Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Παράφρονες συγχρονοι "θεοι"

 Τα επιστημονικά δεδομένα, οι σύγχρονοι παραφρονες "θεοί " και τα εύλογα ερωτήματα 



Τα επιστημονικά  δεδομένα,  οι σύγχρονοι άφρονες "θεοι", και τα εύλογα  ερωτηματικά. 


Το  ανθρώπινο γονιδίωμα (human genome) είναι το πλήρες σύνολο των αλληλουχιών των νουκλεϊκών οξέων στους ανθρώπους, κωδικοποιημένο ως DNA σε 23 ζεύγη χρωμοσωμάτων   δηλαδή  46  χρωμοσώματα,  στον κυτταρικό πυρήνα και σε ένα μικρό μόριο DNA που βρίσκεται στα ατομικά μιτοχόνδρια.


Αυτά  είναι τα κανονικά διπλοειδή  κύτταρα.


Οι γαμετες, είναι το σπερματοζωαριο  και το ωάριο   τα οποία καλούνται  απλοειδη  κύτταρα,  και περιέχουν τον μισό αριθμό χρωμοσωμάτων,  σε σχέση με τα κανονικά διπλοειδη κύτταρα, δηλαδή  23 χρωμοσώματα.


Αυτά όταν ενωθούν  με την γονιμοποίηση  του ωαρίου  από το σπερματοζωαριο,  φτιάχνουν  έναν ζυγώτη,  ένα κανονικό  κύτταρο  με 46  χρωμοσώματα,  που αποτελεί  την βάση, το ξεκίνημα του εμβρύου  μέσα στην μήτρα,  το οποίο με θαυμαστό τρόπο, εξελίσσεται  στον σχηματισμό  του  ανθρώπου που γεννιέται. 


Η πρόσφατη  Σουηδική  έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας,  σχετικά  με τις βλάβες που προκαλουν  τα σκευάσματα mRNA,  στο ανθρώπινο γονιδίωμα  στα χρωμοσώματα  δηλαδή,  μεταξύ των άλλων,  ανέφερε  και τα παρακάτω, σχετικά με την καταστροφή  του επισκευαστικου  μηχανισμού του DNA,  που διαθέτει  ο φυσιολογικός άνθρωπος.


Μεταλλάξεις ή «λάθη» στη γενετική αλληλουχία.

.

•Διαγραφές ολόκληρων τμημάτων του γενετικού κώδικα.


•Εισαγωγές λανθασμένων τμημάτων.


•Ανάμειξη και αντιστοίχιση / μεταθέσεις γενετικού κώδικα.


 


Αυτά τα σφάλματα, όταν εκφράζονται μέσω της κυτταρικής διαίρεσης και αντιγραφής, έχουν ως αποτέλεσμα:


•Μια έκρηξη καρκίνου και καρκινικών όγκων σε όλο το σώμα.


•Απώλεια παραγωγής των Β και Τ κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος (δηλαδή επαγόμενη ανοσοανεπάρκεια).


•Αυτοάνοσες διαταραχές.


•Επιτάχυνση της γήρανσης και μειωμένο μήκος τελομερών.


•Απώλεια λειτουργίας πολύπλοκων οργανικών συστημάτων, όπως το κυκλοφορικό, το νευρολογικό, το ενδοκρινικό, το μυοσκελετικό κ.λπ.


•Κυτταρική βλάβη που μοιάζει με δηλητηρίαση από ακτινοβολία καθώς τα κύτταρα καταστρέφονται εκ των ένδον.


 


Πολλά από αυτά τα αποτελέσματα είναι θανατηφόρα. Άλλα επιβαρύνουν τα θύματα των «εμβολίων» με φρικτές εξουθενωτικές βλάβες και δυσλειτουργίες οργάνων που θα απαιτήσουν ιατρική παρέμβαση εφ’ όρου ζωής.


https://www.zougla.gr/apopseis/article/souidiki-erevna-vomva  


⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️ΕΡΩΤΗΜΑ.⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️


Τι θα συμβεί  στους γαμέτες,  σπερματοζωαρια  και ωαρια,  με 


"Μεταλλάξεις ή «λάθη» στη γενετική αλληλουχία.


•Διαγραφές ολόκληρων τμημάτων του γενετικού κώδικα.


•Εισαγωγές λανθασμένων τμημάτων.


•Ανάμειξη και αντιστοίχιση / μεταθέσεις γενετικού κώδικα."⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️


Είναι δυνατόν,  να διαγραφούν  χρωμοσώματα ΧΥ του σπερματοζωαριου,  και να  προστεθούν  ΧΧ;


Είναι δυνατόν  στα χρωμοσώματα ΧΧ του ωαριου, να προστεθούν  ΧΥ  που ανήκουν  στα σπερματοζωαρια με Διαγραφές και "λάθη "  στην γενετική  αλληλουχια; 


Είναι δυνατόν,  έτσι,  οι γαμέτες,  να χάσουν τις λειτουργικές  τους ιδιότητες;


Είναι δυνατόν   να επαληθευτεί  η "προφητεία " του Μάνου Χατζηδάκη,  το 1988, στο περιοδικό  Γυναίκα και στην δημοσιογράφο  κ. Όλγα  Μπακομαρου  περι κατάργησης  των φύλλων,  αρσενικού και θηλυκού,  και μορφολογικα, και δημιουργίας ερμαφροδιτων  ανθρωπων; 


Οποιοσδήποτε  άλλος αν τα έλεγε αυτά,  θα τον έπαιρναν  με τις πέτρες.  Τον Χατζηδάκη όμως δεν τον πήρε κανείς με τις πέτρες,  γιατί ήταν αυτός που ήταν.


Η συνέντευξη εδώ.


https://www.schooligans.gr/articles/231 


⁉️⁉️⁉️Ο  Μάνος Χατζιδάκις, γνώριζε και είχε "προφητευσει " από το 1988 στο περιοδικό "Γυναικα", ότι σε 10 χρόνια από τότε, θα καταργηθούν τα φύλα, και δεν θα υπάρχουν άντρες και γυναίκες, αλλά ερμαρφροδιτοι.


Βέβαια κάτι τέτοιο δεν έγινε, ακόμη. 


Τι γνώριζε ο Μάνος Χατζιδάκις που δεν το γνωρίζουμε εμεις; 


Ας δούμε τι είχε πει στην αιρετική του συνέντευξη τότε. 


Απόσπασμα συνέντευξης.


Προς το τέλος της συνέντευξης ο Χατζιδάκις μιλάει για τη γυναίκα και την ομοφυλοφιλία. Η δημοσιογράφος του λέει ότι μια γυναίκα που κάνει καριέρα και είναι λεσβία έχει ν' αντιμετωπίσει την κοινωνική κατακραυγή. Eκείνος απαντά:


Ένα δυνατό πρόσωπο πρέπει να έχει τη δύναμη να αντιμετωπίζει την κοινωνική κατακραυγή. Κι εξάλλου, πρέπει να έχουμε κοινωνία που δεν θα θεωρεί το θέμα κατακριτέο.


Υπάρχει καμιά τέτοια κοινωνία;


Η δικιά μου, έτσι όπως τη σκέφτομαι εγώ. Να φτιάξετε ανθρώπους που να σκέφτονται σωστά. Κι όχι να γεμίζετε τα παιδιά με αηδίες κι όλα αυτά τα ανταγωνιστικά μεταξύ ανδρός και γυναικός.


Μα υπάρχουν τα φύλα, δύο φύλα.


Η εξέλιξη του ανθρώπου θα είναι στο να γίνει ο άνδρας και άνδρας και γυναίκα.


Και η γυναίκα και γυναίκα και άνδρας;


Ναι. Δεν θα υπάρχουν φύλα.


Ούτε οπτικά;


Όχι, τίποτα.


Τίποτα; Δηλαδή πώς θα είναι οι άνθρωποι;


Θα είναι άνθρωποι.


Δηλαδή, ένα μοντέλο θα κυκλοφορεί.


Ένα. 


Αυτό πια ξεπερνάει και τον Όργουελ.


Δεν νομίζω πως ανήκει στα οράματά του.


Και το βλέπετε να γίνεται σύντομα;


Σύντομα, σύντομα. Σε καμιά δεκαριά χρόνια.


Όλγα Μπακομάρου, Περιοδικό “Γυναίκα”, 1988) ⁉️⁉️⁉️


 


Είναι δυνατόν να επαληθευτεί η προφητεία της Αποκάλυψης  του Ιωάννη,  περι έλκους  κακού  και πονηρου  στους ανθρωπους;  


"Καὶ ἀπῆλθεν ὁ πρῶτος καὶ ἐξέχεε τὴν φιάλην αὐτοῦ εἰς τὴν γῆν· καὶ ἐγένετο ἕλκος κακὸν καὶ πονηρὸν ἐπὶ τοὺς ἀνθρώπους τοὺς ἔχοντας τὸ χάραγμα τοῦ θηρίου καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ." Αποκάλυψη 16.


Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν από 5 χρόνια,  υπάρχει πλέον η επιστημονική  γνώση  για δυνατότητα  μετατροπής  ενός κανονικού  διπλοειδους κυττάρου,  σε ψευδοωαριο,  και η γονιμοποίηση  του από ένα σπερματοζωαριο, χωρίς  την παρέμβαση  του ωαρίου  στην διαδικασία. 


Δηλαδή ένας άντρας μόνος του, χωρίς γυναίκα,  με το σπέρμα του, και ένα κύτταρο του, που με κατάλληλες διαδικασίες  η "επιστημη" μπορεί να μετατρέψει σε ψευδοωαριο, ψευδογαμετη,  μπορεί να αποκτήσει το δικό του παιδί. 


Τα άρθρα εδώ 


https://trikalaview.gr/%CF%84%CE%B1-%CF%89%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%AF%CF%83%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%84%CF%84%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD/amp/


και εδώ 


https://www.tovima.gr/2016/09/13/science/dimioyrgia-mwrwn-xwris-wario/amp/ 


Σύμφωνα με τα πραγματικά επιστημονικά  δεδομένα,  που διαθέτουμε,  τα ερωτήματα που προκύπτουν και τέθηκαν   δεν αποτελούν  σενάρια  επιστημονικής  φαντασίας, αλλά μια δυστοπικη πραγματικότητα,  η οποία παραπέμπει  στους μύθους της ιστορίας,  σε καιρούς αποστασίας  και έκπτωσης, που οπως φαίνεται,  δεν είναι και τόσο μύθοι,    και η ιστορία  επαναλαμβανεται, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, αφου " Εν αρχή άρσεν  και θήλυ εποίησε αυτούς ο Θεός ".

Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου