωτό στην οποία μετατρέπουμε τα σπίτια μας, σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι & ελπίζουμε τα καλά νέα & την συντόμευση των ημερών.
Ο Νέος Ισραήλ δεν μπορεί να αργήσει.
Ιάκωβος Τίγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου