Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Covid 19. Το ψέμα του Ψεύτη & ο "μεσσίας" των Εβραίων.

Ένα ψευδές & ανύπαρκτο πρόβλημα, οδηγεί πάντα σε ψευδή "λύση".
Αποδείχθηκε από όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, πως ζούμε την μεγαλύτερη & καταστροφικότερη φούσκα, της ανθρώπινης ιστορίας, που οδήγησε σε μια ψευδή & με δόλο, αναγκαστική καθήλωση όλου του Πλανήτη, με ολέθρια & μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.
Όλες οι αποδείξεις της αισχρής απάτης στους συνδέσμους εδώ & σε όσους εμπεριέχονται σε αυτούς.
http://iaktigas.blogspot.com/2020/04/32.html
http://iaktigas.blogspot.com/2020/03/blog-post_28.html
http://iaktigas.blogspot.com/2020/03/blog-post_24.html
http://iaktigas.blogspot.com/2020/03/blog-post_21.html

Πρόκειται για ολοφάνερη επίθεση του διαβόλου, στην τελευταία του απάτη, κατά του ανθρώπου, της εικόνας του Θεού, όπως πλέον αναγνωρίζεται από κάθε σώφρονα άνθρωπο.
Εχει πρόβλημα το όν αυτό, με τους ανθρώπους, από την αρχή της Δημιουργίας, όπως από την Γέννεση φαίνεται, & ξέροντας πως λίγος είναι ο καιρός του κατά παραχώρηση & εν πάση δυνάμει, βάλει με απροκάλυπτο ανθρωποκτόνο δράση, λέγοντας ψέματα.
Χρησιμοποιεί το παγκόσμιο διευθυντήριο των ανθρώπων, που δεν είναι άλλοι, από τους αρχιτέκτονες του κόσμου τούτου, οι οποίοι όπως με πληροφόρησαν κάποιοι εξ αυτών, ήταν από τους πρώτους που έκλεισαν τις στοές, τουλάχιστον στην Ελλάδα. Δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν εκεί, αφού όσα έκαναν κρυφά τόσα χρόνια, τώρα τα κάνουν φανερά, έχοντας υιοθετήσει το ψέμα, διδακτοί διαβόλου όντες, όπως & ο αείμνηστος Νίκος Ψαρουδάκης αποδεικνύει στο σπάνιο βιβλίο του Μασονία. Η έχιδνα του Σιωνισμού το οποίο έχω βγάλει στην δημοσιότητα, μετά από άδεια της οικογένειας του εκλιπόντος, αν & ακούστηκαν οι φωνές των επιστημόνων που απέδειξαν ότι πρόκειται περί απάτης, σχετικά με την πανδημία αλλά & τα ανθρωποκτόνα μέτρα. 
Είναι οι μόνοι που έχουν την δύναμη να κάνουν κάτι τέτοιο τερατώδες, σε παγκόσμια κλίμακα, αφού βρίσκονται παντού, όλοι οι πολιτικοί ηγέτες του κόσμου υιοθέτησαν μια μπούρδα, ανακοινώνουν κοινά πολεμικά ανακοινωθέντα, σαν να μιλάνε με κασέτα, & όσοι τους αντιστάθηκαν, τους εξαφάνισαν από τον χάρτη, στο διάβα του χρόνου, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μεταξύ των οποίων & ο γράφων.
Γελοιοποίησαν τις επιστήμες, την Δικαιοσύνη, την πολιτική, τα Ιερά & τα όσια, παντού όπου δρουν φαίνεται η σφραγίδα της γελοιότητάς τους, (π.χ. κολλάνε χαρτιά απολύμανσης σε δημόσιους χώρους. Και μετά από ένα δευτερόλεπτο; που πάει η απολύμανση;) Γελοιοποίησαν την ίδια τους την συνείδηση. Ακούω & διαβάζω μερικούς που σκούζουν, μη μπορώντας & οι ίδιοι να αντέξουν το μέγεθος του παραλόγου, στο οποίο σύρθηκαν.

Η ελευθερία, είναι Αγαθό & Δικαίωμα, με προϋπόθεση την Δικαιοσύνη & την Αλήθεια & την ανιδιοτέλεια. Τι σημαίνει ελευθερία για την πλειοψηφία των σημερινών εγκλείστων; Η έκφυλη & άδικη ζωή που μέχρι τώρα ζούσαν, η υποκρισία & η πρόκληση κακών στους συνανθρώπους τους. Ε αυτή την ελευθερία δεν θα την ξαναέχουν ποτέ. 

Καθήλωσαν τους ανθρώπους, σε όλο τον πλανήτη, σαν να θέλουν να υποδεχθούν τον εκλεκτό τους.
Και την ίδια χρονική περίοδο, διαβάζουμε ότι ο Υπουργός Υγείας του Ισραήλ Yaakov Litzman ο οποίος εμφανίζεται με αμφίεση ραβίνου, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της Εβραϊκής ιστοσελίδας Hamal αν θα υπάρχουν περιορισμοί το Εβραϊκό Πάσχα, που είναι στις 12 Απριλίου, απάντησε ότι περιμένει τον μεσσία πριν το Εβραϊκό Πάσχα, να τους σώσει & αυτούς & όλον τον κόσμο από τον Covid 19.
«Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι ο Μεσσίας θα φτάσει πριν το Πάσχα, τον χρόνο της λύτρωσης μας. Είμαι βέβαιος ότι ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας βγάλει έξω όπως ο Θεός μας έβγαλε έξω από την Αίγυπτο. Σύντομα θα βγούμε στην ελευθερία και ο Μεσσίας θα έρθει και θα μας σώσει από όλα τα προβλήματα του κόσμου ».
 Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι όπως διαβάζουμε επί λέξη στην ίδια ιστοσελίδα άνω, ότι  "το Σαχερντίν (Ανώτατο εβραϊκό νομοθετικό και θρησκευτικό συμβούλιο), υπέβαλε αίτηση στην ισραηλινή κυβέρνηση για να λάβει αδειοδοτήσεις που θα επέτρεπαν στους ιερείς να εκτελέσουν το τελετουργικό του Πεσάχ (Πάσχα) και να θυσιάσουν ένα πρόβατο σε προσωρινό βωμό που θα μεταφερθεί στο ναό και θα αφαιρεθεί αμέσως μετά την τελετή . «Αν η κυβέρνηση χορηγήσει τις άδειες, όπως θα έπρεπε, βάσει του ισραηλινού και του διεθνούς δικαίου, αυτή θα είναι για πρώτη φορά μετά την καταστροφή του Δεύτερου Ναού μετά από 2000 χρόνια που ένας βωμός θα βρίσκεται στην κατάλληλη θέση του στον ιερό χώρο του Ιουδαϊσμού: το αλώνι αγόρασε ο Βασιλιάς Δαβίδ».
Φαίνεται ότι τα έχουν συνεννοημένα αν τους βγει. 
  
Στις 19 Απριλίου έχουμε το Ελληνορθόδοξο Πάσχα στον Ναό της Αναστάσεως στην Ιερουσαλήμ & στον Πανάγιο Τάφο, όπου ανακοινώθηκε από το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιερουσαλήμ, ότι οι ακολουθίες θα γίνουν κανονικά με περιορισμένο κόσμο.


Σε κάθε περίπτωση το ψέμα, έχει κοντά ποδάρια, αφού βρήκαν δουλειά να κάνουν με την φάμπρικα της "πανδημίας" που άνοιξαν.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου