Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Τα "εμβολια" του διαβολου

 Η φιλοσοφική απάντηση στον τρελό Κλάους Σβαμπ.

🌏Οι διαστάσεις, της προσχεδιασμενης ψεύτικης  υγειονομικής κρίσης, δεν είναι μόνον αμιγώς  επιστημονικές, ιατρικές, η αμιγώς πολιτικές. Είναι και φιλοσοφικές, και αυτό μας το αποδεικνύει ο συγγραφέας της παρέας των ανωμαλων  ιδρυτής του φόρουμ του Νταβός, Κλάους  Σβαμπ, στο βιβλίο του "η μεγάλη επαναφορα", που γράφτηκε τον Ιούλιο του 2020, ώστε να αποτελέσει το μανιφέστο  του αισχρου εγχειρήματος.

🌎Έτσι λοιπόν, για την επιτυχή και ολοκληρωμένη  αντιμετώπιση  της τυραννιας,  δεν αρκεί μονον   ο  επιστημονικος, ιατρικος και πολιτικός αντίλογος, αλλά απαιτείται και φιλοσοφικός  αντίλογος.

🌎Η προσέγγιση των όσων αναφερει στο μανιφέστο του ο διδακτος διαβόλου  ψυχασθενης συγγραφέας, Κλάους Σβαμπ, μέσα από τα Βιβλικα  κείμενα της Χριστιανικής φιλοσοφίας,  αποτελεί, τον πλήρη  φιλοσοφικό αντιλογο, της ακατανίκητης διστομης ρομφαιας του Λογου. 

🌍Σε ένα λογιδριο  του, ο αρχισυνωμοτης  82αχρονος Κλάους Σβαμπ, σε Ελβετικη εφημερίδα,  απείλησε  όλους εμάς, τους συνωμοσιολογους,  ότι θα μας κάνει νταντα, επειδή  εκλαβαμε  το βιβλίο του ως συνταγή, για το τυραννικο  υπερκρατος, που ετοιμάζουν.

🌎Στην εισαγωγή του βιβλίου του, γράφει, ότι στο ερώτημα ποτε θα επιστρέψουμε  στην κανονικοτητα, η απάντηση είναι ΠΟΤΕ. Δεν πρέπει λέει να επιστρέψουμε  ΠΟΤΕ.

🌎Συμφωνούμε  με  τον συγγραφέα,  και  συμφωνεί  και  ο   Βιβλικος  Λογος, ακριβώς, επειδή αυτό που  ονομάστηκε  κανονικοτητα,  δεν ήταν  τίποτε άλλο, από  έναν  γενικευμένο  Σοδομισμο,  και αποστασια,  που οδήγησε  στην ψεύτικη υγειονομική  κρίση,  εκεί, δεν θα επιστρέψουμε ΠΟΤΕ. Δεν θέλουμε να επιστρέψουμε. 

🌎Ας πάμε όμως παρακάτω. Αναφερεται ο συγγραφέας, στον καπιταλισμο των μεριδιουχων, όπου οι εταιρείες, δεν θα έχουν σκοπό  μόνο τα κέρδη τους, αλλά την ανάπτυξη και ευημερία, των μετοχων, πελατών, εργαζομένων,  συνεργατών, κλπ. μιλώντας προφανώς για εταιρικά  καντονια. 

🌍Αναφερεται επίσης στον υπερανθρωπισμο,  (για τις ελίτ και υποανθρωπισμο για την πλεμπα, λέω εγω), κάνοντας σαφές ότι για την επιβίωση μας,  είναι απαραίτητη η συγχώνευση  της φυσικής, ψηφιακής, και βιολογικής μας ταυτοτητας,  μιλώντας ξεκάθαρα, για ένα άλλο ον, που δεν είναι άνθρωπος,  αυτό που γίνεται σήμερα δηλαδή, σαν πρώτο στάδιο της διεργασίας, η μετάλλαξη των ανθρώπων με τα σκευάσματα mRNA, ώστε σε ένα μεταγενεστερο στάδιο, όσοι θα έχουν επιβιώσει, να μπορούν να προβούν, στην  άνω αναφερόμενη συγχώνευση.

🌍Και εδώ, πολύ συνοπτικά, απαντάμε  στον διδακτο διαβόλου Κλάους Σβαμπ, αλλα και σε κάποιους " πατριώτες δημοκράτες ταχα",  που αποτελούν το  plane B, την άλλη όψη του ιδιου νομίσματος,   ότι  δεν θα παρέλθει η γενεα αυτή των ανθρωπων, μέχρι την ελευση  του Παλαιού των ημερών, σύμφωνα με τον αδιάψευστο  Βιβλικο Λογο,  όπου οι ονειρωξεις 

τους, θα  σβήσουν, μαζί  με τους ίδιους, και τον δάσκαλο τους, από το  Πολίτευμα του Σταυρού,  την Βουλή των Δικαίων.

Ιακωβος Τιγκας

Εποπτης Δημοσιας Υγειας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου